Κωστας Τ 30 Οκτωβρίου 2013 Author #376 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Αχαχαχαχαχα!!!Έχεις τρελαθεί λεμεεεε....!Υπομονή και θα σου δώσω μωρέ!!!! thank you boy. η υπομονη ειναι μια απο τις αμετρητες αρετες που εχω.(μαζι με την μετριοφροσυνη εννοειτε). :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Οκτωβρίου 2013 #377 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Την σωματάρα ξέχασες...τόσο body buildin έχεις ρίξει....!Μην αδικείς τον εαυτό σου ρε φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Οκτωβρίου 2013 #378 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Κωστή ωραίες προσθήκες! Και γω πλέον τα έχω αφήσει τα σκληρά και βρήκα την υγειά μου. Λιγότερο άγχος! Την glabrescens που δείχνεις την έχω εγώ ακριβώς ίδια, αλλά είναι 1 κεφάλι. Ίσως να την αδικεί λίγο η φωτό αλλά είναι ολόιδια. Αν βγάλει 2ο θα στην φραγκάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Οκτωβρίου 2013 Author #379 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Την σωματάρα ξέχασες...τόσο body buildin έχεις ρίξει....!Μην αδικείς τον εαυτό σου ρε φίλε!!! μηπως εννοεις ΒΟΔΙ EATING? Κωστή ωραίες προσθήκες! Και γω πλέον τα έχω αφήσει τα σκληρά και βρήκα την υγειά μου. Λιγότερο άγχος! Την glabrescens που δείχνεις την έχω εγώ ακριβώς ίδια, αλλά είναι 1 κεφάλι. Ίσως να την αδικεί λίγο η φωτό αλλά είναι ολόιδια. Αν βγάλει 2ο θα στην φραγκάρω! πιο χαλαρα Παναγιωτη αυτη τη φορα(προς το παρον). ελπιζω να κανει πολλα κεφαλια ασχετα αν μου στειλεις η οχι. ευχαριστω για τη προσφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 31 Οκτωβρίου 2013 #380 Share 31 Οκτωβρίου 2013 ειναι και αυτο ενα τεστ αντοχης του μυαλου του χομπισταΤι έχεις πει;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Οκτωβρίου 2013 #381 Share 31 Οκτωβρίου 2013 πιο χαλαρα Παναγιωτη αυτη τη φορα(προς το παρον). ελπιζω να κανει πολλα κεφαλια ασχετα αν μου στειλεις η οχι. ευχαριστω για τη προσφορα. Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Και γω το εύχομαι! Ήδη έχει πετάξει 2 στόματα αλλά περιμένω τον διαχωρισμό! Ακόμα ισχύει η προσφορά μου. Ξέρεις τι εννοώ. Αν θες πές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Οκτωβρίου 2013 Author #382 Share 31 Οκτωβρίου 2013 οταν ειναι θα σου πω Πανο. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Οκτωβρίου 2013 #383 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Κώστα να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου,προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.Υπομονή με τα ψάρια φίλε για να είσαι ήσυχος και σίγουρος και από δω και πέρα καραντίνιαστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Οκτωβρίου 2013 Author #384 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Κώστα να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου,προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.Υπομονή με τα ψάρια φίλε για να είσαι ήσυχος και σίγουρος και από δω και πέρα καραντίνιαστα.. ευχαριστω Ορεστη για τα καλα σου λογια. να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 8 Νοεμβρίου 2013 Author #385 Share 8 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα. παμε για λιγο κυμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2013 #386 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Kωστα μια χαρα σε βρισκω οντος πολυ κυμα καλη η jebao με γεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Νοεμβρίου 2013 #387 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Κωστή μεγειά το εργαλείο!!Για βαλ΄την να λειτουργεί στον διπλάσιο χρόνο ώστε να σου καλνει ένα κύμα μεγάλο....πιστεύω πως θα σηκώσεις πάνω από 10 πόντους το νερό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Νοεμβρίου 2013 #388 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Κωστή! Με γειά και η jebao. Αρχίζει και παίρνει χρώμα σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 9 Νοεμβρίου 2013 #389 Share 9 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα. παμε για λιγο κυμμα? Αυτα ειναι...ομορφια φιλε κωστα το ενυδρειο σου....ειδικα οι εφυλιες τα σπανε!!!Αν εχεις μηκος σ'ενα ενυδρειο ειδες τι κυμα σηκωνεις....μεγεια με τον κινεζο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Νοεμβρίου 2013 #390 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Κωστή πειραματίσου φιλαράκι στο λέω θα βρεις πιο καλή συχνότητα!Προσπάθησε να μένει στο κέντρο του ενυδρείου σταθερή η στάθμη και να ανεβαίνει μια αριστερά και μια δεξιά!Θα δεις πολύ πιο μεγάλο κυματισμό και μεγαλύτερη κίνηση στα κοράλλια σου!Αααααακου μεεεεεεεε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 9 Νοεμβρίου 2013 Author #391 Share 9 Νοεμβρίου 2013 (edited) Kωστα μια χαρα σε βρισκω οντος πολυ κυμα καλη η jebao με γεια σου να σαι καλα Νικολα. Κωστή μεγειά το εργαλείο!!Για βαλ΄την να λειτουργεί στον διπλάσιο χρόνο ώστε να σου καλνει ένα κύμα μεγάλο....πιστεύω πως θα σηκώσεις πάνω από 10 πόντους το νερό! ευχαριστω Κωστα.μην βλεπεις τα βιντεακια επιδειξης με αδεια ενυδρεια. οταν εχει βραχο μεσα το ενυδρειο <<σπαει>> το κυμα. Μπράβο Κωστή! Με γειά και η jebao. Αρχίζει και παίρνει χρώμα σιγά σιγά. να σαι καλα Πανο. Αυτα ειναι...ομορφια φιλε κωστα το ενυδρειο σου....ειδικα οι εφυλιες τα σπανε!!!Αν εχεις μηκος σ'ενα ενυδρειο ειδες τι κυμα σηκωνεις....μεγεια με τον κινεζο!!! ευχαριστω Κωστη. να σαι καλα. μην νομιζεις.οσο μεγαλωνει το μηκος το κυμα εξασθενει. Κωστή πειραματίσου φιλαράκι στο λέω θα βρεις πιο καλή συχνότητα!Προσπάθησε να μένει στο κέντρο του ενυδρείου σταθερή η στάθμη και να ανεβαίνει μια αριστερά και μια δεξιά!Θα δεις πολύ πιο μεγάλο κυματισμό και μεγαλύτερη κίνηση στα κοράλλια σου!Αααααακου μεεεεεεεε!!!!! το ψανω ακομα Κωστα αλλα το εφε του αδειου ενυδρειου δεν παιζει να γινει. αν εννοεις αυτο δεν.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LqJSkTM537s Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #392 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Όχι κώστα δεν εννοώ αυτό!Εννοώ όλο το νερό να πηγαίνει μια αριστερά,μια δεξιά!Το έχεις εύκολα!Το κατάφερα με την 25άρα στο γλυκό που έχω στο μαγαζί όταν την είχα αγοράσει και την τσέκαρα!Υπολόγισε πόσο θέλει on για να στείλει το νερό από την μια άκρη στην άλλη,και πόσο θέλει για να ξαναέρθει το νερό πίσω (εκεί είσαι off)!Έτσι θα στέλνεις νερό,μετά θα κλείνει και θα έρχεται,και τέλος όταν θα ξανα ανοίγει θα στέλνει το ίδιο κύμα ενισχύοντας την ένταση του!πιστεύω πως άνετα θα σηκώσεις 15 πόντους κύμα και εννοείτε θα παίξει χορευτικό από τα κοράλλια! ΥΓ.Καλημέρα bodybuilderά μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #393 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Σκέψου ότι το κάνω εγώ στον κύβο αυτό αν και το κύμα λόγω μικρής επιφάνειας δεν είναι μεγάλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Νοεμβρίου 2013 #394 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Εγώ φοβάμαι πως αν πάρω τέτοιου είδους κυκλοφοριτή και σηκωθεί κύμα το νερό θα βγει απ'έξω. Αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #395 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Παναγιώτη το wave mode της είναι πολύ καλό και η αντλία είναι πολύ δυνατή!Αν το νερό είναι κοντά στο τελείωμα των τζαμιών τότε ναι,μπορεί εύκολα να ξεχιλήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Νοεμβρίου 2013 #396 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Παναγιώτη το wave mode της είναι πολύ καλό και η αντλία είναι πολύ δυνατή!Αν το νερό είναι κοντά στο τελείωμα των τζαμιών τότε ναι,μπορεί εύκολα να ξεχιλήσει! Αν όπως λές σηκώνει κύμα 15 πόντους τότε είναι σίγουρο αφού το νερό φτάνει 5 πόντους πριν το χείλος του τζαμιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Νοεμβρίου 2013 Author #397 Share 11 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα. Κωστα τοσους ποντους κυμα δεν σηκωνει με καμμια δυναμη. ασε που στην τελικη η πιεσεις που θα δεχοταν οι κολησεις απο την μεγαλη ταλαντωση ενδεχετε να δημιουργουσαν θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 12 Νοεμβρίου 2013 Author #398 Share 12 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους σε αυτο το ενυδρειο θα βγαλω το αχτι μου με τις εφυλιες μιας και στο προηγουμενο δεν με πηγαν με τιποτα. μερικες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Νοεμβρίου 2013 #399 Share 12 Νοεμβρίου 2013 Tι ωραία κομμάτια είναι αυτά!!! Τελικά βρήκες την εφίλια που έψαχνες. Στην τελευταία φωτό η άσπρη σκιά απο σκληρό τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunsity 12 Νοεμβρίου 2013 #400 Share 12 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφο !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος