Μιχάλης 23 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι μήκος ακριβώς έχει μία λάμπα για 80εκ. ενυδρείο και επίσης για ένα μέτρο? Δεν μου είναι εύκολο να τις βγάλω αυτή την στιγμή για να τις μετρήσω και μια και κοιτάζω σε e-shop είπα να ρωτησω. Εξαρτάται και απο το κάθε καπάκι ενυδρείου ή είναι στανταρ διαστάσεις για όλα τα καπάκια σε αυτού του μήκους ενυδρεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 23 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι στάνταρ για όλα τα ενυδρεία και έχει σχέση με τα watt. Διαφοροποίηση υπάρχει μόνο στα....@#@!#%$ ....JUWEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τ5? Τ8? Δε χρειαζεται να την βγαλεις πάρε μια μεζουρα και μετρα πάνω οπώς ειναι και κοιτά ποσα watt ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημο φίλε μου Τ8 εχω. Με προβληματίζουν οι διαστάσεις γιατί βλέπω στα σαιτ οτι καμια διασταση δεν ειναι ακριβως. π.χ. μερικες διαστασεις ειναι 74,2 άλλες 74,6 κ.τ.λ. Η διαφορά ειναι ελάχιστη δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 23 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μαρκα ενυδρειου, ποσα watt ειναι η λαμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 23 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω το μηκος της λαμπας εξαρταται απο τα watt. πολυ πιθανον να φορας τ8 στα 18w 59cm. Συνηθως αναγραφεται πανω στην λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μαρκα ενυδρειου, ποσα watt ειναι η λαμπα; Το μικρό είναι EHEIM MP AQUASTAR 96 - T8 SYLVANIA GRO-LUX 18W. Το μεγαλο είναι 1 μετρο με λάμπα 25ς αλλά δεν ξέρω την μάρκα ουτε του ενυδρείου ούτε της λάμπας(εχει σβηστει)..... Eυχαριστώ πολύ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω το μηκος της λαμπας εξαρταται απο τα watt. πολυ πιθανον να φορας τ8 στα 18w 59cm. Συνηθως αναγραφεται πανω στην λαμπα. Μάλλον ετσι είναι φίλε μου. Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 23 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οι λαμπες των 18w ειναι αυτες που οι "κοντες" στα 60 εκ. Ο καθε κατασκευαστης πλησιαζει οσο περισσοτερο μπορει στα 60 εκ, μικροδιαφορες σε χιλιοστα δεν πρεπει να σε προβληματιζουν. Οσο για το αλλο σιγουρα ειναι 25w η λαμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Νικο πρίν σβηστεί θυμάμαι οτι έγραφε 25w. Αλλά μπορεί να κανω και λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στο παλιο μου 120αρι που ηταν 80 εκ η λαμπα Τ8 ηταν 60εκ! Τα wat ειναι στανταρ νομιζω για τα εκ. Δηλαδη για 60 εκ φτανουν μεχρι x wat. Οσο ανεβαινουν τα wat ανεβαινουν και τα εκ. Τα wat ομως εχουν σχεση με το μπαλαστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος