piki 20 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 σε λιγο θα βαζουν τα ψαρια σε βαζα απο μαρμελαδα...ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 To κανατε κοριτσοσυζητηση!! Παντως το πιο τραγικο που εχω δει ειναι σαν μπομπονιερα για βαφτισια διναν εναν μονομαχο σε ποτηρακι! Λενια εσυ οφειλεις να κανεις αυτο που πρεπει για τον Λευτερη ( τον μονομαχο αν θυμαμαι καλα )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #28 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αλέξη αλλά και πάλι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 21 Σεπτεμβρίου 2013 #29 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 τον Λευτέρη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 και γω ζηλευω τα παντα χαχα! τωρα ψωμολυσσαω για μονομαχουλι γιατι ειδα εναν κοκκινο μπλε κουκλο! και περιμενω την καλιροηηη και γω μικρη, και ολοι μας, φαντασου ποσες εκατομμυριαα ακομα παιδιων Ήρθα! Καλή ιδεα να της δώσεις το δικό σου που σου περίσσευε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 To κανατε κοριτσοσυζητηση!! Παντως το πιο τραγικο που εχω δει ειναι σαν μπομπονιερα για βαφτισια διναν εναν μονομαχο σε ποτηρακι! Λενια εσυ οφειλεις να κανεις αυτο που πρεπει για τον Λευτερη ( τον μονομαχο αν θυμαμαι καλα )! ναι το εχω δει κ γω σε βαπτηση αυτο....εδιναν χρυσοψαρα,orada κιολας....μου ειχε ανεβει η πιεση απο τα νευρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ήρθα! Καλή ιδεα να της δώσεις το δικό σου που σου περίσσευε! καλως την! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 To κανατε κοριτσοσυζητηση!! Παντως το πιο τραγικο που εχω δει ειναι σαν μπομπονιερα για βαφτισια διναν εναν μονομαχο σε ποτηρακι! Λενια εσυ οφειλεις να κανεις αυτο που πρεπει για τον Λευτερη ( τον μονομαχο αν θυμαμαι καλα )! χαχαχ εγω ειχα παρει χρυσοψαρο σε ενα μικρο πλαστικο 2 λιτρο κουτακι απο βαφτισια το εβαλα στην λιμνη του ξαδελφου μου και ζει ακομα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχ εγω ειχα παρει χρυσοψαρο σε ενα μικρο πλαστικο 2 λιτρο κουτακι απο βαφτισια το εβαλα στην λιμνη του ξαδελφου μου και ζει ακομα ! τουλαχιστον το δικο σου ειχε τυχη κ πηγε στην λιμνη,για τα υπολοιπα που καταληξανε στα χερια των μικρων παιδιων δεν ξερω τι τυχη ειχανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 τουλαχιστον το δικο σου ειχε τυχη κ πηγε στην λιμνη,για τα υπολοιπα που καταληξανε στα χερια των μικρων παιδιων δεν ξερω τι τυχη ειχανε.. τα αλλα που δωσανε σε 13 παιδακια πιστευω ολα θα ειναι dead...εγω ταχα το πηρα για τον μικρο μου ξαδελφο αν και ποτε δεν του το εδωσα και 3 ακομα πηραν κατι ξαδελφακια μου ζουνε σε 20 λιτρα εδω και 4 χρονια oυτε καν χωρανε να στριψουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 τα αλλα που δωσανε σε 13 παιδακια πιστευω ολα θα ειναι dead...εγω ταχα το πηρα για τον μικρο μου ξαδελφο αν και ποτε δεν του το εδωσα και 3 ακομα πηραν κατι ξαδελφακια μου ζουνε σε 20 λιτρα εδω και 4 χρονια oυτε καν χωρανε να στριψουνε το φανταζομαι...θαυμα ειναι οτι ζουν κ 4 χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #37 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 το πολυ πολυ οι γονεις τα αλλαζουν οταν πεθαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 21 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 σε λιγο θα βαζουν τα ψαρια σε βαζα απο μαρμελαδα...ελεος. μμμμ....Δεν είν' κακό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #39 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 εγω τα χω δει κ σε ομπρελοθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Σεπτεμβρίου 2013 #40 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 μμμμ....Δεν είν' κακό!!! κακιστο ειναι..σκεψου να μας ειχαν τα ψαρια εμας για κατοικιδια κ να μας βαζανε να μεναμε σε χαρτοκουτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 22 Σεπτεμβρίου 2013 #41 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 κακιστο ειναι..σκεψου να μας ειχαν τα ψαρια εμας για κατοικιδια κ να μας βαζανε να μεναμε σε χαρτοκουτο Τέλειο !!! Φοβερό! Και να μας τάιζαν αποξηραμένα σάντουιτς!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 22 Σεπτεμβρίου 2013 #42 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλειο !!! Φοβερό! Και να μας τάιζαν αποξηραμένα σάντουιτς!!! φανταζομαι οτι εισαι σαρκαστικος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 22 Σεπτεμβρίου 2013 #43 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 φανταζομαι οτι εισαι σαρκαστικος ... Δεν νομίζω ότι χωράει ρεαλισμός στο βάζο με τη μαρμελάδα ή το σπιρτόκουτο ή τα αποξηρ. σάντουιτς...απλό χιούμορ :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 22 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 "χαρτόκουτο"...το παράκανα με το σπιρτόκουτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος