Giorgos Kk 23 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Δεν νομίζω να το έφαγαν ζωντανό! Και εγώ είχα πλέκο κάποτε(ανσιστρους)και το βράδυ ήταν μια χαρά και την άλλη μέρα ήταν πεθαμένος!Από ποιότητα νερού φυσικά! Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosia 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #27 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το ψαρι ηταν στον πατο του ενυδρειου και μαλιστα κατω απο ενα διακοσμητικο καραβακι που εχουμε μεσα ,μισοφαγομενο..οταν κουνησαμε το καραβι και το ειδαν τα αλλα δυο ορμησαν πανω τουκαι το κατασπαραξαν.Ξερω ακουγεται τρελο και βεβαια ,στην προκειμενη φαση, μακαρι να ηταν οντως νεκρο το ψαρακι πριν το ξεκοκκαλησουν τα χρυσοψαρα " τερατα" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 23 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί έτσι όπως το έτρωγαν πεθαμένο να μπήκε εκεί!Αλλά μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λέτε γιατί για να είναι κάτω απο διακοσμητικό λίγο δύσκολο....μπορεί να το έφαγαν από την ουρά μέχρι ένα σημείο να κρύφτηκε και να πέθανε από μόλυνση...! Τα ψάρια σίγουρα είναι χρυσόψαρα έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosia 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ειναι χρυσοψαρα comet και μαλιστα ειναι μικροτερα απο οτι ηταν ο pleco .Αν δεν τον βρισκαμε "κρυμμενο" κατω απο το καραβακι θα ελεγα οτι ναι το ψαρακι πεθαινε και το καθαρισαν οι συγκατοικοι του.. Αλλα οχι ετσι..και μαλιστα ηταν ακριβως στην μεση του καραβιου,προφανως πηγε εκει για να μην τον φτασουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 23 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε μάλλον είναι έτσι...Κρίμα το ψάρι! Προσπάθησε να δώσεις τα χρυσόψαρα και να πάρεις άμεσα ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosia 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #31 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε μάλλον είναι έτσι...Κρίμα το ψάρι! Προσπάθησε να δώσεις τα χρυσόψαρα και να πάρεις άμεσα ενυδρείο! Αδικα πηγε ο καημενος..τον εφαγε η συμμορια τον χρυσοψαρων! Το μεγαλυτερο ενυδρειο ειναι στα αμμεσα σχεδια μας...οσο για τους κανιβαλους δεν ξερουμε ακομη τι θα τους κανουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 23 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αγγελία για χάρισμα σε λίμνη! είναι και comet και γίνονται τερατάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spond 26 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 χρυσόψαρα ????? πλέκο????? Με τα ψάρια δεν μπορείς να είσαι απόλυτος αλλά απλά αδυνατώ να το πιστέψω. Πρόσεξε δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι ψεύδεσαι. Απλά κάτι άλλο θα έγινε. Να μου πείς ότι χτυπήσαν ένα γκάπι ένα νέον ένα άλλο χρυσόψαρο ρε αδερφέ να σου πώ ότι πέτυχες τους πιο τσαμπουκάδες χρυσόψαρα αλλά πλέκο? Έχω δεί πλέκο να συμβιώνει (μάλλον να επιβιώνει....) για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ενυδρείο με ..πιράνχας. Δεν είναι κανένα ψαράκι που γίνεται εύκολα θύμα. Τι να πώ δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skydiver 26 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς να θέλω να ακυρώσω τα λεγόμενα του φίλου θέλω να παραθέσω μια δική μου παρόμοια εμπειρία. Γνωρίζω ενυδρείο κάπου στα 80 λίτρα (υπολογίζω) με 2 χρυσόψαρα (δεν γνωρίζω είδος) και 1 πλέκο. Το εν λόγο ενυδρείο δουλεύει αρκετά χρόνια (5+) χωρίς καμία απολύτως φροντίδα. Όταν του κάνουν αλλαγή νερού, αυτή γίνεται σχεδόν 100% και σε διάστημα άνω του ενός (1+) έτους. Από φίλτρανση υπάρχει 1 μικρό εσωτερικό φιλτράκι μόνο με σφουγγάρια το οποίο πολλές φορές βουλώνει και μπορεί να μην λειτουργεί για εβδομάδες μέχρι να φιλοτιμηθεί κάποιος να το καθαρίσει και να το βάλει πάλι σε λειτουργία. Τα ψάρια ζουν αρμονικά χωρίς βέβαια να γνωρίζω τι ζημιές τους έχουν προκληθεί. Αυτό που γνωρίζω είναι πως έχουν πενταπλασιάσει το μέγεθός τους. ΥΓ. Το συγκεκριμένο ενυδρείο βρίσκεται σε δημόσια υπηρεσία. Προφανώς κάποιος χομπίστας το έστησε και αφού έφυγε κανένας δεν ενδιαφέρεται να το συντηρεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 27 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι σίγουρα είναι έτσι πάντα! Τώρα γιατί έγινε αυτό στον φίλο μας δεν ξέρω...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 27 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά ο πλεκο πέθαινε απο τον οποιοδήποτε λογο και τα χρυσόψαρα του επιτέθηκαν!το έχω ξαναδεί με πλεκο και γκαπυ που οτάν ο πλεκο ξεκίνησε να πλαγιάζει και να φαίνεται οτι εν θα αντέξει τα γκαπυ "τσιμπολογουσαν" με αποτέλεσμα την ωρα που πέθαινε να του λείπουν καποια κομματια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος