Angel_Nick 23 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα διατηρώ εδώ και ένα χρόνο ενυδρείο με δίσκους. Η απορία μου είναι η εξής: Στο βαρέλι που κάνω την προετοιμασία του νερού που είναι 100% με α/ο ρίχνω μόνο discus trace. Πρόσφατα αγόρασα και το tropic marin pro-discus mineral γιατί μου είπαν ότι πρέπει να ρίχνω και τα 2 αυτά σκευάσματα μιας και έχω 100% α/ο. Και έχω μπερδευτεί. Εσεις τι ακριβώς ρίχνετε; Ελπίζω να σας βοηθησα να καταλάβετε την απορία μου και ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Nick 24 Σεπτεμβρίου 2013 Author #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καμιά βοήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 οτι ιχνοστοιχειο ριχνεις,μονο καλο κανεις στα ψαρια σου καθως το νερο απο α/ο ειναι εντελως νεκρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 24 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 οτι ιχνοστοιχειο ριχνεις,μονο καλο κανεις στα ψαρια σου καθως το νερο απο α/ο ειναι εντελως νεκρο. +1 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σε κάνει να ρίχνεις 100% α.ο.? τι νερό έχει το δίκτυό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Nick 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Άποψη σου είναι να υπάρχει και κάποιο ποσοστό απ το δίκτυο; το νερό μου είναι πολύ σκληρό έχω πολύ καιρό να το μετρήσω αλλά πρέπει να είναι πιο σκληρό και απ της λίμνης mallawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος