fisher13 16 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον οπως ξερετε εχω μια ψαροσυνθεση η οποια εινια αφηστε τα ! τι ψαρια προτεινετε στα λιτρα μου ? ποσα ειδη και ποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Για εμας που δεν ξερουμε πες μας τα λιτρα και τις διαστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 16 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον 1,20 μηκος 320 λιτρα με εξωτερικο φιλτρο ! λοιπον τι ψαροσυνθεση να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ενδιαφερει τανγκανικα η malawi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω άρθρα με χρώμα απο τανγκανικα θα πήγαινα μόνο για τροφεους Οπότε μάλλον μαλαουι η συνδυασμό τροφεους με μαλαουι Οπότε ακούω γνώμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 17 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ειναι να μην μπερδευεις τις λιμνες μεταξυ τους.Αποφασισε σε ποια λιμνη θες να πας και τα λεμε.Σ 'αυτα τα λιτρα οριακα χωρανε μια ομαδα τροφεους 12+ και απο μαλαουι αν πας σε mbuna ανετα 2 χαρεμακια και το πολυ 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλα λιτρα για μπουνες,ακομα και για μετρια χαπς. Οχι και 2 χαρεμακια σε αυτα τα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω με τον mpouf για το θεμα των λιμνων!σε αυτα τα λιτρα νομιζω οτι ενα κοπαδι tropheus θα ηταν οτι πρεπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτά τα λίτρα έχεις τις εξής απιλογές: Απο τανγκανίκα: 1) τροφεάδικο(1 είδος) 2) κοινωνικό τανγκανίκας(2,3 διαφορετικά είδη) 3) συνδιασμός πετρόψαρων με κοχυλόψαρων(2 είδη το ιδανικό) 4) species tank με 1 είδος πετρόψαρου(εδώ έχεις και την δυνατότητα να βάλλεις κάτι σπάνιο). Απο μαλάουι: 1) κοινωνικό μαλάουι mbunas( 3 είδη μαξ) 2) κοινωνικό μαλάουι(mbunas + haps μικρού μεγέθους. 3 είδη μαξ) 3) κοινωνικό μαλάουι haps (2 είδη μαξ) 4) μαλάουι haps ένα μεγάλο είδος(έχεις την δυνατότητα να βάλεις κάτι σπάνιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 σας ευχαριστω για τις προτασεις σας ! σημερα πηγα στο water inn και το παιδι εκει μου ειπε πως μπαινουν 25αρια ψαρια ή 6-7 χαρεμια των 3 το καθε ειδος τα ιδια μου ειπε και αλλη μια κοπελα που ρωτησα! ετσι λεει ειναι καλυτερο γιατι αποφευγονται οι καυγαδες γιατι ολα εχυν περιορσιμενο χωρο και το ιδιο το εχω δει και σε ντοκιμαντερ της νοβα σε εντδρειο με αφρικανες που σε ρε 320 λιτρα εβαλε γυρω στα 120 ψαρια και ολα ηταν μια χαρα ! τι αποψη εχετε για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 χοχοχοχοχοχοχοχοοχοχοοχοχοχοχοο Φιλε ακου εδω το φορουμ,και δεν θα χασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για μενα ειναι λα8ος αυτο που σου ειπαν πανω απ'ολα για τα καημενα τα ψαρακια που θελουν και αυτα τον χωρο τους! Επισης στο ΑΖ υπαρχουν ατομα με μεγαλη εμπειρια και θα σου εξηγησουν καλυτερα γιατι αυτο ειναι λα8ος..Στο πετ σοπ και στο καθε πετ σοπ στοχος ειναι να πουλησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω αυτο πιστευω αλλα πιστευω επισης πως 4 χαρεμια συνολο 12 ψαρια μπαινουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το καθε χαρεμι διαφορετικο ειδος ψαριου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε για αφρικανες,που ειναι κυριαρχα ζωα.Τα μαγαζια θελουν να πουλησουν,εμεις τα παθαμε και μαθαμε,οποτε ακου τα παιδια και θα βγεις κερδισμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #16 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 ναι διαφορετικο ειδος ! ας πουμε labidochromis caeralleus red zempra rusty και μετα 4 ειδος ή jewel ή malawi ή καμια aulonacara? πως σας φαινονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 χαλια γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 σας ευχαριστω για τις προτασεις σας ! σημερα πηγα στο water inn και το παιδι εκει μου ειπε πως μπαινουν 25αρια ψαρια ή 6-7 χαρεμια των 3 το καθε ειδος τα ιδια μου ειπε και αλλη μια κοπελα που ρωτησα! ετσι λεει ειναι καλυτερο γιατι αποφευγονται οι καυγαδες γιατι ολα εχυν περιορσιμενο χωρο και το ιδιο το εχω δει και σε ντοκιμαντερ της νοβα σε εντδρειο με αφρικανες που σε ρε 320 λιτρα εβαλε γυρω στα 120 ψαρια και ολα ηταν μια χαρα ! τι αποψη εχετε για αυτο? Ο Παναγιώτης πιο πάνω σου είπε πολύ συγκεκριμμένες προτάσεις. Αν εμπιστεύεσαι "το παιδί, την κοπέλα και τη νόβα" γιατί θέλεις κι άλλη άποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #20 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν τοςυ εμπιστευομαι αλλα λεω να βαλω και 4 χαρεμια αντι για 3 που λεει !γιατι οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2013 #21 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οσο ειναι μικρα δεν εχεις προβλημα,αλλα υπολογιζε οτι αυτα του χρονου θα ειναι πανω απο 10με 12 ποντους,θα σου σκασουν και γεννες,οποτε εκει αρχιζουν τα προβληματα.Σε καταλαβαινω,γιατι ολοι στην αρχη θελουμε να βαλουμε πολλα ψαρια,αλλα πιστεψε μαι για να δεις σωστες συμπεριφορες αυτων των ψαριων,θελει και σωστο στησιμο απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν τοςυ εμπιστευομαι αλλα λεω να βαλω και 4 χαρεμια αντι για 3 που λεει ! γιατι οχι ? Γιατί μετά θα έχεις υπερβολικά πολλά ψάρια, και ούτε εσύ θα το ευχαριστηθείς από άποψη καυγάδων, ούτε τα ψάρια λόγω χώρου και δεν πρόκειται να δείξουν συμπεριφορές. Αυτά από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν λεω συμφωνω αλλα ομως εαν δεν κραταω τις γεννες που δεν νομιζω να γινουνε ειναι καλα ετσι οπως εινια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν λεω συμφωνω αλλα ομως εαν δεν κραταω τις γεννες που δεν νομιζω να γινουνε ειναι καλα ετσι οπως εινια ? Δεν γίνεται να μην κρατάς τις γέννες! Μέχρι να γίνουν 2-3++ cm δεν γίνεται να τα δώσεις, άρα πρέπει να μείνουν στο ενυδρείο, εκτός αν έχεις δεύτερο βοηθητικό ενυδρείο να τα βάζεις εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Σεπτεμβρίου 2013 #25 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Φίλε μου, 4 χαρέμια μπορείς να βάλλεις αλλά σε 400 λίτρα+. Στα 320 λίτρα αν θες βάλε 4 αν θες βάλε και 50 αλλά με δική σου ευθύνη! Τα ψάρια τα βάζεις για να τα ευχαριστηθείς απο άποψη συμπεριφορών. Αν εσύ κάνεις υπερπληθυσμό τότε δεν θα τα ευχαριστηθείς! Τώρα όσον αφορά τα πετ σοπς και τους γύρω γύρω απο αυτά δεν θα ξανασχοληθώ. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο φόρουμ για να καταλάβει! Όποιος ψάχνει βρίσκει!! Καλή συνέχεια σε όλους! Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2013 - Παναγιώτης Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος