Jump to content

Καλησπέρα Σας !!!

Smokie

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,

ονομάζομαι Σταμάτης και μαζί με την γυναίκα μου Νάντια αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα ψάρια , έχουμε βάλει στο μάτι έναν Μονομάχο και του παραγγείλαμε και το ενυδρείο του το οποίο είναι αυτό

http://www.donald.gr/product.asp?catid=1697

το οποίο θα παραλάβουμε την επόμενη εβδομάδα και θεωρούμε μετά από τα τόπικς που διαβάσαμε σε διάφορα φόρουμ πως είναι ένα πολύ καλό σπίτι για το μελλοντικό μας ψάρι .

Όταν όμως αρχίσαμε να διαβάζουμε για το στήσιμο του ενυδρείου τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ και θα χρειαστούμε την βοήθεια σας , θέλουμε να βάλουμε 2 εύκολα φυτά για αρχή που να μην χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για την συντήρηση τους (τουλάχιστον μέχρι να προσαρμοστούμε εμείς στα νέα δεδομένα) , ένα κομμάτι ξύλο και κάποια φύλλα που διαβάσαμε .

Θα θέλαμε να διαβάσουμε τις προτάσεις σας έτσι ώστε να πάμε σε ένα μαγαζί και να ξέρουμε τι να ζητήσουμε και να μην μας πασάρουν ότι θέλουν αυτοί που τις περισσότερες φορές κακό κάνουν παρά καλό !

Εάν ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάτι μπορείτε άνετα να το συμπληρώσετε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων !!!

• Like 1

Καλώς ορίσατε.

:welcome:

Kαλως ηρθατε!

Καλώς ήρθατε!!! :)

Καλώς ήρθατε! :)

Φιλε μου καλως ηρθες.

Οπως σου ειπαν και τα παιδεια παραπανω ανοιξε ενα νεο θεμα, γιατι εδω ειναι για το καλος ωρισες και σε λιγες μερες

θα κλειδωσει.

Καλως ήρθατε!!!!!!!!

γεια και χαρά !!!!καλή διαμονή

Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή και από εμένα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...