kotsosaqua 18 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Μια ερωτηση θελω να κανω αν γινεται..αν θελω να αυξησω τον φωτησμο για φυτα με μεγαλυτερες απαιτησεις σε φωτισμο πως μπορω να το κανω?? τωρα εχω το 60αρι της τετρα με μια λαμπα φθωριου 43cm τ8. θα μου προτεινατε κατι σε led?? σκεφτομαι και για γρασιδακι.. Edit: Ο τιτλος του θεματος αλλαξε σε Ερωτηση για φωτισμο. Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για δυσκολα φυτα εκτος απο φωτισμο θελεις co2 και λιπασματα.Διαθετεις κατι απο αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 ναι και απο τα 2 ειμαι καλα απλα στον φωτισμο κολλαω γιατι δεν σκαμπαζω και πολυ απο ηλεκτρολογικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πρεπει να κανεις πατεντα να βαλεις και αλλες λαμπες.Ποσα βατ και τι κελβιν ειναι αυτη που εχεις? Κοιτα και στην κατηγορια με τα diy,κατι θα βρεις εκει απο θεματα για το πως θα το κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος