Jump to content

Ισοθερμικο Μπλουζακι

Recommended Posts

εχει κανενας γνωμη για ισοθερμικα???
λογω κρισης,παροπλισα το αυτοκινητο και κυκλοφορω με το μηχανακι...
επειδη φευγω παρα πολυ πρωι για την δουλεια και κανει κρυο(ειμαι και πολυ κρυουλιαρης)
ρωταω, που θα βρω ΦΤΗΝΟ ισοθερμικο και να ειναι και καλο??
και περιπου ποσο κανει ενα καλουτσικο ισοθερμικο μπλουζακι?

τα επωνυμα να τα υπολογιζεις τουλαχιστον κανα 40-50+.

προσωπικα εχω παρει απο λιντλ με κανα 15αρι αν θυμαμαι καλα και σχετικα ειναι πολυ καλη τιμη=αποδοση.

σετακι δηλ και ισοθερμικο παντελονι ειναι το καλυτερο.

κανε μια ερευνα αγορας και σε καταστηματα με αξεσουαρ μηχανων.

στα lidl ειδα και εγω αλλα δεν πηρα γιατι δεν κραταγα πολλα λεφτα μαζι μου και το απογευμα που ξαναπηγα ειχαν τελειωσει...

ειναι καλα του lidl δηλαδη???

τα επωνυμα να τα υπολογιζεις τουλαχιστον κανα 40-50+.

προσωπικα εχω παρει απο λιντλ με κανα 15αρι αν θυμαμαι καλα και σχετικα ειναι πολυ καλη τιμη=αποδοση.

σετακι δηλ και ισοθερμικο παντελονι ειναι το καλυτερο.

κανε μια ερευνα αγορας και σε καταστηματα με αξεσουαρ μηχανων.

ααα,.... 50+ το σετ η μονο το μπλουζακι??

χμ..το μπλουζακι η το παντελονι μονο.....

μα γιατι εξαφανιζονται νομισεις αυτα του λιντλ...?γιατι ολοι θελουμε να γινει η δουλεια μας οσο πιο φτηνα γινεται.

Φιλε του lidl τα εχω δοκιμασει ,δεν..Ουτε κρατανε καλα και κυριως μυριζουν!!Δες της admiral,πολυ καλη εφαρμογη και αποδοση ,καπου 25 -30 ευρω κομματι..Εχω παρει και απο εδω http://www.icelandshops.eu/index.php?dispatch=categories.view&category_id=270#1 καλες τιμες και καλη ποιοτητα.Παντως δεν ξερω τι εχεις ακουσει ,εγω στη μηχανη αν δεν φοραω τζακετ το ισοθερμικο δεν κανει μια..Καλυτερα να επενδυσεις σε ενα σοβαρο τζακετ να βρεις την υγεια σου..με ενα richa πχ καβαλας και ξεβρακωτος..

Φιλε του lidl τα εχω δοκιμασει ,δεν..Ουτε κρατανε καλα και κυριως μυριζουν!!Δες της admiral,πολυ καλη εφαρμογη και αποδοση ,καπου 25 -30 ευρω κομματι..Εχω παρει και απο εδω http://www.icelandshops.eu/index.php?dispatch=categories.view&category_id=270#1 καλες τιμες και καλη ποιοτητα.Παντως δεν ξερω τι εχεις ακουσει ,εγω στη μηχανη αν δεν φοραω τζακετ το ισοθερμικο δεν κανει μια..Καλυτερα να επενδυσεις σε ενα σοβαρο τζακετ να βρεις την υγεια σου..με ενα richa πχ καβαλας και ξεβρακωτος..

καλα τα λες αλλα τα μπουφαν ειναι πανακριβα και αυτο το καιρο απλα δεν........

ετσι και αλλιως εγω το ισοθερμικο το θελω και για το ποδηλατο και για τζοκιν

εγω τα εχω 2 χρονακια του λιντλ και ειναι μια χαρα.δεν μυριζουν(εκτος αν εχω 2 χρονια βουλωμενη μυτη...).χεχε

τεσπα σε αυτα οντως οτι δωσεις αυτο παιρνεις.για τζοκινγκ παντως πρωτη φορα ακουω για ισοθερμικο....

εγω τα εχω 2 χρονακια του λιντλ και ειναι μια χαρα.δεν μυριζουν(εκτος αν εχω 2 χρονια βουλωμενη μυτη...).χεχε

τεσπα σε αυτα οντως οτι δωσεις αυτο παιρνεις.για τζοκινγκ παντως πρωτη φορα ακουω για ισοθερμικο....

για να διωχνει το ιδρωτα

Για μπουφανάκι μηχανής με προστασία το έχεις σκεφτεί; 120- 140 ευρώ αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Και στο κρύο και σε τυχόν πτώσεις.... Μακρυά από μας....

Έγινε επεξεργασία - FotisGt

Λοιπον επειδη ειμαι ολη μερα πανω σε ενα μηχανακι εχω δοκιμασει πολλα εσωθερμικα! Το "οτι πληρωνεις παιρνεις" ειναι νομος! Τα φθηνα εσωθερμικα οπως και αυτο του Lidl σκιζονται, ξεχηλωνουν, δεν κρατανε κρυο πολυ, μυριζουν κτλ! Εδωσα ενα 100αρικο και πηρα Northface πανω κατω και αλλα 20 για μια σαλιαρα (μην ακουσω σχολια) της colori και με μια σχετικα φθηνη στολη πανω κατω βρηκα την υγεια μου! Οτι θα κρυωνεις θα κρυωνεις λιγο αλλα δεν θα ξεπαγιαζεις και δεν θα παθεις πνευμονια!

Τωρα τα αλλα εσωθερμικα τα εχω μονο για το ποδηλατο!

μπες εδω...εχει σχεδον τα παντα και απιστευτα καλες τιμες,παραγγελνω συνεχεια απο πριν το καλοκαιρι με φιλους και ειμαι φουλ ευχαριστημενη κι εγω και ολοι,τα μεταφορικα γελοια και γενικα φροντιζουμε να παραγγελνουμε καμια δεκαρια ατομα τη φορα οποτε μας βγαινει απο 2 ευρω στο καθενα μεταφορικα..και πολυ καλες αθλητικες εταιριες...

http://www.sportsdirect.com/skiing-and-snowboarding/mens-thermal-underwear

εδω εννοω να μπεις να δεις.

καλα ειναι αλλα δεν εχει νουμερα η δεν ξερω εγω τι φοραω....εχει μονο xxxxl

http://www.sportsdirect.com/campri-thermal-top-mens-402067

στο συγκεκριμενο ναι εχει μεινει μονο αυτο το νουμερο,καποιο αλλο ισως?στο ερωτηματικο που εχει διπλα εχει τις αντιστοιχιες,τι νουμερο φορας κανονικα σε μπλουζα η φανελακι ξερω γω ωστε να το βρω εγω αν ειναι

http://www.sportsdirect.com/sondico-core-long-sleeve-base-layer-top-mens-427197 εχει και αυτο στα 9 ευρω και m και L

γενικα φευγουν για πλακα δλδ βαζουν κατι τρελες εκπτωσεις και φευγουν αλλα κατι θα βρεις δε μπορει.

Λοιπον επειδη ειμαι ολη μερα πανω σε ενα μηχανακι εχω δοκιμασει πολλα εσωθερμικα! Το "οτι πληρωνεις παιρνεις" ειναι νομος! Τα φθηνα εσωθερμικα οπως και αυτο του Lidl σκιζονται, ξεχηλωνουν, δεν κρατανε κρυο πολυ, μυριζουν κτλ! Εδωσα ενα 100αρικο και πηρα Northface πανω κατω και αλλα 20 για μια σαλιαρα (μην ακουσω σχολια) της colori και με μια σχετικα φθηνη στολη πανω κατω βρηκα την υγεια μου! Οτι θα κρυωνεις θα κρυωνεις λιγο αλλα δεν θα ξεπαγιαζεις και δεν θα παθεις πνευμονια!

Τωρα τα αλλα εσωθερμικα τα εχω μονο για το ποδηλατο!

Ευτυχως που το παρατηρησες και εσυ γιατι θα με επαιρναν για απλυτο :bigemo_harabe_net-74: .Παντως αν θυμαμαι καλα τετοια εποχη καθε χρονο το lidl βγαζει και μπουφαν μηχανη κατω απο 100ε οποτε εχε το νου σου.Για ποδηλατο τα admiral ειναι μανα,εκει τα χρησιμοποιω και γω..

στο συγκεκριμενο ναι εχει μεινει μονο αυτο το νουμερο,καποιο αλλο ισως?στο ερωτηματικο που εχει διπλα εχει τις αντιστοιχιες,τι νουμερο φορας κανονικα σε μπλουζα η φανελακι ξερω γω ωστε να το βρω εγω αν ειναι

http://www.sportsdirect.com/sondico-core-long-sleeve-base-layer-top-mens-427197 εχει και αυτο στα 9 ευρω και m και L

γενικα φευγουν για πλακα δλδ βαζουν κατι τρελες εκπτωσεις και φευγουν αλλα κατι θα βρεις δε μπορει.

που τα βρισκεις? εγω δεν τα καταφερα να το μαθω το σαιτ...

ειμαι 73 κιλα οποτε φανταζομαι οτι παω για small.. ετσι δεν ειναι??

πρεπει να ειναι κολλητα αποοτι ξερω...

αα. και τα μεταφορικα για ελλαδα ξερεις ποσο ειναι??

τωρα που το βρηκα σκεφτομαι να παρω ενα σετ μπλουζα κολαν για μενα και για την γυναικα μου και καλτσες... οποτε μαλλον θα κανω καλο λογαριασμο...

Έγινε επεξεργασία - giannispopi

τα μεταφορικα ειναι γελοια,δλδ την αλλη φορα παραγγελαμε 7-8 ατομα δε θυμαμαι,400 ευρω πραγματα και ηταν 15 ευρω δλδ τπτ..ναι σαν τον κυριακο small...ασε απο τοτε που ενας φιλος μας ειπε για το sportsdirect καταστραφηκαμε ολοι μαζι(η παρεα μας εννοω) καθε βδομαδα ολο και κατι θα παραγγειλουμε...εμεις θα παραγγειλουμε παρασκευη η δευτερα..παντως σου λεω και μονος να παρεις τα μεταφορικα ειναι γελοια πραγματικα,τπτ σχεδον.

σε small ισοθερμικο ανδρικο αυτα βρηκα,για την γυναικα σου πρεπει να το δειτε,ψαχτειτε και θα βρειτε.

http://www.sportsdirect.com/skiing-and-snowboarding/mens-thermal-underwear?dsearch=cat

Και εγώ έχω του λιντ, όχι για το μηχανάκι αλλά για το χειμερινό μου ψάρεμα που, προς το παρόν δεν έχω προβλήματα με αυτά αλλά να πω και την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ποτές μου κάτι ποιο ακριβό και επώνυμο ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης.

Όσο δεν κρυώνω με τα φτηνιάρικα δεν θα μπω στον κόπο να αγοράσω κάτι ποιο ακριβό.

εγω ειχα παρει του κυριακου για την μηχανη το φθηνο απο αυτο το σαιτ,ειχε νουμερα τοτε και μεχρι στιγμης μια χαρουλα τον εχει βγαλει χωρις κανενα προβλημα,το θεμα με τη συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι οτι εχει επωνυμα προιοντα σε τιμες που θα αγοραζαμε εμεις τα κινεζικα ας πουμε και προτιμω για κατι αθλητικου τυπου η καθημερινο να παρω απο εκει παρα απο καπου εδω που θα ξερω εξ αρχης οτι ειναι η πιο φθηνη μου επιλογη και φυσικα χαμηλης ποιοτητας σε σχεση με καποιο επωνυμο...εχω παρει lonsdale και everlast φορμες,σορτσακια και μπλουζες που ειναι σουπερ και την ιδια εδω μπλουζα ας πουμε τυπου γιλεκο που ειχα παρει του κυριακου την ειχα πληρωσει 60 ευρω....ε δε λεει,στις φθηνες λυσεις οσο δυνατον καλης ποιοτητας προιοντα. το θεμα ειναι οτι πρεπει να ξερεις στανταρ το νουμερο σου,δλδ αν ξερεις σιγουρα οτι φορας small,small θα παρεις,για καποιον πιο παχουλο,η πολυ αδυνατο επισης που δεν μπορει να υπολογισει επ ακριβως το νουμερο του το παει και καπως στη τυχη.

ρε παιδια εχω βρει μπουζακια που λενε

95% πολυεστερικο και 5% ναυλον και αλλο λεει

60% ναυλον 5% και 35% πολυεστερικο

δεν ειναι ολα ιδια? ποια να προτιμησω?μπερδευτικα....

προσπαθησα να κανω παραγγελια απο το sd και εκανα λογαριασμο 85 ευρω αλλα οταν παω να πληρωσω δεν μου βγαζει επιλογη paypal... εχετε ιδεα γιατι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...