σιαμεζος 1 Οκτωβρίου 2013 #51 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Θα ανεβάσεις θερμοκρασία μήπως φάνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 1 Οκτωβρίου 2013 Author #52 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Εχω ανεβασει ,αλλα δεν τρωνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 9 Οκτωβρίου 2013 Author #53 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον ο δισκος που εναι σε καραντινα εδω και ποσες μερες μια τρωει μια δεν τρωει(δεν εχω καταλαβει-μια βρισκω υπολείμματα -μια ολοκληρη την τροφη) .Εχω κανει οτι μπορω απο θεραπειες θερμοκρασιες και τα συναφη...Οι ερωτησεις ειναι οι εξης.Εαν μια στο εκατομμύριο συνεχιζει να εχει εντερικα τι κανω?Δευτερη ερωτηση -εαν τον επιστρεψω στο κυριως ενυδρειο θα εχω θεμα να κολλησει και τους αλλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos-k 22 Οκτωβρίου 2013 #54 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Εχω κανει τα παντα και εχουν ξανα εντερικα!!!Τι θα γινει πραγματικα με αυτην την κωλοαρρωστια..Εχω δοκιμασει ολα τα φαρμακα-ολες τις θερμοκρασιες και οτι ειναι δυνατον!Υπαρχει καποιος που εκανε κατι και ησυχασε???Το μονο φαρμακο που δεν εχω δοκιμασει ειναι της Seachem!Καμια γνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Οκτωβρίου 2013 #55 Share 23 Οκτωβρίου 2013 api general cure.ανεβασμα θερμοκρασιας -καραντινα και καλη οξυγονωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 24 Οκτωβρίου 2013 #56 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Κανενα νεο εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Οκτωβρίου 2013 #57 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Έχεις εντοπίσει τι φταίει και παραμένει το πρόβλημα? Μπορέι να ευθύνεται κάποια παράμετρος του νερού σου ή κάποιοα ρουτίνα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 25 Οκτωβρίου 2013 Author #58 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Σε εμενα μιλατε η στο αλλο παληκαρι που εγραψε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 25 Οκτωβρίου 2013 #59 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Σε εμενα μιλατε η στο αλλο παληκαρι που εγραψε;; Ναι σε εσενα.... :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Οκτωβρίου 2013 #60 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Σε εμενα μιλατε η στο αλλο παληκαρι που εγραψε;; Όπως λέει και ο Τεο, σ εσένα. Το σκέφτηκες καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 26 Οκτωβρίου 2013 Author #61 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Οταν λες παραμετρο του νερου;;απο ρουτινες εχω μια φορα την εβδομάδα το μισο νερο.Δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Οκτωβρίου 2013 #62 Share 26 Οκτωβρίου 2013 ψαξε βρες οτι σου ειχα γραψει στις αρχες αυτου του ποστ.συνεχιζουν να ισχυουν αυτα που σου ειπα και εσυ δυστυχως παραμενεις σε προβληματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 26 Οκτωβρίου 2013 Author #63 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Να παρω μεγαλυτερο ενυδρειο δεν με παιρνει ουτε οικονομικα 'ουτε σε χωρο.να βγαλω τα ψαρια και να τα δωσω δεν θελω αλλα για το σετ απ μπορει να το σκεφτώ. Απλα ηθελα να δω αν φταιει καποια παραμετρο στο νερο μου ας πουμε..οπως το kh αν και απο αυτα που εχω διαβασει -δεν νομιζω..Κατα αλλα προσπαθω να κανω το καλυτερο που μπορω..τωρα δεν εχω εντερικα αλλα κατα καιρους τα λευκα κοπρανα τα βλεπω αυτα τα χρονια που τους εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Οκτωβρίου 2013 #64 Share 26 Οκτωβρίου 2013 με ολο το σεβασμο και χωρις να θελω να γινω ουτε κακος μαντης,αυτο που θα σου πω ειναι πως οσο μενεις οπως εισαι, μονο προβληματα και ερωτησεις που θα ψαχνουν λυσεις σε νεα προβληματα θα εισαι. τα αρνητικα μυνηματα τα πηρες.οχι τιποτε αλλα καποια στιγμη θα βαρεθεις να ζεις μονο με προβληματα.το ενυδρειο ειναι για να μας ηρεμει και οχι να μας αγχωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 26 Οκτωβρίου 2013 Author #65 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Σε αυτο που ειπες σαν συμπέρασμα εχεις απολυτο δικιο.θα προσπαθησω.Τοις ερωτησεις τις κανω- οχι επειδη δεν γνωριζω απαραιτητα- αλλα επειδη σεβομαι την γνωμες ολων και κατι εχουν να μου δωσουν σε συνδιασμο με αυτα που διαβαζω.ευχαριστω παντως εσενα που ασχολεισαι και οσους απαντανε στα ερωτηματα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Οκτωβρίου 2013 #66 Share 27 Οκτωβρίου 2013 δεν κανει τιποτε φιλε μου. δισκους ειχα ενα σκασμο χρονια,και περασα πολυ δυσκολα,δυσκολα αλλα και πολυ ευκολα χρονια μαζι τους οσο τους μαθαινα. ειναι ζωα ντελικατα αλλα ακομη και καποιες λεπτομερειες τα κανει να φανταζουν δυσκολα,δυστρωπα και ευαισθητα. αν λοιπον δεν θελεις να ξυπνας με το αγχος και να τρεχεις να δεις οτι ολα πηγαινουν καλα στο ενυδρειο(κλασσικη περιπτωση δισκα που μονιμα εχει θεματα),φροντισε να αλλαξεις οσο μπορεις καποια πραγματα. καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος