aka68 21 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Φωτογραφίες που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, έδωσαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ Οι συγκεκριμένες εικόνες προέκυψαν από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο στο οποίο τοποθετήθηκε οργανισμός που εντοπίστηκε στην στρατόσφαιρα από ένα επιστημονικό αερόστατο σε υψόμετρο 27 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης και αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες συνιστά απόδειξη ότι δεν μπορεί να προέρχονται από τον πλανήτη μας.«Πρόκειται για μικρόβια που πιθανότατα προέρχονται από αλλού», υποστήριξαν οι επιστήμονες. «Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι αυτά τα σωματίδια απλά θα είχαν παρασυρθεί στην στρατόσφαιρα από τη Γη, ωστόσο είναι γενικά αποδεκτό ότι ένας οργανισμός αυτού του μεγέθους είναι αδύνατο να φτάσει σε υψόμετρα 27 χιλιομέτρων. Η μόνη εξαίρεση είναι μια βίαιη έκρηξη ηφαιστείου, αλλά καμία τέτοια δεν καταγράφηκε κατά την τριετία των ερευνών μας», τόνισε ο καθηγητής Μίλτον Γουέινραϊτ, του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου. http://www.zougla.gr/kosmos/article/protes-apodiksis-gia-eksogini-zoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Βαρέθηκα τα τετριμμένα και τα συνηθισμένα στο ενυδρείο μου,,,, θέλω να κάνω ένα με εξωγήινα ψαράκια (ή όπως αλλιώς λέγονται) !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 «Πρόκειται για μικρόβια που πιθανότατα προέρχονται από αλλού», υποστήριξαν οι επιστήμονες. Το "πιθανότατα" δεν είναι απόδειξη για να μην "αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 21 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Βαρέθηκα τα τετριμμένα και τα συνηθισμένα στο ενυδρείο μου,,,, θέλω να κάνω ένα με εξωγήινα ψαράκια (ή όπως αλλιώς λέγονται) !!!! Μαζί σου επιτέλους κάτι διαφορετικό Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2013 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως μας έχουν συνηθίσει, ότι η οποιαδήποτε εξωγήινη μορφή θα έρθει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη. Μήπως τελικά εμείς είμαστε αυτοί οι "εξωγήινοι"? γιατί με αυτά που κάνουμε αυτό επιδιώκουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι αλήθεια, τοτε και εμείς είμαστε όντως εξωγήινης προέλευσης. Το φούλ άρθρο είναι εδώ και αρκετά ενδιαφέρον http://www.independent.co.uk/news/science/the-truth-is-out-there-british-scientists-claim-to-have-found-proof-of-alien-life-8826690.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος