Jump to content

Carat 6

baggelis-larisa

Recommended Posts

παιδια ξερει κανεις τιμη για την carat 6?ποια ειναι η γνωμη σας για αυτην την αμμο?2-3 cm ειναι καλα για να μην εχω και προβληματα?και αν ναι ποσα κιλα χρειαζομαι για διαστασεις 150χ50?πολλες οι ερωτησεις το ξερω αλλα απο το να ρωταω τον καθε πετσοπα.....................

Η κανονική τιμή της γνήσιας Carat 6 είναι 17 ευρώ τα 5 κιλά . Για το ενυδρείο σου χρειάζεσαι 4 πακέτα νομίζω, όσα έβαλα και γω.

Σε 150χ50 θα εβαζα 6 με 8.Μπορεις βεβαια να ξεκινησεις με λιγοτερα,πχ 5 και αν δεν σε ικανοποιει προσθετεις σιγα σιγα.Με την καρατ δεν θα εχεις θεμα. :)

πωσ μπορω ρε παιδια να υπολογισω ποση αμμο θα χρειαστω?5cm ειναι καλα?ποση carat θα χρειαστω στο 150χ50?

η γνησια carat ειναι αυτη τησ decoline?πως την ζηταμε απλα carat 6?

υπάρχει αλλη μια αμμο ιδιας ποιότητας.νομιζω η Αβυσσος η Βιοτοπος δεν το θυμαμαι ειναι ακριβως ιδια και εχει 5€ το σακουλακι

Δεν θελει δλδ καθολου πλυσιμο πριν τη βαλεις στο ενυδρειο, δεν θολωνει το νερο ακομα κι αν βαλεις το χερι μεσα και την ανακτεψεις και θα κατσει σε μερικα δευτερολεπτα παλι στο βυθο χωρις ιχνος θολουρας?

ή απλα μοιαζει εξωτερικα?

Φοβάμαι το δεύτερο :(

Εξωτερικα μοιαζει παρα πολυ και ειναι σε αρκετα καλυτερη τιμη.Μιλαμε για την αμμο του βιοτοπου.Ωστοσο δεν την εχει χρησιμοποιησει καποιος γνωστος μου ,οποτε προσωπικα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη εικονα.

Για την καρατ αντιθετα εχω,μιας και την εχω ακομη ακομη στο 1000.Την ειχα και στο 400αρι(1.50χ50) και ειχα βαλει αν θυμαμαι καλα 8 τσουβαλακια για 6cm παχος περιπου.Οπως ειπε και ο delta,δεν θολωνει,δεν θελει πλυσιμο,οποτε οπως εγραψα παραπανω,μπορει ευκολα να προστεθει σταδιακα και αργοτερα,αν δεν ικανοποιει το παχος.

:)

δλδ με 7 τσουβαλακια για 4-5 cm θα ειμαι οκ!απο οτι καταλαβαινω φιλε δημητρη εισαι ευχαριστημενος με την carat6!

Εξωτερικα μοιαζει παρα πολυ και ειναι σε αρκετα καλυτερη τιμη.Μιλαμε για την αμμο του βιοτοπου.Ωστοσο δεν την εχει χρησιμοποιησει καποιος γνωστος μου ,οποτε προσωπικα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη εικονα.

Για την καρατ αντιθετα εχω,μιας και την εχω ακομη ακομη στο 1000.Την ειχα και στο 400αρι(1.50χ50) και ειχα βαλει αν θυμαμαι καλα 8 τσουβαλακια για 6cm παχος περιπου.Οπως ειπε και ο delta,δεν θολωνει,δεν θελει πλυσιμο,οποτε οπως εγραψα παραπανω,μπορει ευκολα να προστεθει σταδιακα και αργοτερα,αν δεν ικανοποιει το παχος.

+1000

Έτσι είναι όπως τα λές Δημήτρη.

Φϊλε Βαγγέλη, όλοι είναι ικανοποιημένοι με την Carat6, το μόνο θέμα είναι το κόστος της.

Αν είναι στα πλαίσια του Budget σου, ξεκίνα με λίγη και σιγά σιγά συμπληρώνεις.

Αν όχι, πάρε μια ενυδρειακή απο Petcumulus ή Animal Station που τις έχω δει και είναι μια χαρά, και τελείωσες.

Κ

Στην Αθήνα είχε ο Υδάτινος.

Εγώ την έφερα απο το εξωτερκό γιατι με βόλεψε σε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες.

παιδια την εχω βαλει σε ότι ενυδρειο και αν εχει περασει απο τα χερια μου σε οτι ενυδρειο εχει φιλος μου.ειναι ιδια.για να προρεσω να εχω τετοια γνωμη την εβαλα σε ενυδρειο με δισκους ενος φιλου.τρεχει εδω και 1,5 χρονο που οι δισκοι ειναι και λιγο ευαισθητοι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ειναι σαν να την εβαλε εχθες.φοβερη ποιότητα

Αυτό λέμε, απλά είναι ακριβή.

Οι ακαθαρσίες δεν φαίνονται ποιό έντονα στην λευκή άμμο?

Οι ακαθαρσίες δεν φαίνονται ποιό έντονα στην λευκή άμμο?

Ναι,αλλα γιατι ειναι αυτο κακο;Μας βοηθαει αν κανουμε σκουπα και απο την αλλη,στη φυση ο βυθος λαμπει;Δεν νομιζω,πολυ πιθανο να ειναι γεματος αλγη και φυλλα -ξυλα σε αποσυνθεση.

Ναι,αλλα γιατι ειναι αυτο κακο;Μας βοηθαει αν κανουμε σκουπα και απο την αλλη,στη φυση ο βυθος λαμπει;Δεν νομιζω,πολυ πιθανο να ειναι γεματος αλγη και φυλλα -ξυλα σε αποσυνθεση.

Σωστά.

Και περαν αυτού, μένοντας στην επιφάνεια μπορούν να αποροφηθούν πιο έυκολα απο τα φίλτρα σου

Πως συμπεριφέρεται αυτή η άμμος για προοπτική φυτεμένου?

Μια χαρά. Απλά θέλεις λίγο μεγαλύτερο ύψος

Συγνώμη αλλά στην άμμο που βάζεις σκουπα;επίσης μπορείς να εχεις φυτεμένο με αμμο;

Στην άμμο φυτεύεις όπως και στο χαλίκι, και μάλιστα λόγω πιο μικρού κόκκου, έχει ςκαι καλύτερο κράτημα των φυτών.

Όσο για την σκούπα, ασφαλώς και βάζεις, αλλά όχι όπως στο bare bottom ή στο χαλίκι. Προσεκτικά και σε απόσταση κάποιων εκατοστών απο τον βυθό για να μην σηκώσεις και την άμμο μαζί με τις ακαθαρσίες.

Μια δυο δοκιμές και θα το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...