Jump to content

Καρδιναλιος Τουμπανο

Recommended Posts

για σας παιδια, εδω και καιρο ενας καρδιναλιος που εχω εχει πρηστει αλλα εχει κανονικη συμπεριφορα... τι μπορει να ειναι???
οι φωτο ειναι χαλια γιατι ειναι απο κινητο...

post-43692-0-73657900-1379766139_thumb.jpg

post-43692-0-75104800-1379766186_thumb.jpg

post-43692-0-23283600-1379766210_thumb.jpg

Κανείς ρε παιδιά;;;;

αυτο μπορει να ειναι απο καποια παρασιτικη ασθενεια εως και ντροπσι.

αν μπορεσεις να παισεις το ψαρι,να μπει σε καραντινα και εκει να κανεις την οποια θεραπεια χρειαζεται.

Έγινε επεξεργασία - klaz

ειναι κανα μηνα ετσι και τρεφετε κανονικα.,..θεραπεια δεν εχω κανει γιατι δοκιμασα κανα δυο φορες να το πιασω για να το βαλω καραντινα αλλαδεν τα καταφερα...

Για να τον πιάσεις, βάλε απόχη με προσοχή το βράδυ μονο αν έχεις κανά moonlight με λεντ που τα κάνει να φωσφορίζουν σα σημαδούρες. Ειναι ακίνητα και εύκολοι στόχοι.

Εκτός από το πρήξιμο μου φαίνεται οτι υπάρχει και στράβωμα σπονδυλικής στήλης. Υπάρχουν επάνω του καθόλου κηλίδες?

Θα σου έλεγα να βάλεις οπωσδήποτε το ψάρι σε καραντίνα, και για όσες μέρες ασχολείσε μαζί του τήρησε αυστηρά τους κανόνες υγειινής.

ΝΑι έχει στραβώσει λίγο και πρεπει να έχει λίγο σκούρο χρώματα σε ένα σημείο. Δηλαδή μου λες οτι μπορει να είναι επικίνδυνο και για μένα. ;;;;

ΝΑι έχει στραβώσει λίγο και πρεπει να έχει λίγο σκούρο χρώματα σε ένα σημείο. Δηλαδή μου λες οτι μπορει να είναι επικίνδυνο και για μένα. ;;;;

Πρέπει να έιμαστε προσεκτικοί.

Τίποτα όμως παραπάνω από στοιχειώδες κανόνες.

Καλό πλύσιμο των χεριών με ένα απολυμαντικό σαπούνι, και προσοχή όταν έχουμε εκδορές και πληγές στα χέρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...