Sturm 13 Οκτωβρίου 2013 #76 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Αντε περιμενουμε να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 14 Οκτωβρίου 2013 Author #77 Share 14 Οκτωβρίου 2013 μεχρι τν δευτερα θα ειναι φυτεμενο και θα εχει ξεκινησει το στρωσιμο...ανυπομονω και εγω για το πως θα ειναι... :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 1 Νοεμβρίου 2013 Author #78 Share 1 Νοεμβρίου 2013 λοιπον παιδια αργησε πολυ μπορω να πω αλλα επιτελους ειναι ετοιμο το ενυδρειο μου κ εχω ξεκινησει ιδι το στρωσημο αυριο θα ανεβασω φοτογραφιες να το δειτε εμενα μαρεσει τρομερα παντως........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #79 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Αντε ωραιος! Περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Νοεμβρίου 2013 #80 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Για να σε δούμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 2 Νοεμβρίου 2013 Author #81 Share 2 Νοεμβρίου 2013 να ρωτησω κατι ενα πραγμα σαν γαλα που εβγαλε το ξυλο μου ειναι κακο??? :-/μου γραφει ειναι πολυ μεγαλες για να της ανεβασω τι να κανω ? :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Νοεμβρίου 2013 #82 Share 2 Νοεμβρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80879&p=739265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #83 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ο Κωστας σου γραφει για την βλενα κι αυτο ειναι για τις φωτογραφιες! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76267&p=671876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 2 Νοεμβρίου 2013 Author #84 Share 2 Νοεμβρίου 2013 ρε μαγκεσ φευγει συντομα αυτη η βλενα ξερετε καθολου ? :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Νοεμβρίου 2013 #85 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Το αρθρο το διαβασες που σου εβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 2 Νοεμβρίου 2013 Author #86 Share 2 Νοεμβρίου 2013 ναιιιιι εννοειτε αλλα δεν λεει αν θα κανει πολυ καιρο να φυγει κουτε γαριδες η σαλιγκαρια μπορω να βαλω γιατι ειναι αστοτο το ενυδρειο μου 2 μερες λειτουργει....αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια κ ξερεις να μου πεις ποσο καιρο μπορει να παρει :-/να και δυο φοτο γιατι δεν μπορω αλλιως αλλα με printscreen.... http://prntscr.com/21ex2lhttp://prntscr.com/21exwd Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Νοεμβρίου 2013 #87 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει κατι στανταρ για το ποσο καιρο κανει να φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 2 Νοεμβρίου 2013 Author #88 Share 2 Νοεμβρίου 2013 ελπιζω συντομα της ιδες τησ φοτο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #89 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ολα ωραια και ομορφα! Αυτο το παλιοκαραβο τι το θες μεσα; Το δεξι φυτο διπλα απ το κοκκινο βαλτο πισω γιατι θα γινει μεγαλο! Οσο για τα κοκκινα δεν ξερω αν εχεις τις καταλληλες συνθηκες για την αναπτυξη τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 2 Νοεμβρίου 2013 Author #90 Share 2 Νοεμβρίου 2013 τα κοκκινα χρειαζονται φως μου ειπαν κ ο φωτησμος μου ειναι αρκετος αυτο πισς απο το κοκκινο πιο πισω δεν παει οσο για το καραβι δεν ξερω αλλα μαρεσει παρα πολυ κ τα χρωματα του κ ολα κ μου τεριαξε στο ματι για αυτο το εβαλα :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #91 Share 2 Νοεμβρίου 2013 (edited) Βρε συ δεν παει πισω στην πλατη; Γιατι τι επαθε αγκυλωση; Θα σου μεγαλωσει και δεν θα βλεπεις τιποτα! Καταλαβες πιο λεω, αυτο δεξια οπως βλεπουμε το ενυδρειο! Βασικα ολα πρεπει να πανε πισω γιατι θα μεγαλωσουν! Ασε το μπροστα μερος ελευθερο για να κολυμπανε τα ψαρια! Οχι πλαστικα στο ενυδρειο! Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 3 Νοεμβρίου 2013 Author #92 Share 3 Νοεμβρίου 2013 τα περισσοτερα ειναι πισω μονο κανα 2 ειναι μπροστα κ θα τα κουρευω να μενουν εκει σε αυτο το υψος ;-)νομιζα οτι ελεγεσ για το αλλο το πισω και γιατι οχι πλαστικα εμενα μου αρεσει πολυ ρε γαμωτο :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Νοεμβρίου 2013 #93 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Ενας λογος ειναι οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορουν να απελευθερωσουν στο νερο που να ειναι βλαβερο για τα ψαρια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 4 Νοεμβρίου 2013 Author #94 Share 4 Νοεμβρίου 2013 μμμμ καταλαβα... :-/ ποσο καιρο να το αφησω χωρις ψαρια μονο με βακτηρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2013 #95 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Καμια 40αρια μερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 5 Νοεμβρίου 2013 Author #96 Share 5 Νοεμβρίου 2013 μαλαστα οκ :-/ σκεφτομουν να βαλω τιγρακια τι λες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2013 #97 Share 5 Νοεμβρίου 2013 μαλαστα οκ :-/ σκεφτομουν να βαλω τιγρακια τι λες ? Οτι σου αρεσει εσαν αρκει να ειναι συνβατα με τα λιτρα και το μεγεθος του ενυδρειου! Τα τιγρακια θελουν χωρο για κολυμπι! Τι διαστασεις εχεις θυμισε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 5 Νοεμβρίου 2013 Author #98 Share 5 Νοεμβρίου 2013 80μηκος 45υψος 30βαθοςπες καμια επιλογη :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2013 #99 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Κοπαδοψαρα οπως καρδιναλιοι και κορυντορας! Καποια κοχυλοψαρα Αφρικης! Ζωοτοκα! Λαβυρινθοψαρα οπως dwarf gourami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Νοεμβρίου 2013 #100 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Τα τιγράκια είναι όμορφα ψάρια, θέλουν χώρο για κολύμπι αλλα πρέπει να βάλεις άνω των 6-7 ατόμων γιατι οσο πιο λίγα, τόσο πιο επιθετικά απέναντι σε αλλα ψάρια που τυχόν θα έχεις ή θα βάλεις μέσα. Επίσης έχουν τη φήμη του "παρενοχλούντα" του "νταή" στο ενυδρειο αφου τσιμπούν ουρές, κεραίες και πτερύγια, άρα θέλει προσοχη στην επιλογή τυχων συγκάτοικων (δηλαδη να μην έχουν μακρια πτερύγια και ουρές όπως Apistogramma, Gourami και αλλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος