Lenia 22 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 και μενα κατι μικρα, δεν βοηθανε ομως και δεν τους εμπιστευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 22 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ειπατε βιβλια ενυδρείων τόσα χρόνια που ασχολούμαι δεν έχω ανοίξει ένα τέτοιο!!! μου ανοίξατε την περιέργεια θα παρω κάνα δυο να δώ τι έξτρα μπορώ να μάθω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 22 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-127: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moray 22 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν εγώ κατέληξα σε αυτά 1) Aquarium Plants Manual, 2)The complete aquarium problem solver, 3)Manual of fish health, 4)You and your aquarium. Πάντως ανεξάρτητα με τα βιβλία θα ανοίξω και ένα θέμα. Στην κατηγορία «Ψάρια κρύου νερού» είναι καλά; Αν υποθέσουμε οτι τελικά θα βάλω lionhead ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 22 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 λενια αυτο ηταν τσ τσ τσου? χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 8 Οκτωβρίου 2013 #31 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 9 Οκτωβρίου 2013 #32 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 9 Οκτωβρίου 2013 #33 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!!!! Η δική μου άποψη διαφέρει λίγο από την άποψη των προηγούμενων.Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά εγώ δεν είμαι ένα παιδί που μετά το πρώτο του ενυδρείο με χρυσόψαρα ή άλλα ψάρια που δεν χρειάζεται καμία απολύτως γνώση για την περιποίηση του αφού είναι κρύου νερού και μόνο ταΪζεις & καθαρίζεις,απόκτησα ένα μεγαλύτερο ενυδρείο κι έβαλα κάποια ψάρια για να βλέπω κίνηση.Είχα την συμπαράσταση φίλου ιχθυολόγου που τον παρακολουθούσα πως ένανε το κάθετι αλλά επειδή το γούστο είναι να περιποιήσαι μόνος τα ψάρια σου και να φροντίζεις για την καλύτερη δυνατή φιλοξένια τους στο ενυδρείο σου κι όχι έτσι χαζά να έχω κίνηση ψαριών που σκοτώνοντε ή ψοφάνε στο ενυδρείο μου.Ψάχτηκα για βιβλία σχετικά με την λίμνη που μ΄ενδιέφεραι αλλά δεν βρήκα μεταγλωτισμένα,μόνο άλλης λίμνης της ίδιας ηπείρου και θα φτιάξω ένα ενυδρείο γι' αυτή την λίμνη.Εκτός από τα φόρουμ μελετώ ιντερνετικά για κάθε είδος ψαριού που με ενδιαφέρει αλλά μαθαίνω και πάρα πάρα πολλά από παλαιότερους χομπίστες.Μέσα στα φόρουμ πόσο μάλλον εδώ που είναι το αρχαιότερο όλων όσων ασχολούντε με ενυδρειακά θέματα θα πετύχεις ανθρώπους με γνώσεις που κανένα βιβλίο δεν γράφει και άλλους που εξιστορώντας παθήματα τους γίνονται σ' όλους μαθήματα.Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά θα καταλήξω με την άποξη να διαβάσεις κάποια βιβλία ξεκινώντας γιατί όσο πλούσια κι αν είναι σε γνώση ή όχι θα σου γεννήσουν κι απορίες,θα διαβάσεις άγνωστες μέχρι στιγμής λέξεις που συζητώντας εδώ θα μάθεις περισσότερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts