Jump to content

Νεα Προσπαθεια Για Reef.

Κωστας Τ

Recommended Posts

Κώστα έβγαλες και τον κλόουν?

Κρίμα πάντως για τα ψαράκια, αλλά απο την όλη ιστορία βγήκε και ένα καλό. Ότι πλέον δεν θα κάνεις τα ίδια λάθη! :thumbup:

Όπως σου είχα πει παίζουν κάτι φραγκς. Αν θες σφύρα!

Αφού θα παίξει με θάλασσα,εννοείτε ότι δεν θα είναι μόνιμη!Θα την γεμίζει καμιά βδομάδα πριν κάνει την αγορά και μόλις περάσει τα ιατρικά-εργομετρικά ( :P) tests ο αθλητής και περάσει στο μεγάλο γήπεδο,την αδειάζει! :D

ΥΓ.Καλημέρες!

Καλημέρα Κώστα θα μπορούσε να είναι και μόνιμη υπάρχει κόσμος που δουλεύει έτσι την καραντίνα του απλά το θέμα είναι το οικονομικό της υπόθεσης.Δυστυχώς την ασθένεια που πέρασε ο άλλος Κώστας :) σε μια βδομάδα θα μπορούσε να μην καταλάβαινε τίποτα αν το ψάρι ήταν σε αρχικά στάδια...

Όχι αυτό που εννοούσα ήταν να γεμίζει την καραντίνα μια εβδομάδα πριν αγοράσει το ψάρι!Εννοείτε πως το ζωντανό θα περάσει κάποιο καιρό στην καραντίνα για να μπει μετά στο μεγάλο! ;)

ΥΓ.Το έχω περάσει κι εγώ το oodinium και μάλιστα πρόσφατα....με τραγικά αποτελέσματα.......

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Όχι αυτό που εννοούσα ήταν να γεμίζει την καραντίνα μια εβδομάδα πριν αγοράσει το ψάρι!Εννοείτε πως το ζωντανό θα περάσει κάποιο καιρό στην καραντίνα για να μπει μετά στο μεγάλο! ;)

ΥΓ.Το έχω περάσει κι εγώ το oodinium και μάλιστα πρόσφατα....με τραγικά αποτελέσματα.......

Αααα οκ τότες :thumbup:

Ότι και να κανεις, αυτη την φορα να σου παει καλα γιατι πραγματικά το αξιζεις, μόνο και μόνο για πείσμα των καιρών.

να σαι καλα Θοδωρη.ευχαριστω για τα καλα σου λογια.ευχομαι να διατηρησεις

το ενυδρειο σου οπως σωστα λες σε πεισμα των καιρων.

Κώστα χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις δυναμικά. Ωραία ιδέα για την καραντίνα η οποία με αυτό το τρόπο δε χρειάζεται να είναι και μόνιμη.

ευχαριστω Ορεστη.να σαι καλα.η καραντινα δεν θα ειναι μονιμη.

θα μπαιζει μπαλα οταν χρειαζεται

Αφού θα παίξει με θάλασσα,εννοείτε ότι δεν θα είναι μόνιμη!Θα την γεμίζει καμιά βδομάδα πριν κάνει την αγορά και μόλις περάσει τα ιατρικά-εργομετρικά ( :P) tests ο αθλητής και περάσει στο μεγάλο γήπεδο,την αδειάζει! :D

ΥΓ.Καλημέρες!

καλημερα Κωστη.

οπως το λες.μολις περναει το ψαρι τα τεστ,ΚΤΕΟ και γενικο σερβις να μπαινει στο ενυδρειο.

Κώστα έβγαλες και τον κλόουν?

Κρίμα πάντως για τα ψαράκια, αλλά απο την όλη ιστορία βγήκε και ένα καλό. Ότι πλέον δεν θα κάνεις τα ίδια λάθη! :thumbup:

Όπως σου είχα πει παίζουν κάτι φραγκς. Αν θες σφύρα!

να σαι καλα Παναγιωτη για τη προσφορα σου.

μολις συνελθει λιγο το ενυδρειο θα σου πω.

ο κλοουν ηταν επηρρεασμενος και αυτος και σιγουρα ειχε προσβληθει.

οσο θα υπηρχε ψαρι στο ενυδρειο πιστευω δεν θα εκανα δουλεια οποτε αδειασε και

παμε απο την αρχη.βεβαια μια κουβεντα ειναι αυτη αλλα τι να κανεις?

Καλημέρα Κώστα θα μπορούσε να είναι και μόνιμη υπάρχει κόσμος που δουλεύει έτσι την καραντίνα του απλά το θέμα είναι το οικονομικό της υπόθεσης.Δυστυχώς την ασθένεια που πέρασε ο άλλος Κώστας :) σε μια βδομάδα θα μπορούσε να μην καταλάβαινε τίποτα αν το ψάρι ήταν σε αρχικά στάδια...

εχεις απολυτο δικιο Ορεστη.

καλησπερα.

μιας και ψαρι θα ξαναμπει σε κανα διμηνο και βαλε λεω

σιγα σιγα να βαζω κανενα κοραλακι.

δυο χθεσινες προσθηκες.

u4iy.jpg
i1gz.jpg

Έτσι σε θέλω!!!! Έλα να ανεβαίνουμε!!!!

θα τη παλεψω ετσι Γιαννη γιατι μιλαμε για

το απολυτο τοπιο χαλαρωσης λεμε :bigemo_harabe_net-101: .δεν κινειται φυλο. :bigemo_harabe_net-111: .

το στανιο μου.....

Αααααααα!Ωραία πραααααμααατααααααα....κανένα παιδί μου θες;Τσέκαρε την φουτουες μου και πμάπαρε με!

θα μελετησω αγαπητε την προσφορα σας και θα σας ενημερωσω οσονουπω. :bigemo_harabe_net-169: :bigemo_harabe_net-169:

τι ελληνικα ειναι αυτα ρε.εβγαλα τα ματια μου να διαβασω :rolleyes::D :D

+10000

γεια σου φιλε Δημητρη :thumbup: :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

Δεν εχει ανοιξει καλα η εφυλια Κωστα τσεκαρε το μερος.Σωστα αρχιζεις με υπομονη να βαζεις κοραλια πανεμορφα φιλε παμε γερα.

Δεν εχει ανοιξει καλα η εφυλια Κωστα τσεκαρε το μερος.Σωστα αρχιζεις με υπομονη να βαζεις κοραλια πανεμορφα φιλε παμε γερα.

Νικολα,λογω παλλιριακης κυκλοφοριας( θα τολμησω να πω,λεμε τωρα) δεν μπορω να βρω ενα καλυτερο σημειο.

δεν θελω να την βαλω χυμα στον αραγονιτη.

αν δεν ανοιξει θα τις κανω εγω χειροκηνιτο streching.

ρε συ τωρα το ειδα.απο ποτε εγινες ΓΗΡΑΙΟ ΜΕΛΟΣ?μαλλον λογω περασμενης ηλικιας φανταζομαι. :bigemo_harabe_net-145:

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

ρε συ τωρα το ειδα.απο ποτε εγινες ΓΗΡΑΙΟ ΜΕΛΟΣ?μαλλον λογω περασμενης ηλικιας φανταζομαι.

Τον κατάλαβε και το φόρουμ ότι ειναι σε μεγάλη ηλικία και του έβαλε περικεφαλαία .....χαχαχχαχαχαχ

Έγινε επεξεργασία - Daedalus

niknik ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar

%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A3.jpg

όσους τους αγαπάμε τους πειράζουμε......

Θ αρχίσω να σας πειράζω όλους, αλλά θα με πούνε και spamer στο τέλος !!! χαχαχαχαχ

niknik ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar

%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A3.jpg

αυτα κανετε και δεν βλεπω να μου λεει ο Νικος ουτε καλημερα μιας και εγω

το επισημανα πρωτος. :D :D .

Νικολα παμε γερα ρε φιλε.μην τους ακους.θα γινουν και αυτοι ετσι καποια στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...