mad23 13 Νοεμβρίου 2013 #426 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Ξανα...Κουκλαααααακι μου εσυ!χαχα...τι τυπαρα εισαι πεεες μου! Πολυ καλες τιμες σου δινει κωστα!! Ειναι σταθερες? Προσωπικα γαι 3 μηνες επαρνα απο αναβυσσο και ουτε-μα ουτε- μια φορα δεν ηταν οι ιδιες!! Αλατοτητα ειχα βρει μεχρι και 1,032 και kh 14!! Παντα θα επρεπε κατι να συμπληρωσω η να αραιωσω :bigemo_harabe_net-111: Ασε που απο τα κουβαληματα ειχα χτισει κορμι!!χαχα Αν σου δινει τετοιες τιμες κωστα εισαι πολυ καλα φιλε! Ετυχε καθολου να μετρησεις και θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Νοεμβρίου 2013 Author #427 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Ξανα...Κουκλαααααακι μου εσυ!χαχα...τι τυπαρα εισαι πεεες μου! Πολυ καλες τιμες σου δινει κωστα!! Ειναι σταθερες? Προσωπικα γαι 3 μηνες επαρνα απο αναβυσσο και ουτε-μα ουτε- μια φορα δεν ηταν οι ιδιες!! Αλατοτητα ειχα βρει μεχρι και 1,032 και kh 14!! Παντα θα επρεπε κατι να συμπληρωσω η να αραιωσω :bigemo_harabe_net-111: Ασε που απο τα κουβαληματα ειχα χτισει κορμι!!χαχα Αν σου δινει τετοιες τιμες κωστα εισαι πολυ καλα φιλε! Ετυχε καθολου να μετρησεις και θερμοκρασια? ετσι-ετσι.ανεβασε με λεμε. :lol: .ασε ρε Μιχαλη ωρες-ωρες απορω και εγω με την παρτη μου. αυτο το κορμι προσπαθω να χτισω και εγω ρε φιλε με τις αλλαγες(ταχαμου-ταχαμου) αλλα το χασαμε το κορμι πατριωτη,εγινε ολο κοιλια μιας και στο δρομο για τη ακρογυαλια παιζει ενας φουρνος που φτιαχνει κατι πιροσκι και αλλα τετοιου ειδους μπινελικια οποτε η σταση εκει επιβαλετε.περιττο να σου πω πως μολις με βλεπουν τα ταψια τρεμουν. στο θεμα μας τωρα γιατι ξωκειλα. μια φορα το μηνα επαιρνα μετρησεις απο το νερο της αλλαγης και δεν ειχα μεγαλες η ανυσηχητικες αποκλισεις. ειχα ρυθμισει και την δοσομετρικη να μου κραταει τις τιμες του ενυδρειου οσο οι τιμες του νερου αλλαγης οποτε παρα την 50% αλλαγη δεν ειχα σκαμπανευασματα. απο την καλη πορεια των κοραλιων συμπαιρενω οτι δεν ειχε θεμα το νερο. θερμοκρασια δεν θυμαμαι Μιχαλη.οι μετρησεις μετα την αραιωση ηταν στους 25 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Νοεμβρίου 2013 #428 Share 13 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα...εχεις ρεντα σημερα!! ...εχω πεθανει στο γελιο!χαχα Ευχαριστω για τις πληροφοριες Εγω δεν ειχα καθολου καλη εμπειρια αλλα αφου εσενα σου παει καλα συνεχισε το κωστα...μαζι σου! Καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο! Την Jebao Την αφησες οπως στο βιντεο η' της αλαξες καθολου τη ροη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Νοεμβρίου 2013 Author #429 Share 13 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα...εχεις ρεντα σημερα!! ...εχω πεθανει στο γελιο!χαχα Ευχαριστω για τις πληροφοριες Εγω δεν ειχα καθολου καλη εμπειρια αλλα αφου εσενα σου παει καλα συνεχισε το κωστα...μαζι σου! Καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο! Την Jebao Την αφησες οπως στο βιντεο η' της αλαξες καθολου τη ροη? και να φανταστεις ειμαι και λιγο ντεφορμε σημερα.αστα. :bigemo_harabe_net-101: να σαι καλα ρε φιλε.τι ευχαριστεις.χαρα μου οτι ξερω να το καταθεσω. εχω διαβασει και αλλες περιπτωσεις που τις παρατησαν τις αλλαγες απο θαλασσα γιατι ειχαν θεμα.νομιζω παντως πως σε εμενα αυτο που εκανε τα κοραλια να μεγαλωνουν τοσο γρηγορα,παρολο που ειμαι ενας αρχαριος χομπιστας και δεν εκανα και κατι ιδιαιτερο ηταν το <<ζωντανο>> θαλασσινο νερο. εκτος του ρισκου που περνεις αλλαζοντας νερο απο τη θαλασσα να <<τσιμπησεις>> κατι το αλλο αρνητικο του <<ζωντανου>> νερου ειναι οτι οι αλγες ταιζονται απο αυτο και μπορουν να ξεφυγουν. σιγουρα καποιος που εχει ενα βιοφορτιο απο κοραλλια μερικων χιλιαδων ευρω μπορω να κατανοησω(και ισως και καλα κανει) οτι αποφευγει τις αλλαγες απο την θαλασσα. την jebao την εχω στο κυμα αλλα τερμα χαμηλα μιας και το ephyllia tank μου θελει χαλαρες ροες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Νοεμβρίου 2013 #430 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνω σε ολα και ευχαριστουμε που μοιραζεσαι κωστα τις πληροφοριες Ολοι αρχαριοι ειμαστε στο θαλασσινο κωστα μου...παντα θα υπαρχει κατι που δεν ξερουμε και κατι καινουργιο να δουμε. Σε μια χαρα φορμα σε βλεπω! Ποσες μερες ειμαστε χωρις λεπια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Νοεμβρίου 2013 Author #431 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνω σε ολα και ευχαριστουμε που μοιραζεσαι κωστα τις πληροφοριες Ολοι αρχαριοι ειμαστε στο θαλασσινο κωστα μου...παντα θα υπαρχει κατι που δεν ξερουμε και κατι καινουργιο να δουμε. Σε μια χαρα φορμα σε βλεπω! Ποσες μερες ειμαστε χωρις λεπια? να σαι καλα ρε Μιχαλιο.κανουμε και λιγο πλακα για να ευθυμησουμε ολιγον τι. ειμαι 22 μερες και σημερα χωρις ψαρι.ουτε φανταρος δεν μετραγα τις μερες ετσι. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Νοεμβρίου 2013 #432 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Εεεεετσι κρατα γερα βραχε μου! Δειλα δειλα κατα τα χριστουγεννα θα εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Νοεμβρίου 2013 Author #433 Share 13 Νοεμβρίου 2013 (edited) Εεεεετσι κρατα γερα βραχε μου! Δειλα δειλα κατα τα χριστουγεννα θα εισαι ετοιμος ηδη εχω γραψει γραμμα στον αι Βασιλη. <<ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ φετο σελω 3-4 ακανθουρους κανα moorish idol που να μην χτυπαει κοραλλια και να τρωει flakes και ενα κοπαδι yellow tangs.>> αιντε να δουμε. υγ.μετα τις 5 εβδομαδες βλεπω να στηνω καραντινα για να βαλω κανα ψαρακι μεσα να κατσει και αυτο κανα 20ημερο μεσα. Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Νοεμβρίου 2013 #434 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Και πολυ καλα θα κανεις κωστα! Για πραγματακια της καραντινας ενημερωσε...εχω αρκετα που "λιαζονται"!! Σαν πολλα ψαρακια δεν ζητας? Βλεπω τον αγιο βασιλη να σε ξεχναει....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Νοεμβρίου 2013 #435 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Βλεπω τον αγιο βασιλη να σε ξεχναει....!!! Που να τον ξεχάσει με τόσα που ζήτησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Νοεμβρίου 2013 Author #436 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Και πολυ καλα θα κανεις κωστα! Για πραγματακια της καραντινας ενημερωσε...εχω αρκετα που "λιαζονται"!! Σαν πολλα ψαρακια δεν ζητας? Βλεπω τον αγιο βασιλη να σε ξεχναει....!!! εγινε Μιχαλη.οταν ειναι θα σου πω. ευχαριστω. Που να τον ξεχάσει με τόσα που ζήτησε! Μιχαλη και Πανο φυσικα και δεν περιμενω ανταποκριση απο τον αι-Βασιλη οποτε ετοιμαζω το τριγωνο μου(οχι πανοραματος). εχω να πω καλαντα φετος μπας και βαλω κανα ψαρι. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Νοεμβρίου 2013 #437 Share 14 Νοεμβρίου 2013 εγινε Μιχαλη.οταν ειναι θα σου πω. ευχαριστω. Μιχαλη και Πανο φυσικα και δεν περιμενω ανταποκριση απο τον αι-Βασιλη οποτε ετοιμαζω το τριγωνο μου(οχι πανοραματος). εχω να πω καλαντα φετος μπας και βαλω κανα ψαρι. :D τα παντα για το χομπι χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Νοεμβρίου 2013 #438 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Βρε ο αγιος βασιλης θα σε επισκεφθει γιατι εισαι καλο παιδι....τα ψαρακια δεν θα στα φερει γιατι.... "<<ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ φετο σελω 3-4 ακανθουρους κανα moorish idol που να μην χτυπαει κοραλλια και να τρωει flakes και ενα κοπαδι yellow tangs.>>" ...ειναι πολλα τα ψαρακια για το ενυδρειο βρεεεεε!!! Θα του πεσει ο σκουφος απο το κεφαλι βρε,μολις δει το γραμμα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Νοεμβρίου 2013 Author #439 Share 14 Νοεμβρίου 2013 τα παντα για το χομπι χαχαχα. τα παντα δεν θα πει τιποτα Νικολα. πως με νοιωθεις ρε φιλαρακι. . :D Βρε ο αγιος βασιλης θα σε επισκεφθει γιατι εισαι καλο παιδι....τα ψαρακια δεν θα στα φερει γιατι.... "<<ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ φετο σελω 3-4 ακανθουρους κανα moorish idol που να μην χτυπαει κοραλλια και να τρωει flakes και ενα κοπαδι yellow tangs.>>" ...ειναι πολλα τα ψαρακια για το ενυδρειο βρεεεεε!!! Θα του πεσει ο σκουφος απο το κεφαλι βρε,μολις δει το γραμμα σου! :bigemo_harabe_net-76: λες να ειναι ενημερωθης περι συμβατοτητας και ποσοτητας ψαριων ανα λιτρα σε ενυδρειο?αν ειναι ετσι πασο και respect. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Νοεμβρίου 2013 #440 Share 14 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα....εχω ακουσει οτι και ο "μουσατος"(αγιος βασιλης) reefαρει κωστα!χαχαχα Εχει ενα διαστημικο Mixed!χαχα Κατι θα ξερει! Και αντι για ψαρακια θα σου φερει χειροπεδες για τη "reef jail"... Οοοοοοταν σοβαρευτεις περιμενω να μου πεις μια λογικη(οπως και εσυ) και ομορφη(οπως και εσυ)...ψαροσυνθεση που σκεφτεσαι να κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Νοεμβρίου 2013 Author #441 Share 14 Νοεμβρίου 2013 απο οτι βλεπω τελευταια σαν πολυ χοντροι,μουσατοι reefαδες μαζευτηκαμε. παμε λοιπον λιγο σοβαρα(λεμε τωρα). εχω κανει μια σκεψη τελευταια μιας και τωρα εχω απλετο χρονο αλλα σε λιγο με τη δουλεια μπορει να μην προλαβαινω να κανω πιστα τις αλλαγες να διαλεγα εναν ακανθουρο και να εβαζα μετα λιγα μικροψαρα η ενα κοπαδι. χαμηλη ιχθυοφορτωση,μικροτερη ρυπανση του νερου. αλλα απο την αλλη θα ηθελα να ειχα μεσα 3-4 <<δυνατα>> ψαρια. δεν θα σου οποτε με σιγουρια μιας και δεν ξερω αν θα μπορεσω να το τηρησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Νοεμβρίου 2013 #442 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Η ιδέα σου Κωστή είναι πολύ καλή. 1 μεγάλο (άντε 2 για σένα ) και τα υπόλοιπα μικρά. Και τα ψάρια σου θα το ευχαριστηθούν περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Νοεμβρίου 2013 #443 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Κωστή εγώ στο έχω ξαναπεί!Ένα ωραίο,μεγάλο tang και ένα κοπάδι από χρωμίδες.....μεγάλο κοπάδι όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Νοεμβρίου 2013 #444 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Κωστή εγώ στο έχω ξαναπεί!Ένα ωραίο,μεγάλο tang και ένα κοπάδι από χρωμίδες.....μεγάλο κοπάδι όμως! μπλε χρωμιδες αυτες https://www.google.gr/search?q=blue+chromis+for+sale&client=firefox-a&hs=3WR&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vkyFUoHYB7KA7QaRq4GoDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=600#facrc=_&imgdii=z2O-hzx10yeftM%3A%3BUD_v7hnqdcXS_M%3Bz2O-hzx10yeftM%3A&imgrc=z2O-hzx10yeftM%3A%3BYjNE-Cvqi9CH8M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fimages%252Fcategories%252Fthumbs%252Fth-70119-chromis.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fproduct%252Faquarium-fish-supplies.cfm%253Fc%253D15%252B1634%3B144%3B144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Νοεμβρίου 2013 #445 Share 14 Νοεμβρίου 2013 μπλε χρωμιδες αυτες https://www.google.gr/search?q=blue+chromis+for+sale&client=firefox-a&hs=3WR&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vkyFUoHYB7KA7QaRq4GoDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=600#facrc=_&imgdii=z2O-hzx10yeftM%3A%3BUD_v7hnqdcXS_M%3Bz2O-hzx10yeftM%3A&imgrc=z2O-hzx10yeftM%3A%3BYjNE-Cvqi9CH8M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fimages%252Fcategories%252Fthumbs%252Fth-70119-chromis.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fproduct%252Faquarium-fish-supplies.cfm%253Fc%253D15%252B1634%3B144%3B144 Ακριβώς ναι!Πανέμορφα και όχι τόσο ρυπογόνα σαν τα tang....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Νοεμβρίου 2013 #446 Share 14 Νοεμβρίου 2013 μπλε χρωμιδες αυτες https://www.google.gr/search?q=blue+chromis+for+sale&client=firefox-a&hs=3WR&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vkyFUoHYB7KA7QaRq4GoDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=600#facrc=_&imgdii=z2O-hzx10yeftM%3A%3BUD_v7hnqdcXS_M%3Bz2O-hzx10yeftM%3A&imgrc=z2O-hzx10yeftM%3A%3BYjNE-Cvqi9CH8M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fimages%252Fcategories%252Fthumbs%252Fth-70119-chromis.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.liveaquaria.com%252Fproduct%252Faquarium-fish-supplies.cfm%253Fc%253D15%252B1634%3B144%3B144 Τις cyanea εννοείς μάλλον. Όντως πολύ ωραίες αλλά και ευαίσθητες κατ εμέ συνάμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Νοεμβρίου 2013 #447 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Τις cyanea εννοείς μάλλον. Όντως πολύ ωραίες αλλά και ευαίσθητες κατ εμέ συνάμα. Παναγιωτη και ακριβες και περιεργες ,περιπου 25 ευρω η μια χ6 =150 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 14 Νοεμβρίου 2013 #448 Share 14 Νοεμβρίου 2013 και εμενα μου αρεσει ενα μεγαλο και πολλα μικρα ! γενικα τα πολλα μεγαλα δεν σου αφηνουν να επικεντρωθεις καπου ! βαλε ενα μεγαλο λοιπον να σου τραβαει την προσοχη και να το εχεις και σαν pet ! ρωτα και τον Μιχαλη πως ειναι να εχεις ψαρι pet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Νοεμβρίου 2013 #449 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα διαφωνησω με το γιαννη! Κωστα οντως δενεσαι απιστευτα αν εχεις καποιο ψαρακι που να εχεις σαν "ιερο δισκοποτηρο " φιλε! Μακαρι να σε εβαζα στην καρδια μου για να εβλεπες πως εχω τον "απατεωνα" μου! Θα συμφωνησω και με αυτα που ειπαν τα παιδια...ενα μεγαλο tang με καποιο αγγελοψαριο ισως και 2 κοπαδακια απο anthias και chromis θα ηταν απιστευτο θεαμα! Σαν εναλλακτικη ισως να εβαζα τα κοπαδακια απο anthias(dispar η' larytail) και chromis(τα μπλε τα φθηνα) kai 3 yellow tang! Φτου σου σκορδα μουσατο κουκλακι! χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Νοεμβρίου 2013 #450 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έτσι έχω τον Χαβανέζο μου....ένα "παιδί" και καλό!Αν μπορούσα θα έδινα όλα τα άλλα και θα κράταγα αυτόν μόνο!Δεν φαντάζεστε τι έκανα για να γλυτώσει από το oodinium!Είναι παλικάρι εντέλει δεν μάσησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος