Παναγιώτης Κ 15 Νοεμβρίου 2013 #451 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έτσι έχω τον Χαβανέζο μου....ένα "παιδί" και καλό!Αν μπορούσα θα έδινα όλα τα άλλα και θα κράταγα αυτόν μόνο!Δεν φαντάζεστε τι έκανα για να γλυτώσει από το oodinium!Είναι παλικάρι εντέλει δεν μάσησε! Mια απ'τα ίδια. Αλλά όσο και να πεις, τα θες και τα άλλα. Το καθένα έχει το δικό του ωραίο χαρακτήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 15 Νοεμβρίου 2013 #452 Share 15 Νοεμβρίου 2013 εγω παντως σαν ψαροσυνθεση θα εβαζα ενα κοπαδι anthias squamipinnis ενα μανδαρινο ενα ζευγαρακι ocellaris η percula πιστευω ειναι must ενα flame και πολλα και διαφορετικα gobie αυτα για μικρα και ενα μεγαλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #453 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα διαφωνησω με το γιαννη! Κωστα οντως δενεσαι απιστευτα αν εχεις καποιο ψαρακι που να εχεις σαν "ιερο δισκοποτηρο " φιλε! Μακαρι να σε εβαζα στην καρδια μου για να εβλεπες πως εχω τον "απατεωνα" μου! Θα συμφωνησω και με αυτα που ειπαν τα παιδια...ενα μεγαλο tang με καποιο αγγελοψαριο ισως και 2 κοπαδακια απο anthias και chromis θα ηταν απιστευτο θεαμα! Σαν εναλλακτικη ισως να εβαζα τα κοπαδακια απο anthias(dispar η' larytail) και chromis(τα μπλε τα φθηνα) kai 3 yellow tang! Φτου σου σκορδα μουσατο κουκλακι! χαχα πρωτα μου λες Μιχαλη να σοβαρευτω και μετα με τσιγκλας? :D ε,φταιω εγω μετα? να σαι παντα καλα φιλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #454 Share 15 Νοεμβρίου 2013 (edited) ευχαριστω ολους για τις γνωμες τους. σιγουρα θα ηθελα να μου καθοταν ενα κοπαδακι απο ανθιας που να ετρωγε,δυο ακανθουρους και κανα γκοπακι. αλλα ρε σεις,με τον πονο μου παιζετε? :bigemo_harabe_net-111: αφου ψαρι θα μπει μετα απο.............. μια ενδιαφερουσα ψαροσυνθεση ειναι και αυτη παντως. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Νοεμβρίου 2013 #455 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Ε ρε σκατό που πέφτει εκεί μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #456 Share 15 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ε ρε σκατό που πέφτει εκεί μέσα!! καλα ρε συ,μετα απο αυτο μαγικο βιντεο αυτο το σχολιο βρηκες να κανεις? :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-74: εχω πεθανει στα γελια λεμε.να σαι καλα ρε φιλε. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 15 Νοεμβρίου 2013 #457 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Να πω και εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #458 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Να πω και εγώ; ριχτο και εσυ Νικολα να μας αποτελειωσεις. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Νοεμβρίου 2013 #459 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Να πω και εγώ; για πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 15 Νοεμβρίου 2013 #460 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Αν αρχίσω πως θα τελειώσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Νοεμβρίου 2013 #461 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Αν αρχίσω πως θα τελειώσω; Καλά σαν δεν ντρέπεσαι....τι λόγια είναι αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Νοεμβρίου 2013 Author #462 Share 19 Νοεμβρίου 2013 (edited) καλησπερα. με μια μικροεπεμβαση στο φωτιστικο φτασαμε αισιως στις 6x54 οποτε απο την αποψη φωτισμου οι δικαιολογιες μου τελειωσαν. βεβαια λειπουν οι ανακλαστηρες απο τις δυο εξτρα λαμπες αλλα μαλλον δεν θα προλαβουν να μπουν μιας και με απασχολει η diy κατασκευη ενιαιου φωτιστικου οποτε μια και καλη. Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Νοεμβρίου 2013 #463 Share 19 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Νοεμβρίου 2013 Author #464 Share 19 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: να σαι καλα Νικο. παμε και καμμια ακομα. και δυο απο τα δυο ολα και ολα sps μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Νοεμβρίου 2013 #465 Share 19 Νοεμβρίου 2013 Αλεμάο τάγκα.....!Κωστή το ενυδρείο είναι κουκλί και προβλέπω με την όρεξη σου να ξεπερνάς το πρώτο setup σου!Άντε λιγάκι υπομονή και θα μπουν και τα ψάρια σε λίγο καιρό!Φτου φτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 19 Νοεμβρίου 2013 #466 Share 19 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Κώστα ότι καλύτερο σου εύχομαι......μην τα παράταση φίλε....είναι δύσκολο αλλα με αργα κ σταθερά βήματα θα τα καταφέρεις είσαι τέρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Νοεμβρίου 2013 Author #467 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Αλεμάο τάγκα.....!Κωστή το ενυδρείο είναι κουκλί και προβλέπω με την όρεξη σου να ξεπερνάς το πρώτο setup σου!Άντε λιγάκι υπομονή και θα μπουν και τα ψάρια σε λίγο καιρό!Φτου φτου!! να σαι καλα Κωστη. το παλευω ρε φιλε οσο μπορω μπας και γινει κατι της προκοπης. Μπράβο Κώστα ότι καλύτερο σου εύχομαι......μην τα παράταση φίλε....είναι δύσκολο αλλα με αργα κ σταθερά βήματα θα τα καταφέρεις είσαι τέρας... ευχαριστω Αντωνη. ευχομαι ρε φιλε και σε εσενα να δεις το ενυδρειο σου τουμπανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #468 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα σε ολους. καιρο ειχε να <<κινηθει>> λιγο το θεμα μου οποτε ας ανεβασω καμμια φωτο απο το ταπεινο και φτωχικο μου reeφακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Δεκεμβρίου 2013 #469 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μεγειά τα ζωντανά Κωστή!!!!!!!!!!!ΚΟΥΚΛΙΑ είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 6 Δεκεμβρίου 2013 #470 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο Κωστή πολύ όμορφα όλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 6 Δεκεμβρίου 2013 #471 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Φτου σκορδα κωστη....καλως τα δεχτηκες τα ζωντανα!!!Ομορφια φιλαρακι το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #472 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μεγειά τα ζωντανά Κωστή!!!!!!!!!!!ΚΟΥΚΛΙΑ είναι!!! Μπράβο Κωστή πολύ όμορφα όλα ... Φτου σκορδα κωστη....καλως τα δεχτηκες τα ζωντανα!!!Ομορφια φιλαρακι το ενυδρειο σου ευχαριστω και τους τρεις. να στε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 #473 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μπομπααα το ενυδρείο!!ειδικα το στησιμο μου αρέσει παρα πολύ!! Πολλά μπράβο και να χαίρεσαι τα ζωντανά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #474 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μπομπααα το ενυδρείο!!ειδικα το στησιμο μου αρέσει παρα πολύ!! Πολλά μπράβο και να χαίρεσαι τα ζωντανά σου! να σαι καλα.ευχαριστω. θελει αρκετη δουλεια ακομα σε στοκαρισμα μιας και ουσιαστικα ειναι αδειο αλλα σιγα-σιγα ελπιζω ολο και κατι θα μπαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Δεκεμβρίου 2013 #475 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μεγεια κωστα,να τα χαιρεσαι. Φτου φτου φτου Το ενυδρειο δεν ειναι ουτε ταπεινο ουτε φτωχικο...ειναι διαμαντι και αν και εχει λιγο δρομο ακομα,ηδη "πλουσιο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος