AGAPI7 6 Νοεμβρίου 2013 Author #176 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν ήταν ο Θοδωρής δεν ξέρω αν θα κολλούσα έτσι με το χόμπι.. ούτε θα διάβαζα όσο διάβασα! Το πιο σημαντικό που πρέπει να μας βάλετε στο κεφάλι εσεις που είστε παλιοί και γνώστες του θέματος είναι να μην δούμε το ενυδρείο σαν άλλο ένα διακοσμητικό για το σαλόνι μας! Από εκεί πιστεύω πως ξεκινάνε όλα! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι όμορφο αυτό που έφτιαξα.. αλλά ξέρω οτι τα ψαράκια μου έχουν αλλάξει τελείως συμπεριφορά και δείχνουν να το χαίρονται και αυτό μου φτάνει! Επίσης αυτό που μου άρεσε είναι πως ξύλα-πέτρες.. είναι όλα μαζεμένα από τα χεράκια μου! Και μπορώ πλέον να πω πως το ξύλο από πλάτανο εχει αποδειχθεί ασφαλές! Και δεν μου έβγαλε καθόλου τανίνες! Έμαθα και τις τανίνες.. τρομάρα μου! Το φόντο πίσω είναι χαρτόνι σε λάθος απόχρωση! Θα βάλω μπλε σκούρο! Αν και σε λίγο που θα μεγαλώσουν οι βαλισνέριες δεν θα φαίνεται και πολύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Νοεμβρίου 2013 #177 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Μπραβο πολυ ομορφο και κυριως φυσικο αποτελεσμα!!!!! Για πρωτη προσπαθεια.....συγχαρητηρια και για το αποτελεσμα και σε σενα που ειχες την ορεξη να διαβασεις και να ασχοληθεις για να φτιαξεις κατι σωστο!!! Μπραβο και στον Θοδωρη για τις πολυτιμες συμβουλες του και τωρα περιμενουμε ολοι με αγωνια την γνωμη του δασκαλου!!!!! Οπως ειπε και η Μαιρη αλλαζεις το φοντο λοιπον και κανεις και μετρησεις οποτε μπορεις για μια πληρη παρουσιαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2013 #178 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Aγαπηηηηηηηηηη!!!!! Τα σπαειιιιιιιιιιι!!!!!!! Μπραβο πανεμορφο! Ποσες θηλυκες εχεις 4; και εναν αρσενικο; Ε τον μπαγασα! Κορυ ποσα; Λοιπον τωρα αν δεις οτι τα φυτα ψιλοκιτρινιζουν ή ψιλοξερενονται ή τελοσπαντων δεις κατι που δειχνει οτι δεν ειναι υγιη μην πτοηθεις! Ειναι που τωρα τα εβαλες και θελουν λιγο χρονο να προσαρμοστουν! Τα σπαει, τα σπαει! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Νοεμβρίου 2013 #179 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Aγαπηηηηηηηηηη!!!!! Τα σπαειιιιιιιιιιι!!!!!!! Μπραβο πανεμορφο! Ποσες θηλυκες εχεις 4; και εναν αρσενικο; Ε τον μπαγασα! Κορυ ποσα; Λοιπον τωρα αν δεις οτι τα φυτα ψιλοκιτρινιζουν ή ψιλοξερενονται ή τελοσπαντων δεις κατι που δειχνει οτι δεν ειναι υγιη μην πτοηθεις! Ειναι που τωρα τα εβαλες και θελουν λιγο χρονο να προσαρμοστουν! Τα σπαει, τα σπαει! Θόδωρα , η Αγάπη είναι γυναίκα ρε συ ( you are the man ? you are the woman is the correct sentence if i may ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Νοεμβρίου 2013 #180 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν ήταν ο Θοδωρής δεν ξέρω αν θα κολλούσα έτσι με το χόμπι.. ούτε θα διάβαζα όσο διάβασα! Το πιο σημαντικό που πρέπει να μας βάλετε στο κεφάλι εσεις που είστε παλιοί και γνώστες του θέματος είναι να μην δούμε το ενυδρείο σαν άλλο ένα διακοσμητικό για το σαλόνι μας! Από εκεί πιστεύω πως ξεκινάνε όλα! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι όμορφο αυτό που έφτιαξα.. αλλά ξέρω οτι τα ψαράκια μου έχουν αλλάξει τελείως συμπεριφορά και δείχνουν να το χαίρονται και αυτό μου φτάνει! Επίσης αυτό που μου άρεσε είναι πως ξύλα-πέτρες.. είναι όλα μαζεμένα από τα χεράκια μου! Και μπορώ πλέον να πω πως το ξύλο από πλάτανο εχει αποδειχθεί ασφαλές! Και δεν μου έβγαλε καθόλου τανίνες! Έμαθα και τις τανίνες.. τρομάρα μου! Το φόντο πίσω είναι χαρτόνι σε λάθος απόχρωση! Θα βάλω μπλε σκούρο! Αν και σε λίγο που θα μεγαλώσουν οι βαλισνέριες δεν θα φαίνεται και πολύ! H αλήθεια είναι Αγάπη ότι όσο ασχολείσαι με κάτι , μαθαίνεις . Επίσης μη νομίζεις ότι θα μείνεις σε αυτό το set up . Είμαι σίγουρος ότι όλο και καλύτερες ιδέες θα έχεις και όλο θα βάζεις χέρι για την καλύτερη και δυνατή βελτίωση οπτικά του τοπίου σου . Αυτό το λέω κρίνοντας από εμένα . Και που ξέρεις , μπορεί να φτιάξεις και άλλο ενυδρείο στο μέλλον . Και πάλι μπράβο από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Νοεμβρίου 2013 #181 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο το εφτιαξες,μπραβο σου! Το θεμα δεν ειναι να τα λενε μονο οι παλιοι αλλα να τα δεχονται και οι νεοι χομπιστες! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2013 #182 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο το εφτιαξες,μπραβο σου! Το θεμα δεν ειναι να τα λενε μονο οι παλιοι αλλα να τα δεχονται και οι νεοι χομπιστες! Ακριβως! Γιατι καμια φορα ειμαστε ξεροκεφαλοι και ακουμε αλλα δεν κανουμε, θεωρωντα οτι "το χουμε"! Με τον εαυτο μου πρωτο! Αγαπη μος θα βαλεις; εκεινα τα ρασμπορας θα τα βαλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 7 Νοεμβρίου 2013 Author #183 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ρασμπορας θα βάλω αύριο ή μεθαύριο.. λέω να βάλω 10-15. Τώρα έχω 4 θηλυκά γκουράμι και 1 αρσενικό. Και 10 κόρυ. Κανείς σας δεν μου σχολίασε την υπέροχη άμμο μου! Τόσα αρνητικά που είχα διαβάσει για το θέμα της άμμου.. τι να πω.. εγώ μονο θετικά έχω δει! Όσο και να ανακατέψω... δεν θολώνει με τίποτα! Μος περημένω απο το e-bay! Αλλά το επόμενο καλό set-up θα γίνει.. να είμαστε καλά.. μετά το Πάσχα! Που θα πάμε Τζουμέρκα που είναι το χωριό του άντρα μου και έχω να φέρω πολλές ομορφιές από εκεί. Ρίζες.. ξύλα.. πέτρες..! Όσο για το αν θα μείνω σ΄αυτό μόνο το ενυδρείο.. δεν υπάρχει περίπτωση!!!! Το κακό είναι οτι χαλβαδιάζω άσχημα τα θαλασσινά reef.. και αυτά κοστίζουν αρκετά.. κλαψ!!!! Και εσείς που με φροντίζετε τόσο πολύ.. έχετε στο νου σας μην δείτε πουθενά να πουλάνε πίστια..! Στείλτε μου ένα μηνυματάκι αν δείτε κάτι! Και μην νομίζεις Θοδωρή οτι με ξεφορτώθηκες... όχι.. έχεις να λύσεις πολλές απορίες ακόμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Νοεμβρίου 2013 #184 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ρασμπορας θα βάλω αύριο ή μεθαύριο.. λέω να βάλω 10-15. Τώρα έχω 4 θηλυκά γκουράμι και 1 αρσενικό. Και 10 κόρυ. Κανείς σας δεν μου σχολίασε την υπέροχη άμμο μου! Τόσα αρνητικά που είχα διαβάσει για το θέμα της άμμου.. τι να πω.. εγώ μονο θετικά έχω δει! Όσο και να ανακατέψω... δεν θολώνει με τίποτα! Μος περημένω απο το e-bay! Αλλά το επόμενο καλό set-up θα γίνει.. να είμαστε καλά.. μετά το Πάσχα! Που θα πάμε Τζουμέρκα που είναι το χωριό του άντρα μου και έχω να φέρω πολλές ομορφιές από εκεί. Ρίζες.. ξύλα.. πέτρες..! Όσο για το αν θα μείνω σ΄αυτό μόνο το ενυδρείο.. δεν υπάρχει περίπτωση!!!! Το κακό είναι οτι χαλβαδιάζω άσχημα τα θαλασσινά reef.. και αυτά κοστίζουν αρκετά.. κλαψ!!!! Και εσείς που με φροντίζετε τόσο πολύ.. έχετε στο νου σας μην δείτε πουθενά να πουλάνε πίστια..! Στείλτε μου ένα μηνυματάκι αν δείτε κάτι! Και μην νομίζεις Θοδωρή οτι με ξεφορτώθηκες... όχι.. έχεις να λύσεις πολλές απορίες ακόμα!!! Οταν λετε ρασμπορας ποια εννοειται?Τους αρλεκινους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 7 Νοεμβρίου 2013 Author #185 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι.. τους αρλεκίνους εννοώ! Είναι όμορφα ψαράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Νοεμβρίου 2013 #186 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομορφα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2013 #187 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ρασμπορας θα βάλω αύριο ή μεθαύριο.. λέω να βάλω 10-15. Τώρα έχω 4 θηλυκά γκουράμι και 1 αρσενικό. Και 10 κόρυ. Κανείς σας δεν μου σχολίασε την υπέροχη άμμο μου! Τόσα αρνητικά που είχα διαβάσει για το θέμα της άμμου.. τι να πω.. εγώ μονο θετικά έχω δει! Όσο και να ανακατέψω... δεν θολώνει με τίποτα! Μος περημένω απο το e-bay! Αλλά το επόμενο καλό set-up θα γίνει.. να είμαστε καλά.. μετά το Πάσχα! Που θα πάμε Τζουμέρκα που είναι το χωριό του άντρα μου και έχω να φέρω πολλές ομορφιές από εκεί. Ρίζες.. ξύλα.. πέτρες..! Όσο για το αν θα μείνω σ΄αυτό μόνο το ενυδρείο.. δεν υπάρχει περίπτωση!!!! Το κακό είναι οτι χαλβαδιάζω άσχημα τα θαλασσινά reef.. και αυτά κοστίζουν αρκετά.. κλαψ!!!! Και εσείς που με φροντίζετε τόσο πολύ.. έχετε στο νου σας μην δείτε πουθενά να πουλάνε πίστια..! Στείλτε μου ένα μηνυματάκι αν δείτε κάτι! Και μην νομίζεις Θοδωρή οτι με ξεφορτώθηκες... όχι.. έχεις να λύσεις πολλές απορίες ακόμα!!! Eλα παραπονιαρα πολυ ομορφη ειναι η αμμος! Καλα ημουν σιγουρος οτι δεν θα μενες εκει! Τωρα που πηρες φορα ποιος σε πιανει! Ασε τα reef ακομη! Εχεις καιρο! Και οσο για τις αποριες μην αγχωνεσαι, εμεις ειμαστε εδω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος