ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Αυτές τις ημέρες μου γεννήθηκε μια απορία και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποιο φίλτρο νερού στο σπίτι μας και από αυτό πίνουμε ή πλένουμε λαχανικά και φρούτα...Θεωρητικά πάντα το νερό αυτό είναι πολύ καθαρότερο από τις βρύσης αφού φιλτράρεται από το σύστημα του φίλτρου το οποίο πολλές φορές διαθέτει και λάμπα αποστείρωσης uv. Μπορούμε λέτε να χρησιμοποιήσουμε τέτοιο νερό στις αλλαγές του ενυδρείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Το πιο χρησιμο και πολυ οικονομικο ειναι ενα φιλτρο κεντρικης παροχης. (UV δεν χρειαζεται, πολλοι δεν επιθυμουν κιολας να μαθαινουν σε αποστειρωμενο νερο τα ψαρια τους) Κανει για ολα. (και για το ενυδρειο ουτε καν αντιχλωριο) Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 18 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω σπίτι τέτοιο και από τα καλύτερα!(να φανταστείτε 800 ευρώ έκανε πριν κάτι χρόνια που το πήραμε) Στο 30 λίτρο δηλαδή θα μπορώ να βάλω από εκεί νερό? Για να μην χαλάω το αντιχλώριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 18 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν κατι χρονια ?..Φανταζομαι οτι θα κανετε καποια συντηρηση στο φιλτρο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 18 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν κατι χρονια ?..Φανταζομαι οτι θα κανετε καποια συντηρηση στο φιλτρο ε? Ναι το 6μηνο ή το 3μηνο νομίζω...!60 ευρώ είναι η συντήρηση από την εταίρια που το είχαμε πάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι παιδιά αυτά τα φίλτρα στο 6μηνο συντηρούνται από τις εταιρίες, αλλάζουν όλο το σύστημα φίλτρανσης με νέο. Λοιπόν τείνω πρός το ότι κάνει καλό για το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος