toykaki 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #351 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 στο αλλο μου ενυδρειο εχω Guppy 8 και μου δωσανε σημερα και εβαλα γαριδες red cherry,με το που τις εβαλα αρχισαν να τις πειραζουν τα γαππυ,υπαρχει περιπτωση να τις εφαγαν??είναι πολυ μικρες οι γαριδες που μου εδωσε ,ισως και μια εβδομαδας,τις 2 μεγαλυτερες τις βλεπω ειναι μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2014 #352 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει ναι! Ειδικα αν τον γονο τους αν γεννησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #353 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 γονο απο guppie ξερω,αλλα και απο γαριδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2014 #354 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι απο τις γαριδες δεν τρωγεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #355 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 αυτο λεω,δηλαδη ειναι επιθετικα τα guppie στις γαριδες...Δεν το ηξερα,εχω δει 3 τωρα μεσα,ελπιζω να μην ειναι ολα αρσενικα ..ολο κατω απο ξυλα ειναι και αναμεσα στα φυτα,τα μικρα δεν τα βλεπω,μαλλον πειναγαν τα guppie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #356 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 τελικα ειδα και αλλα ειναι κριμενες κατω απο ξυλα και μεσα στο κερατοφυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2014 #357 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν δοκιμασαν γαριδες τα γκαπυ σου...δυσκολα τα πραγματα,θα σου τρωνε τον γοννο συνεχεια και αυτες που θα μεινουν θα ειναι παντα κριμμενες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #358 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπορω να κανω κατι,οτι γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Φεβρουαρίου 2014 #359 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #360 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 (edited) τελικα πρεπει να φαγαν μονο τις πολυ μικρες, κανα 2 τωρα εχω δει εως 9,ο τυπος μου ειπε οτι μ εδωσε 12 οποτε η εγω δεν τις εβαλα ολες μεσα ή τις εφαγαν,εχω μια απορα ακομα,σε ενυδρειο με θυρευτες,οπως π.χ cloan loach μπορει να γινει αναπαραγωγη apple snail??δηλαδη πες ριχνεις στο ενυδρειο δυο μεγαλα apple αρσενικο και θυληκο,θα μπορεσει να γινει αναπαραγωγη η θα τα φανε? Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2014 #361 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα θα τα φανε και αν δεν φανε τα ενηλικα σαλιγκαρια θα φανε σιγουρα τα μικρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 19 Φεβρουαρίου 2014 Author #362 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 μαλιστα,ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 12 Μαρτίου 2014 Author #363 Share 12 Μαρτίου 2014 το pungio kihlii ή αλλιως το Kuhli Loach μπορει να ζησει με clown loach Και με χηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 13 Μαρτίου 2014 Author #364 Share 13 Μαρτίου 2014 Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 20 Μαρτίου 2014 Author #365 Share 20 Μαρτίου 2014 Λεω να παω στο βουνο να μαζεψω πετρες (να τις ελεξω με ακουα φορτε να μην αφρησουν) να βαλω στο ενυδρειο μου,τι λετε για ενυδρειο με κλοουν και με χηρες...τι λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Μαρτίου 2014 #366 Share 20 Μαρτίου 2014 Για ποσα λιτρα μιλαμε? Οι πετρες της Ελλαδας ειναι σχεδον 100% ασβεστολυθικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 20 Μαρτίου 2014 Author #367 Share 20 Μαρτίου 2014 300l ειναι ασβεστολυθικες ε??Και απο ποταμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Μαρτίου 2014 #368 Share 20 Μαρτίου 2014 Σε 300 λιτρα θα μπορουσες να τα βαλεις αλλα οι κλοουν δεν κανουν ουτε γι αυτο το ενυδρειο,γινονται τεραστιοι. Απο ποταμια ισως να βρεις κατι αλλα πρεπει το ποταμι να ειναι μακρυα απο την Αθηνα και να ειναι καθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 20 Μαρτίου 2014 Author #369 Share 20 Μαρτίου 2014 καβαλα ειμαι εγω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 16 Απριλίου 2014 Author #370 Share 16 Απριλίου 2014 Το φιλτρο μου εχει κ ανθρακα και μ ειπαν δεν κανει δουλεια κ οτι δεν το χρειαζομαι να βαλω ελαυροπετρα να παρω απλ το ορακτικερ.η κατι αλλο σαν μπαλες.μικρες δν καταλαβα ακριβος.ισχυει καυι τετοιο;και αν ναι ειναι καλυτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Απριλίου 2014 #371 Share 16 Απριλίου 2014 Ο ανθρακας κανει την δουλεια του οταν το ενυδρειο ειναι καινουριο ή μετα απο φαρμακευτικη θεραπεια,γενικα για την απομακρυνση βλαβερων ουσιων....αν το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο,τοτε ναι,δεν τον χρειαζεσαι.....τον πετας και στη θεση του βαζεις βιολογικο υλικο.... Ειναι σε δυο μορφες.....ή σαν κοφτο μακαρονακι ή μπαλακια.... Χωρις να θελω να κανω διαφημιση το πιο γνωστο ειναι το siporax και το siporax mini Υπαρχει φυσικα και απο αλλες εταιριες αρκει να πας σε πετ-σοπ και να ζητησεις βιολογικο υλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Απριλίου 2014 Author #372 Share 30 Απριλίου 2014 βρηκα στο ενυδρειο μου αυτο το εχω περιπου 2 μηνες αλλα ηταν μικρο και δεν μπορουσα να το βγαλω φωτο,τι σαλιγκαρι ειναι? http://i98.photobucket.com/albums/l262/toykaki/DSCN2206_zpsad43fc57.jpg οχι τα κοκκινα,αυτο μπροστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 30 Απριλίου 2014 #373 Share 30 Απριλίου 2014 Εμένα μου κάνει για tylomelania ή αλλιως rabbit snail. Έχω κάποια στις εικόνες του ενυδρείου μου http://www.aquazone.gr/forums/topic/91053-oi-dhnthoi-iio-aaioaenaassi-unc-ooii-fotisgt/ Μπορείς να τσεκάρεις αν μοιάζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Απριλίου 2014 Author #374 Share 30 Απριλίου 2014 απο οτι βλεπω στην τελευταια ειναι ιδιο αλλα το δικο μου οχι μαυρο ειναι σαν το χρωμα που τελειωνει η ουρα του δικου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 30 Απριλίου 2014 #375 Share 30 Απριλίου 2014 Τότε ειναι tylomelania,βγαίνει σε αρκετούς χρωματισμούς, εμένα το μάυρο μου γέννησε ένα καφε σκέψου. Αν δεν σε χαλάνε οπτικά κράτα τα, δεν θα έχεις ανεξέλεγκτες γέννες. Εμένα 3 ενήλικα απο τον Νοέμβριο μου έχουν γεννήσει έως τωρα 6 μικρά άσε που τα ελέγχεις εύκολα γιατι μεγαλώνουν αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος