Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Σήμερα πήγα σε μια φίλη μου και μου λέει έλα να σου δείξω το καινουριο μου αποκτημα. Μετεφερα τον αλεξη εκει. ο αλεξης ειναι ο μονομαχος της. λεω κανα ενυδρειο θα ναιι μακαρι. παω και βλεπω μια γυαλα τοιχου. Γκτοινγκ, μου λεει μου το πηραν απο την αθηνα και μου αρεσει πολυ. τι ειναι αυταα ρε Edit: Ο τιτλος αλλαξε για να πηγαινει και με το περιεχομενο του θεματος. Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις υποχρεωση λοιπον, μιας και τωρα ξερεις, να διαφωτισεις την φιλη σου και να την βαλεις στον σωστο δρομο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις υποχρεωση λοιπον, μιας και τωρα ξερεις, να διαφωτισεις την φιλη σου και να την βαλεις στον σωστο δρομο! +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι ομως αρκετα δυσκολο, δεν θελουν ολοι να ξοδεψουν λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 20 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα ενυδρείο 30 λίτρων με φίλτρο θερμοστάτη δεν νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά...! Ανάλογα στον καθένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 20 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι ομως αρκετα δυσκολο, δεν θελουν ολοι να ξοδεψουν λεφτα Μερικοί -ανάμεσά τους κι εγώ, έτσι ξεκίνησα- αγόρασαν ψαράκια επειδή νομίζουν ότι δεν κοστίζει και δεν θέλει πολλή φροντίδα. Και εκεί την πατάνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτούν, μπορούν να βρουνε λύσεις οικονομικές και ταυτόχρονα να προσφέρουν στο ψαράκι ό,τι χρειάζεται. Ο μονομάχος δεν χρειάζεται τεράστια ενυδρεία, μπορούν να βρουνε ένα μικρό και φθηνό, να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο ή να κολλήσουν ένα! Άσε που μερικά ενυδρεία έχουν και φίλτρο και θερμοστάτη, αλλά και πάλι για λίγα λίτρα δεν είναι πολύ ακριβά. Όπως είπε και ο Sturm, μπορείς να την βοηθήσεις την φίλη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Για αρχή εξήγησε στη φίλη σου ότι ενα ψάρι δεν ειναι διακοσμητικό. Αν θέλει ας κρεμάσει στον τοίχο μια αφίσα ήεναν πίνακα με θεμα το ψάρι. Ειναι κρίμα να αντιμετωπίζουμε τα ζωντανά κατ' αυτο τον τροπο. Ενα μικρό ενυδρειο 30 λίτρων δεν ειναι ακριβό (20-30€) όπως και ενα φιλτρο (5€). Τροφές κτλ δε το συζητάμε. Αν θέλει ας ψάξει εδώ μέσα να βρει ακόμα πιο φθηνα. Σε ενα τέτοιο ενυδρειο μπορει να κάνει και περισσότερα πράγματα οταν θελήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 20 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλα το τι εξωφρενικα εχουν βγαλει για να βαζουν μεσα τα καψερα τα μονομαχουλια δεν φανταζεστε...αυτο τι σας λεει?ειναι πολυ διαδεδομενο στο εξωτερικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 20 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλα το τι εξωφρενικα εχουν βγαλει για να βαζουν μεσα τα καψερα τα μονομαχουλια δεν φανταζεστε...αυτο τι σας λεει?ειναι πολυ διαδεδομενο στο εξωτερικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 20 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ζαλισε την φιλη σου να παρει ενυδρειο...αν κ δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει οοτι δεν ειναι σωστο να εχει το ζωντανο εκει μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 20 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλα το τι εξωφρενικα εχουν βγαλει για να βαζουν μεσα τα καψερα τα μονομαχουλια δεν φανταζεστε...αυτο τι σας λεει?ειναι πολυ διαδεδομενο στο εξωτερικο... υπαρχουν και χειροτερα δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο... να ρωτήσει τη φίλη της κατά πόσο θα μπορούσε να ασχοληθεί αν είχε ένα μεγαλύτερο ενυδρείο.... Αν ναι και έχει αυτή τη διάθεση και εφ όσον δεν μπορεί να διαθέσει το όποιο ποσό για την αγορά του, να προσφέρει ο καθένας μας κάτι απ αυτά που πιθανών να έχει και δεν τα χρειάζεται ώστε να στηθεί ένα "σωστό" ενυδρείο.... εκεί θα φανεί και η δύναμη των μελών του φόρουμ Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε έναν θερμοστάτη, ένα παλιό μικρό ενυδρείο, λίγο χαλίκι... κάτι σχετικό δηλαδή κάπου ξεχασμένα σε μια αποθήκη. Στην αποθήκη Θεσσαλονίκης υπάρχουν κάποια πραγματάκια και ένα απ αυτά είναι και μια γυάλα 15 λίτρων.. το θέμα είναι η απόσταση που βρίσκεται η φίλη μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 20 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπημένη μου Λένια καλησπέρα,αν δεν καταφέρνεις τη φίλη σου να ψάξει για κάποιο μικρό ενυδρείο από αγγελία σε φόρουμ ................τότε πήγαινε την χωρίς να της πεις τον λόγο σ' ένα JUMBO κι όπως θα κοιτάτε τα υαλικά θα βρεθείτε μπροστά σε 2 γυάλινα ενυδρεία που έχει κι είναι κομπλέ με φίλτρο και χρωματιστό χαλίκι.Το ένα το λένε μονομαχοενυδρείο,κάνει 7,99€ αλλά δεν στο προτείνω γιατί είναι μικρό,το άλλο είναι 15 λίτρων κι αυτό κομπλέ και κάνει 19,99€.Τι λες, το 15λιτρο δεν είναι αξιοπρεπέστερο για να ζήσει;Είναι πολύ φθηνότερα από pet-shop,σας εύχομαι καλή βόλτα!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα μου ηρθε μια ιδεα, ετσι εδωσα στην φιλη μου ενα απο τα δεκαπενταλιτρα που εχω, φιλτρο δεν της εχω βρει αλλα ανυπομονω να μεταθεσει το ψαρακι, χαλικι θα παρει λιγο απο μενα κ βλεπουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) αχ εμενα η ξαδελφη μου ζηλεψε τον αδελφο της που εχει ενα μικρο ενυδρειο με γκαπι και ηθελε ψαρι οπως διποτε πηγε και πηρε ενα zebra danio και το εβαλε μεσα σε 2λιτρη γιαλα οσο και να προσπαθω να την πεισω ειναι αγυριστο κεφαλι κριμα στο ψαρακι εκανες πολυ καλα lenia που τις εδωσες ενυδρειο εγω δυστηχως δεν εχω ουτε καν για εμενα να εδινα και στην ξαδελφη μου...μου αρεσει που της ειπα σε γυαλα δεν κανει τιποτα να βαλεις αυτη ομως ουτε καν να με ακουσει μετα που την μαλωσα θυμωσε κιολας τι να πεις.... Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2013 - AngelinaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 αχ μωρε αντζελινα, και μενα αγυριστη ηταν, ακομα δεν θελει να τον βαλει γιατι ηταν λιγο σπασμενο και το κολλησα, λες και στην γυαλα ειναι καλυτερα τι να πω δηλαδη, κανεις δν ξερει τι του γινεται και αυτο με το ζηλευω-θελω και γω-ψαλακι τσυπνα με εχει φτασει στην τσιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 αχ και εγω ζηλεψα τα ψαρια αλλα δεν πηρα γυαλα ...ενταξει μπορει να επερνα χρυσοψαρα οταν ημουν μωρο αλλα ημουν μικρη σε τετοια ηλικια και ενω ηξερα οτι δεν κανει δεν θα βασανιζα ετσι το ψαρακι αν δεν ειχα τον εξοπλισμο απλα δεν θα το επερνα μερικοι δεν το καταλαβαινουν αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 και γω ζηλευω τα παντα χαχα! τωρα ψωμολυσσαω για μονομαχουλι γιατι ειδα εναν κοκκινο μπλε κουκλο! και περιμενω την καλιροηηη και γω μικρη, και ολοι μας, φαντασου ποσες εκατομμυριαα ακομα παιδιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 οι μονομαχοι ειναι τελεια ψαρακια με φοβερη προσωπικοτητα ειναι το αγαπημενο μου ψαρι και θεωρω και το ποιο ομορφο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #20 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 και γω το πιο ομορφο, και ενας απο αυτους πρεπει να ευγνωμωνει τον μπαμπα μου που ειπε ας μην βαλουμε και τετοιο στο 60 λιτρο, μαζι μ τα αλλα 4 χρυσοψαρα π ειχα αγορασει μπαιδεγουει, αντζελινα δν μ βοηθας στην ενοτητα 15 λιτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #21 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχ με χρυσοψαρα? οκαυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #22 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ημουν τοσο ηλιθια, κ η πετ σοπου το μονο π ελεγε ηταν: βαλτε καλε κ εναν μονομαχο ναι καλε ας βαλουμε αλλον εναν ανθρωπο στο ασανσερ π θα την κλεισουμε, τι μπορει να παθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #23 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχχα εμενα μου ειχαν πει να βαλω αγγελοψαρα με γκαπι και γκουραμι τρατζικ και εγω ως αρχαρια εκανα την βλακεια πεθαναν μεσα σε μια εβδομαδα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #24 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ρεκορρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #25 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχχαχα μετα μπηκα εδω και καταλαβα τα λαθη μου...πηγαινε στο ποστ σου σχετικα με το 15λιτρο ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος