vasili 17 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια, εχω μερικες αποριες σχετικα με τροφες π μπορουμε ν βαλουμε στο ενυδρειο........ το ενυδρειο μ ειναι περιπου 30 λιτρα κ αυτη την στιγμη εχει μεσα περιπου 6-7 γαριδες atrax sp εχω διαβασει καποια αρθρα γι ταισμα με αγγουρι, κολοκυθι, αρακα, πατατα(αν δεν κανω λαθος) κ δεν θυμαμαι τ αλλο...... λοιπον η αποριες μ ειναι: 1. πως τ βαζουμε μεσα αυτα? ομα? τ βραζουμε? 2. ποσο πρεπει ν τ αφησουμε μεσα? * μια αλλη απορια (για ν μην ανοιγω αλλο θεμα) atrax sp με red fire θα εχουν καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν και ειδικές τροφές για γαρίδες!Εσύ μέχρι τώρα τέτοιες τις ταιζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ταιζω μια τροφή για γαρίδες και μια τροφή για τροπικά... Το ταισμα είναι λίγο γιατί ασχολούνται περισσότερο μ την αλγη τ ενυδρειου... Απλά θέλω σιγά σιγά ν βάζω κ κάτι από αυτά π γράφω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δυο κουπες αρακα τον βραζεις κανα 5λεπτο,1 κουπα καροτο βρασιμο 10λεπτο.τα βαζεις στο μπλεντερ με μια κουταλια σπιρουλινα και δυο κουταλιες παντα της σουπας παπρικα γλυκια.αφου ανακατευθει το μιγμα παιρνεις μια συριγγα των 60 ml! βαζεις τον φουρνο στον αερα στους 80-100 βαθμους,στρωνεις μια λαδοκολα σε ενα ταψι γεμιζεις τη συριγγα με το μιγμα και απλωνεις σχηματιζοντας λεπτα σωληναρια.ψηνεις 1-1,5 ωρα αναλογα τον φουρνο και μετα ξεκολας τα σωληναρια θα ειναι σαν στικ και τα αποθηκευεις .να κοιταξεις να μην εχουν υγρασια καθολου και αποθηκευεις.οι γαριδες και οχι μονο θα κανουν παρτυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δυο κουπες αρακα τον βραζεις κανα 5λεπτο,1 κουπα καροτο βρασιμο 10λεπτο.τα βαζεις στο μπλεντερ με μια κουταλια σπιρουλινα και δυο κουταλιες παντα της σουπας παπρικα γλυκια.αφου ανακατευθει το μιγμα παιρνεις μια συριγγα των 60 ml! βαζεις τον φουρνο στον αερα στους 80-100 βαθμους,στρωνεις μια λαδοκολα σε ενα ταψι γεμιζεις τη συριγγα με το μιγμα και απλωνεις σχηματιζοντας λεπτα σωληναρια.ψηνεις 1-1,5 ωρα αναλογα τον φουρνο και μετα ξεκολας τα σωληναρια θα ειναι σαν στικ και τα αποθηκευεις .να κοιταξεις να μην εχουν υγρασια καθολου και αποθηκευεις.οι γαριδες και οχι μονο θα κανουν παρτυ!!!!! Την έχω βρει αυτή την συνταγή αλλά δεν συμφέρει γιατί η σπιρουλινα είναι ακριβή κ οι γαρίδες μ λίγες (κ δεν σκοπεύω ν αυξησω πολύ τον πληθυσμό)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δυο κουπες αρακα τον βραζεις κανα 5λεπτο,1 κουπα καροτο βρασιμο 10λεπτο.τα βαζεις στο μπλεντερ με μια κουταλια σπιρουλινα και δυο κουταλιες παντα της σουπας παπρικα γλυκια.αφου ανακατευθει το μιγμα παιρνεις μια συριγγα των 60 ml! βαζεις τον φουρνο στον αερα στους 80-100 βαθμους,στρωνεις μια λαδοκολα σε ενα ταψι γεμιζεις τη συριγγα με το μιγμα και απλωνεις σχηματιζοντας λεπτα σωληναρια.ψηνεις 1-1,5 ωρα αναλογα τον φουρνο και μετα ξεκολας τα σωληναρια θα ειναι σαν στικ και τα αποθηκευεις .να κοιταξεις να μην εχουν υγρασια καθολου και αποθηκευεις.οι γαριδες και οχι μονο θα κανουν παρτυ!!!!! Ωραια τα εγραψες...αλλα πες και ποιανου ειναι η συνταγη αυτη γιατι δεν ειναι σωστο,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 η σπιρουλινα στην αθηνας εχει 2 ευρω τα 50 γραμμαρια!!!!τη συνταγη την ειδα περιπλανωμενος στο aqua4fun συγνωμη που ξεχασα να το αναφερω και να δημιουργησω θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντασου..ουτε και αυτος που τη ποσταρε εκει μαλλον δεν ξερει ποιανου ειναι..Αυτη η συνταγη ειναι του Αλεξανδρου (raven) και γινετε και χωρις ψησιμο αλλα βαζοντας τη στη καταψηξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 τι να κανω δεν ειχε καμμια σταμπα η συνταγη να λεει οτι υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα που να ξερω!!!!!! :bigemo_harabe_net-111: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 17 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγουρα ο Αλεξανδρος ,που τον εχουμε εδω μαζι μας,δεν θα ειχε προβλημα μ αυτο .Χωρις ψησιμο την εχω δοκιμασει,δεν μου δουλευε καλα αφου διαλυεται πριν βυθιστει,λερωνει πολυ ,και τρωνε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο τις γαριδες .Ξεραμενη,και οχι ψημενη,βουλιαζε αμεσως και δεν διαλυοταν.Αντι για σπιρουλινα εχω χρησιμοποιησει και αλλες τροφες,που περεχουν λιγο σπιρουλινα,αφου τις ετριψα στο μουλτι.Στην κατεψυγμενη μπορεις να βαλεις μαγειρικη ζελατινη για να μην διαλυεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 η σπιρουλινα στην αθηνας εχει 2 ευρω τα 50 γραμμαρια!!!!τη συνταγη την ειδα περιπλανωμενος στο aqua4fun συγνωμη που ξεχασα να το αναφερω και να δημιουργησω θεμα! μπορεις ν μ στειλεις με πμ καποιο μαγαζι ν στειλω ν μ παρουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 μια απορια γι αυτην την τροφη...... απο την στιγμη που την φτιαχνω ποσο καιρο κραταει κ πως την συντηρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος