JOHN1801 21 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα σε όλους! έχω σχεδιάσει ένα backround από φελιζολ,θα ήθελα να ρωτήσω αν κατευθείαν πάνω στο φελιζολ περάσω ριτινη και μετά το βαψω θα έχω προβλημα? σκεφτομαι να μη χρησιμοποιήσω καθόλου τσιμέντο.ή αλλιώς να το περάσω κατευθείαν τσιμεντοχρωμα και από πάνω ριτηνη,τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα σε όλους! έχω σχεδιάσει ένα backround από φελιζολ,θα ήθελα να ρωτήσω αν κατευθείαν πάνω στο φελιζολ περάσω ριτινη και μετά το βαψω θα έχω προβλημα? σκεφτομαι να μη χρησιμοποιήσω καθόλου τσιμέντο.ή αλλιώς να το περάσω κατευθείαν τσιμεντοχρωμα και από πάνω ριτηνη,τι λέτε? Η ριτήνη πάντοτε τελευταία. Προτίμησε υλικά που προορίζονται για δεξαμενές πόσιμου νερού. Το τσιμεντόχρωμα από οτι έχω διαβάσει δεν είναι κατάλληλο για ενυδρειακή χρήση. Παντως προσοχή με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, μιας και δεν ξέρεις τι ουσίες μπορούν να απελευθερωθούν στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 22 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή αν το περάσω μόνο με τσιμέντο και μετά ριτινη δεν έχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλές κατασκευές που έχω δει στο ιντερνετ έτσι τις φτιάχνουν. Για ρίξε όμως και μια ματιά εδώ.http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69756 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος