Jump to content

Aρχαριος Και Στησιμο Ενυδρείου

toykaki

Recommended Posts

oχι απλα παραθετο οτι για αρχη πηρα μικρα κηλα ενο πρεπει να παρω μεγαλυτερο,και οτι το φυτο μπορεις να το φυτεψεις ακομα και σε κλαδακι,δηλαδη μπορω να παρω ενα ξυλο με κορμο μακρυ και γενικα μεγαλο και να εχει παρακλαδια,αυτα που πηρα ειναι μικρα...Αλλα δεν μπορεσα να βρω κανενα τετοιο ξυλο καπου η ακομη καλυτερα κανενα ξυλο μεγαλο με τρυπες (πολυ θα μου αρεσε πιστευω)..,και δεν ξερω και στο ιντερνετ που να ψαξω,

Δεν προκειται να μεινει καθαρο! Ξεχασε το!

Και θα βγαίνει για αρκετό καιρό ακόμα! :) Γιατί σε ενοχλεί;

Θα φυγει ρε συ. Και αν θες και πιο γρηγορα βαλε ανθρακα και ... πουφ!!!

Ρίξτα μέσα φτάνει το βρασιμο !!Μην το φοβάσαι ένα ελαφρύ χρώμα θα πάρει και θα εξαφανιστεί

αρκετά γρήγορα. . . Απλά μετα από 2-3 μέρες άλλαξε ή ξέπλυνε και τον υαλοβάμβακα του φίλτρου σου. . .

κανει απο υαλοβαμβακα αποροφιτιρα?κατι ακυρο αλλα ισως σωστο .. :P

Καλησπερα...μαλλον οχι,καλυτερα ενυδρειακο... :)

Λοιπον,εχω βαλει και εγω δυο ξυλα στο ενυδρειο μου να μουλιαζουν αφου τα ειχα πρωτα σε ενα κουβα και λεω

γιατι να τα εχω στον κουβα αφου ειναι καθαρα?Και τα εριξα μεσα!

Ριχτα μεσα αφου τα εχεις πλυνει!

Εβαλα ανθρακα και το τουλι του εγινε καφε και ο υαλοβαμβακας τα ιδια!!!Τον πεταξα...και συνεχιζουμε... :)

Το εγραψα και πιο πανω παιδια,οσο και να πλενεται τα ξυλα,για οσες μερες και αν τα βαλετε σε κουβα,οι ταννινες δεν προκειτε να φυγουν,οπωτε μη περιμενετε αδικα,ριχτε τα στο ενυδρειο σας και με τις αλλαγες νερου που θα κανετε σιγα σιγα το νερο θα καθαρισει.

τα εβαλα σημερα μεσα....Και ο θεος βοηθος.. :P ...Καποια στιγμη πρεπει να παρω και φυτα,οπως και συγκατοικους για τα black tetra μου,αλλα τιποτα δεν μου εχει αρεσει απο αυτα που προτείνατ .. :( ..Θα ηθελα κατι πιο μεγαλοσωμο...ισως το λαθος μου ηταν εξ αρχης που εβαλα χηρες,

Να υποθεσω πως το ενυδρειο το 125αρι το χεςι παρει, σωστα;

Μεγαλοσωμα για τα λιτρα σου δεν το πολυβλεπω!

Αν δεν σου αρεσουν οι χηρες βρες καπου να τις δωσεις.

Δεν σου αρεσουν βρε παιδι μου; Πολυ ωραια ψαρακια ειναι!

Ε βαλε ψαρια βυθου οπως τα απιστογραμμα! Σου εχω βαλει το προφιλ πιο πανω!

ναι τα ειδα...να ρωτησω κατι ακομα..σε μεγαλο ενυδρειο μπορουν να ζησουν κλοουν απιστογραμμα και κορυδορας? 1000λ

1000 λιτρα; Σε τοσα λιτρα ναι απο αποψη χωρου αλλα επειδη και τα 3 που ειπες ειναι βυθοψαρα νομιζω πως οχι! Ειδικα τα απιστο οταν γεννανε ειναι πολυ επειθετικα! Βεβαια σε τοσα λιτρα θα εχει πολυ χωρο για ολα τα ψαρια αλλα ποτε δεν ξερεις!

Παρατηρησα στα ξυλα μου αυτο σαν μουχλιτσα καπως δεν ξερω ακριβος τι ειναι...ειχε μεινει λιγη αμμο εδω και καιρο...εαν εχει σχεση αυτο.....τι ειναι? http://imagizer.imageshack.us/v2/752x564q90/34/ivn1.jpg

Έγινε επεξεργασία - toykaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...