toykaki 31 Οκτωβρίου 2013 Author #176 Share 31 Οκτωβρίου 2013 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 31 Οκτωβρίου 2013 #177 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Καλη φαινεται,juwel ειναι,ειναι ακριβη? Γιατι εγω πηγα προσφατα και πηρα μια με μπαταριες και ειναι πιο πρακτικη... Το οτι μπαινει και μεσα στο φιλτρο καλο μου ακουγεται γιατι αυτα τα εσωτερικα (εχω κι εγω) πιανουν μπιχλα κατω κατω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #178 Share 1 Νοεμβρίου 2013 http://petcity.gr/controls/ImgHndlr.ashx?type=zoom&id=22402383 απο οτι καταλαβα απο την φωτο ειναι πλαστικο και οχι ξυλο Μην βαλεις σαβουρα στο ενυδρειο σου! Υπαρχουν ξυλα αληθινα που ειναι πολυ πιο ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #179 Share 1 Νοεμβρίου 2013 20 ευρο την βρηκα φιλε μου..να ρωτησω κατι , εχω βρει αυτην εδω http://www.juwel-aquarium.de/out/pictures/master/product/main/zoom/1/87020.jpg πειτε μου λιγο πως λειτουργει?δηλαδη δεν θα επρεπε να εχει ενα μηχανησμο να ρουφαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Νοεμβρίου 2013 #180 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ειναι η κλασσικη σκουπα βυθου,και για αλλαγη νερου φυσικα,που την κουνας πανω κατω μεσα στο νερο μεχρι να ανεβει το νερο στο λαστιχο και να αρχισει να τρεχει μεσα στον κουβα...εγω πηρα μια με μπαταρια με 15 ευρω,πατας το κουμπι και τραβαει!Και δεν τρομαζει και τα ψαρακια! Δεν θυμαμαι μαρκα ομως,αμα θες να σου πω το απογευμα... Αν παρεις απλη σκουπα οπως αυτη που λες γιατι δεν παιρνεις μια πιο φθηνη και οχι juwel...την ιδια δουλεια κανουν ολες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #181 Share 1 Νοεμβρίου 2013 για στειλε να δω?με ενδιαφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #182 Share 1 Νοεμβρίου 2013 (edited) και αυτη που λες ειναι για καθαρισμο και για αλλαγη νερου?το φορουμ τι λεει?συμφωνει? Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2013 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #183 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Αδερφε εγω κανω σπανια εως καθολου σκουπα βυθου! Μια που ειχα τις ΜARINA με μπαταριες δεν με ειχε βολεψει και δεν ειχε και δυναμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #184 Share 1 Νοεμβρίου 2013 και πως καθαριζεις των βυθο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #185 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν τον καθαριζω! Για ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=16820&p=131870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #186 Share 1 Νοεμβρίου 2013 οι αποψεις διησταντε δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #187 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Φτιαξε πρωτα ολα τα αλλα στο ενυδρειο σου και ασε την σκουπα τελευταια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2013 #188 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικα δεν βαζω ποτε σκουπα βυθου ειδικα στα φυτεμενα ενυδρεια που παντα ειχα.Το μονο που εκανα ηταν να σηφωναρω το βυθο με λαστιχο για να παρω τα χοντρα αν υπηρχαν πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #189 Share 1 Νοεμβρίου 2013 αυτο πως το κανεις??δηλαδη να συφωναρεις τον βυθο με ενα λαστιχο?και πως τα τραβας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2013 #190 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Με το λαστιχο φιλε μου,ρουφας με το στομα ενω εχεις το λαστιχο στο νερο και τραβας οτι θες.Δεν ειναι καλο να βαζεις σκουπα σε φυτεμενο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 1 Νοεμβρίου 2013 Author #191 Share 1 Νοεμβρίου 2013 δεν το ηξερα αυτο..οποτε δεν παιρνω σκουπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #192 Share 2 Νοεμβρίου 2013 δεν το ηξερα αυτο..οποτε δεν παιρνω σκουπα Μισο, εμεις σου παραθεσαμε τα επιχειρηματα μας. Εσυ πρεπει να κρινεις αν θες να την παρεις ή οχι και οχι επειδη στο ειπαμε εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 2 Νοεμβρίου 2013 Author #193 Share 2 Νοεμβρίου 2013 για να το λετε ομως κατι παραπανω θα ξερετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 2 Νοεμβρίου 2013 #194 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου επειδή και εγώ ρώτησα για σκούπα μόλις μου εξήγησαν τις "συνέπειες" της προτίμησα να μην την αγοράσω!! Θεωρώ πως σιφωναριστά με ενα αλφαδολάστιχο με μικρή διαμετρο κάνεις πολύ καλή δουλίτσα . . . Άλλωστε η συγκεκριμένης μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά η τιμή της δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστική. . . Σου συνιστώ λοιπόν σαν αρχάριος και εγώ αυτό το πενηντάρικο που κοστίζει η σκούπα να το διαθέσεις σε κάτι άλλο γιατί πίστεψεμε μας λείπουν πράγματα πιο απαραίτητα από μια σκούπα τα οποία φτηνά μεν αλλα αθροιστικά είναι για πολλά πενηντάρικα . . . Βέβαια υπάρχει και η φτηνή λύση για σκούπα βυθού μαζί με την χαρά της δημιουργίας . . . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=7842&hl=%2B%F3%EA%EF%F5%F0%E1+%2B%E2%F5%E8%EF%F5 ή με αλφαδολάστιχο και μπουκαλάκι νερού . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 2 Νοεμβρίου 2013 Author #195 Share 2 Νοεμβρίου 2013 πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #196 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ετοιμο το ενυδρειο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 2 Νοεμβρίου 2013 Author #197 Share 2 Νοεμβρίου 2013 εαν εξεραισω την εσωτερικη διακοσμηση νομιζω ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #198 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ε βαλε καμια φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 2 Νοεμβρίου 2013 Author #199 Share 2 Νοεμβρίου 2013 ακομααα...θελω οταν τελειωσει με το καλο να κανω ''παρουσιαση'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #200 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Τι σου εχει μεινει ακομη; Το στρωνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος