calpinos 24 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 καμιά ιδέα παιδιά για ψαράκια συγκάτοικοι σε foul φυτεμένο ενυδρείο χωρίς μεγάλους χώρους με 8 ancistrus 2 corydoras 1 sae 1 clownκαι απο την μέση και πάνω έμειναν πλέον 1 τιγράκι ησυχο και 2 trigonostigmaεπειδή όπως πάμε θα ξεμείνουμε στο πάνω μέρος δώστε καμιά ιδέα για μικρά ήσυχα και ανθεκτικά ψαράκια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 25 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου; θα μπορόυσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 25 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 100Χ30Χ40 ειναι και φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου τα εχεις κανει λιγο ψαροσουπα χωρις παρεξηγηση! Εχεις ηδη τρια ηδη βυθου σε λαθος αναλογιες. Βγαλε τα 2 απ τα 3 ειδη βυθου, βγαλε το σαε που δεν ειναι καλα μονο του και διαλεξε ενα απ τα 2 ειδη μεσης και κανε μεγαλο κοπαδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 26 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα 1 ζευγάρι ancistrus,θα έκανα 6-8 τα cory αν θα τα κρατούσα, και θα μεγάλωνα αρκετά το κοπαδάκι από τα trigonostigma.(που ενώ είναι από άλλη ήπειρο, ζουν σε παρόμοιες συνθήκες με του αμαζονίου!) ΣΑΕ και κλόουν, θα τα έδεινα γιατί γίνονται μεγάλα για τις διαστάσεις του ενυδρείου και αρέσκονται να ζουν σε κοπάδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ειχα κοπάδι απο trigonostigma και τα εχασα σιγά σιγά αλλά ήταν καλά ψαράκια και δεν χαλούσαν τα φυτά και σίγουρα θέλω κάποια στίγμη να υπάρχει ομοιογένεια και να σταματήσει η ψαρόσουπα αλλα το μόνο σίγουρο είναι η αδυναμία που έχω στα ancistrus που είναι και τα μόνα που είδα γεννητούρια και πιθανόν να ξαναδώ όσο για το μέγα λάθος clown loach ηταν η απόγνωση των σαλιγκαριών.... σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος