Μιχάλης 20 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Σιγά σιγά φεύγουν οι ζέστες και απ οτι φαίνεται σε κανα δυο βδομάδες θα μπούν οι θερμοστάτες στα ενυδρεία μας. Πριν γίνει αυτό λέω να καθαρίσω τα καπάκια των ενυδρείων μου που απο την μέσα μεριά εχουν γεμίσει άλατα (σαν χοντρό αλάτι). Τα καθάριζα που και που το καλοκαίρι αλλά χωρίς επιτυχία. Φαινονται πολύ άσχημα. Καμιά ιδέα για να τα ξανακάνω σαν καινουρια? Ξυδια σφουγγαρια κτλ δεν κανουν και πολλά πραγματα... Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2013 - Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 20 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πως τα καθάρισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Συμπλήρωσα παραπάνω τον τρόπο φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 20 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πρόλαβα να δω την επεξεργασία.. Με σφουγγάρι δεν έγινε τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγα πράγματα....Ασε που με την σκληρη πλευρα του σφουγγαριου εκανα γρατσουνιες στα καπακια. Βεβαια ειναι απο μεσα και δεν φαινονται αλλα εκει που εγιναν γρατσουνιες πότισαν τα άλατα και δεν φευγουν με τιποτα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒασίληςΓ 20 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Με καθαριστικό αλάτων για βραστήρες - καφετιέρες, ίσως κάνεις δουλειά. Εγώ με αυτό καθάριζα τη λάμπα. Δεν το έχω δοκιμάσει στο καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 με σωστα υλικα και υπομονη,δεν υπαρχουν αλατα που να μην μπορουνε να καθαριστουν απο οποιαδηποτε επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλε klaz , τον καφε τον αφησες εξω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 20 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλε klaz , τον καφε τον αφησες εξω ; Νομίζω προτιμούν μπύρες. Εμένα μου καθάρισαν τα άλατα με ζεστό νερό, ξύδι και πανάκι από αυτά με τις μικροϊνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως, όπως είπε ο φίλος klaz, θέλει υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος