Safarpn 19 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί αυτός είναι ο Highlander που μετονομάστηκε σε Safarpn Έτσι ξηγιέσαι ε; Δε κρατάς μυστικά! ......λοιπόν..... ο Sammy ειναι ο Spiderman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 20 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα !!! πλακα εχετε ! που ειναι και ο ... BATMANNNNNNN;;;; Να εμφανιστει επιτελους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 20 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι ξηγιέσαι ε; Δε κρατάς μυστικά! ......λοιπόν..... ο Sammy ειναι ο Spiderman! μετά τον Batman θα ήθελα να ξέρω και ποιοι είναι οι Gostbusters! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #29 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 oταν ειχα γκαπυ ειχα το ιδιο προβλημα χωρις λογο αρχιζαν να καμπυλωνουν κα μην κολυμπανε και μετα πεθαιναν σε αλλες περιπτωσεις ειχα απωλειες στο ενυδρειο και τα εψαχνα αλλα δεν τα βρηκα ποτε ενω οι μετρησεις ηταν σωστες δεν καταλαβαινω το γιατι ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια τελικα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορει , λαθος κανεις , δεν ξερεις εσυ , ας αποφανθει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #31 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορει , λαθος κανεις , δεν ξερεις εσυ , ας αποφανθει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ! Tι εννοεις ακριβως με αυτο που εγραψες φιλε μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #32 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 oταν ειχα γκαπυ ειχα το ιδιο προβλημα χωρις λογο αρχιζαν να καμπυλωνουν κα μην κολυμπανε και μετα πεθαιναν σε αλλες περιπτωσεις ειχα απωλειες στο ενυδρειο και τα εψαχνα αλλα δεν τα βρηκα ποτε ενω οι μετρησεις ηταν σωστες δεν καταλαβαινω το γιατι ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια τελικα... Ευαισθητα μπορει να ειναι σε κατι που απλά δεν ξερουμε. Οπως είπα και πρίν καμία ζωή δεν χάνεται χωρίς λόγο είτε είναι ζώου είτε ανθρώπινη. Εξάλλου φίλος πιο πανω εγραψε οτι δεν εχει χάσει ποτε γκαπυ και δεν εχω λόγο να μην τον πιστέψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 20 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Το γεγονός ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε χάσει όμως και μάλιστα όλοι με τα ίδια (ξαφνικά) συμπτώματα είναι λόγος για να μην το πιστέψεις αγαπητέ Μιχάλη; Εγώ καθαρά από δική μου εμπειρία, ό,τι και να διαβάσω εδώ δε θα ξαναέπαιρνα Γκάπυ και ΝΑΙ πιστεύω πως είναι από τα πιο ευαίσθητα ψαράκια "αρχαρίων" (κατά τα άλλα)! Είτε ξέρουμε το λόγο είτε όχι, η ουσία δεν αλλάζει, σε κάτι είναι ευαίσθητα που από ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι το είχαμε στα ενυδρεία μας. Επομένως και άλλοι μπορεί να το έχουν αυτό το κάτι. Εάν μπορέσει κάποιος να το βρει είναι άλλο θέμα, αλλά αυτό δεν τα κάνει "ανθεκτικά" ψαράκια. Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2013 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #34 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι ξαναλέω: ευαίσθητα μπορεί να είναι όντως. Τίποτα όμως δεν πεθαινει χωρις λόγο. Και οι ειρωνίες περί ''διοίκησης'' για μέλη του φόρουμ που εχουν βοηθήσει καθε αρχάριο στο ξεκινημα του ενυδρείου του ειναι απαράδεκτες. Ξεχνάνε γρηγορα μερικοι εδω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 21 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον παρερμήνευσα τα γραφόμενά σου τότε και προφανώς συμφωνούμε. Με συγχωρείς. Τα περί διοίκησης δεν τα κατάλαβα αλλά μάλλον αφορούν άλλους οπότε δε μου πέφτει λόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
math01141 21 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος ισως ενοουσε να μας πουν οι ποιο εμπειροι... Ισως φταει ο χαλκος για τα Γκαπυ. Στο σπιτι που ειμαι τωρα η υδρευση ειναι με χαλκοσωληνες.Εσεις που ειχατε απωλειες τι σωληνωσεις εχετε? Εσεις που δεν εχετε απωλειες τι σωληνωσεις εχετε? Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2013 - math01141 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Σεπτεμβρίου 2013 #37 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ευαισθητα μπορει να ειναι σε κατι που απλά δεν ξερουμε. Οπως είπα και πρίν καμία ζωή δεν χάνεται χωρίς λόγο είτε είναι ζώου είτε ανθρώπινη. Εξάλλου φίλος πιο πανω εγραψε οτι δεν εχει χάσει ποτε γκαπυ και δεν εχω λόγο να μην τον πιστέψω. φυσικα και δεν χανεται κανεις χωρις λογο σιγουρα εχουν καποιο προβλημα ισως γενετικο δεν ξερω παντος εμεις δεν μπορει να φταιμε γιατι το νερο μας ηταν καταλληλο αρα κατι αλλο θα ειχαν ..,παρα τους θανατους μου αρεσουν πολυ και αν ειχα την ευκαιρια σιγουρα θα ξανα επερνα εξαλου κανουν πολλους γονους και δεν χαλας τα λεφτα σου αν πεθεναν συνεχεια και δεν αναπαραγονταν ευκολα λιγοι θα τα αγοραζαν ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #38 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον παρερμήνευσα τα γραφόμενά σου τότε και προφανώς συμφωνούμε. Με συγχωρείς. Τα περί διοίκησης δεν τα κατάλαβα αλλά μάλλον αφορούν άλλους οπότε δε μου πέφτει λόγος. Δεν υπάρχει λόγος για συγνωμη, μια παρέα είμαστε. Το περί διοίκησης το ειπε άλλο παιδί και απ οτι κατάλαβα με ειρωνικό ύφος, κατι που δεν μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος