Costantinos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά μόλις κόλλησα το ενυδρείο μου και τώρα είναι άδειο. θέλω να βάλω το μονομάχο μου και εύκολα φυτά. τη υπόστρωμα να βάλω? τη χαλίκι? σκεφτόμουν για ποταμίσσια άμμο αλλά διάβασα πως σκληραίναι το νερό ο φωτισμός θα φτιαχτεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των φυτών. δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με διοξείδιο και πολλά λιπάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Αν θες να βάλεις δύσκολα φυτά, πάρε το seachem flourite! Αν όχι, τότε ψάξε για μαύρο χαλίκι ουδέτερου PH σαν αυτό ( το είχα και εγώ ) Ή πήγαινε για λευκή/μπεζ/μαύρη χαλαζιακή άμμο! Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν σκοπεύεις να βάλεις μόνο εύκολα φυτά τότε βάλε ψιλόκοκκο χαλικάκι 1-3 χιλιοστά και είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 17 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα, όταν το φυτό είναι εύκολο αλλά θέλει υπόστρωμα τότε το φυτεύουμε στο χαλίκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά πάνω σε αυτό το θέμα, όταν το φυτό είναι εύκολο αλλά θέλει υπόστρωμα τότε το φυτεύουμε στο χαλίκι? Όλα φυτεύονται στο υπόστρωμα, με εξαίρεση αυτά που είναι επιφάνειας ή αυτά που δένονται σε ξύλα/πέτρες (κερατόφυλλο, ανούμπιες, μοςς, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 17 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, οπότε απλά τα φυτεύουμε στο χαλίκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, οπότε απλά τα φυτεύουμε στο χαλίκι? Ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 17 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος