Akridas66 19 Απριλίου 2014 #601 Share 19 Απριλίου 2014 Στην Νεα Λουτσα ομως, εσυ εισαι στην Παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 19 Απριλίου 2014 #602 Share 19 Απριλίου 2014 Έλα ρε παιδιά και είμαστε γείτονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2014 #603 Share 19 Απριλίου 2014 Για να κανονιστει κανα meeting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Απριλίου 2014 Author #604 Share 19 Απριλίου 2014 Στην Νεα Λουτσα ομως, εσυ εισαι στην Παλια α με συγχωρεις.εχεις δικιο. :D Έλα ρε παιδιά και είμαστε γείτονες... ελα ρε γειτονα. για δωσε γεωγραφικο πλατος και μηκος. ;) Για να κανονιστει κανα meeting. αυτα ειναι. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Απριλίου 2014 #605 Share 20 Απριλίου 2014 Θα σου πω ότι το ψαράκι σου το καλοκαίρι μπορεί να έρθει Πόρτο Ράφτη για μια βουτια...να ξεφύγει ρε παιδί μου απο την Λόυτσα..χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Απριλίου 2014 Author #606 Share 27 Απριλίου 2014 (edited) καλησπερα σε ολους. μιας και σημερα επαιζε ρεπο,ειπα να ασχοληθω λιγο με το ενυδρειο. αφου εβρεχε σημερα και δεν μπορουσα να μαζεψω νερο απο τη θαλασσα,αλλαγη νερου 100 λιτρα,μετα απο μηνες,με συνθετικο αλατι(red sea,ευχαριστω niknik),καθαρισμος πλατης και σκιμμερ. μεσα στη εβδομαδα που περασε χαιρετησαν ο κτενοχετος και ο λευκοστερνος οποτε τα ψαρια του ενυδρειου ειναι πλεον δυο και το κοπαδι απο τα χρομις. τουλαχιστον με παρηγορει να χαζευω το <<reef safe till now>> koran angelfish o οποιος εχει αποδειχτει κυριος και τρωει απο το χερι μου. Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 27 Απριλίου 2014 #607 Share 27 Απριλίου 2014 πολύ όμορφο είναι...εχει εξελιχθεί πολύ όμορφα έχεις και αλλά ψαράκια...εγώ βλέπω καιγιατρό και clown ..... κρίμα για τα ψαράκια....παρόλα αυτά, το ενυδρείο με το angel δείχνει γεμάτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Απριλίου 2014 #608 Share 27 Απριλίου 2014 Κριμα για τις απωλειες Κωστη :/ αλλα σου ειχα πει οτι το χρωμα του λευκοστερνου δεν μου αρεσε, δεν ειμαι κανας ουαου πανω στο θεμα, αλλα παντα η ελειψη χρωματος δειχνη κατι.... Οταν μεγαλωσει το μπλου μου και δεν εχω ξεκινησει μεγαλητερο θα στο φερω "γεμισης" παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Απριλίου 2014 #609 Share 27 Απριλίου 2014 Πάρα πολύ όμορφο το scape και τα ζωντανά σε άψογη κατάσταση Κωστή. Κρίμα για τις απώλειες, μέσσα από αυτά όμως γινόμαστε καλύτεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 27 Απριλίου 2014 #610 Share 27 Απριλίου 2014 καλησπερα σε ολους. μιας και σημερα επαιζε ρεπο,ειπα να ασχοληθω λιγο με το ενυδρειο. αφου εβρεχε σημερα και δεν μπορουσα να μαζεψω νερο απο τη θαλασσα,αλλαγη νερου 100 λιτρα,μετα απο μηνες,με συνθετικο αλατι(red sea,ευχαριστω niknik),καθαρισμος πλατης και σκιμμερ. μεσα στη εβδομαδα που περασε χαιρετησαν ο κτενοχετος και ο λευκοστερνος οποτε τα ψαρια του ενυδρειου ειναι πλεον δυο και το κοπαδι απο τα χρομις. τουλαχιστον με παρηγορει να χαζευω το <<reef safe till now>> koran angelfish o οποιος εχει αποδειχτει κυριος και τρωει απο το χερι μου. πολύ ωραίο το ενυδρείο σου χαίρομαι που ο ψάρις μου είναι σε καλά χέρια και ήμουν Χίλια τις 100 σίγουρος ότι δεν θα πείραζε τίποτα όπως δεν πείραξε και σε εμένα τόσο καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Απριλίου 2014 #611 Share 27 Απριλίου 2014 καλησπερα σε ολους. μιας και σημερα επαιζε ρεπο,ειπα να ασχοληθω λιγο με το ενυδρειο. αφου εβρεχε σημερα και δεν μπορουσα να μαζεψω νερο απο τη θαλασσα,αλλαγη νερου 100 λιτρα,μετα απο μηνες,με συνθετικο αλατι(red sea,ευχαριστω niknik),καθαρισμος πλατης και σκιμμερ. μεσα στη εβδομαδα που περασε χαιρετησαν ο κτενοχετος και ο λευκοστερνος οποτε τα ψαρια του ενυδρειου ειναι πλεον δυο και το κοπαδι απο τα χρομις. τουλαχιστον με παρηγορει να χαζευω το <<reef safe till now>> koran angelfish o οποιος εχει αποδειχτει κυριος και τρωει απο το χερι μου. Πολυ ομορφο βιντεακι.Τα κοράλλια δείχνουν σε αψογη κατάσταση άλλα το αγγελάκι κλέβει την παράσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Απριλίου 2014 Author #612 Share 27 Απριλίου 2014 πολύ όμορφο είναι...εχει εξελιχθεί πολύ όμορφα έχεις και αλλά ψαράκια...εγώ βλέπω καιγιατρό και clown ..... κρίμα για τα ψαράκια....παρόλα αυτά, το ενυδρείο με το angel δείχνει γεμάτο... να σαι καλα φιλε μου. εχεις δικιο,παρελειψα τον γιατρο και τον κλοουν. οντως κριμα για τα ψαρια και πανω που για αλλη μια φορα ειπα πως εκλεισα απο ψαροσυνθεση εχω απωλειες.το αγγελοψαρο δινει το κατι παραπανω. Κριμα για τις απωλειες Κωστη :/ αλλα σου ειχα πει οτι το χρωμα του λευκοστερνου δεν μου αρεσε, δεν ειμαι κανας ουαου πανω στο θεμα, αλλα παντα η ελειψη χρωματος δειχνη κατι.... Οταν μεγαλωσει το μπλου μου και δεν εχω ξεκινησει μεγαλητερο θα στο φερω "γεμισης" παλι θεωρω πως οι ολες οι απωλειες που ειχα ηταν επειδη τα ψαρια ειχαν το καθενα θεμα πριν μπουν στο ενυδρειο και οχι λογω κακων συνθηκων. εχεις δικιο για το λευκοστερνο.ο τριτος στη σειρα που δεν εκατσε.τι να πεις? Πάρα πολύ όμορφο το scape και τα ζωντανά σε άψογη κατάσταση Κωστή. Κρίμα για τις απώλειες, μέσσα από αυτά όμως γινόμαστε καλύτεροι. να σαι καλα Κωστη.οπως τα λες ειναι. πολύ ωραίο το ενυδρείο σου χαίρομαι που ο ψάρις μου είναι σε καλά χέρια και ήμουν Χίλια τις 100 σίγουρος ότι δεν θα πείραζε τίποτα όπως δεν πείραξε και σε εμένα τόσο καιρό! ευχαριστω Μανο.να σαι καλα.ευτυχως φαινεται οτι δεν θα εχω θεμα. Πολυ ομορφο βιντεακι.Τα κοράλλια δείχνουν σε αψογη κατάσταση άλλα το αγγελάκι κλέβει την παράσταση... να σαι καλα Θαναση.τα κοραλια παρα την μη ενασχοληση ειναι σε σχετικα καλη κατασταση. βεβαια θα πρεπει συντομα να αναλαβω δραση προσθετοντας μια δοσομετρικη που θα ριχνει τα βασικα. το ψαρι ειναι οντως πολυ ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 9 Μαίου 2014 Author #613 Share 9 Μαίου 2014 καλησπερα. μιας και η ανεμωνη η magnifca δεν ηταν στα καλυτερα της λογω ανεπαρκων καταλληλων συνθηκων στο ενυδρειο μου μετακομισε σε αλλο με ιδανικες συνθηκες για τη μακροβιοσιμοτητα της. ο κλοουν αρχισε να φλερταρει με την εφυλλια.προς το παρον δεν στρεσσαρει το κοραλι το οποιο ανοιγει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Μαίου 2014 #614 Share 9 Μαίου 2014 προς το παρον ,εμενα τα δικα μου μου εχουν καψει τουλαχιστον 8 με 10 κεφαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 9 Μαίου 2014 Author #615 Share 9 Μαίου 2014 (edited) μου κανες την καρδια περιβολι.θα εχω τον νου μου μιας και αν εχω θεμα θα παρει ο κλοουν το δρομο που του πρεπει,τον αγυριστο που λεει και ο λαικος φαβοριτοφορος μετα γραμμικου μυστακιου,αοιδος. Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Μαίου 2014 #616 Share 10 Μαίου 2014 Κωστάρα άστο παιδί στην ησυχία του ρε συ! Δεν φτάνει που τον ξεσπίτωσες, θες να τον βγάλεις και από τον ύφαλο του!!! Εσύ δεν θα το έκανες FO;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Μαίου 2014 Author #617 Share 13 Μαίου 2014 (edited) Κωστάρα άστο παιδί στην ησυχία του ρε συ! Δεν φτάνει που τον ξεσπίτωσες, θες να τον βγάλεις και από τον ύφαλο του!!! Εσύ δεν θα το έκανες FO;; μιας και ο χρονος ειναι λιγοστος με περιεργα ωραρια και ελλειψη εξοπλισμου σε συνδυασμο με καποια ψαρια που ειχαν βρεθει εκανα μια σκεψη για fo αλλα δεν εκατσε τελικα.συνεχιζω ετσι και βλεπουμε. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Μαίου 2014 Author #618 Share 27 Μαίου 2014 παρακαλω πολυ να κλειδωσει το θεμα μιας και το ενυδρειο δεν θα υφισταται πλεον σαν reef. ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Μαίου 2014 #619 Share 27 Μαίου 2014 Ελπίζω να το δούμε στα fowlr ε..... Κρίμα πάντως κωστή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Μαίου 2014 #620 Share 27 Μαίου 2014 Καλή συνέχεια φίλε Το fowlr τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Μαίου 2014 #621 Share 27 Μαίου 2014 Fish only with live rock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Μαίου 2014 #622 Share 27 Μαίου 2014 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Μαίου 2014 #623 Share 27 Μαίου 2014 Επιασες δουλεια αμεσως βρε!! Αντε τωρα θα ειναι πιο ευκολο στην συντηρησει του Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Μαίου 2014 #624 Share 27 Μαίου 2014 Κωστα ανοιξε λοιπον στην κατηγορια fish only γρηγορα.Ξανα ενυδρειαρα θα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος