giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στο Nat geo wild στο Nova 406 εχει μια εκομπη για ενυδρεια στις 19.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 ντεν εχουμε νοβα καρντια μου.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 ντεν εχουμε νοβα καρντια μου.... Μια από τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε να βάλει τις καινούριες εκπομπές γιατί βαρέθηκα όλο τις κονσέρβες, πάντως όσοι έχουν αξίζει η συγκεκριμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Επίτηδες το κάνετε τώρα αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εγω έχω Nova. Αφου όμως ο Δημήτρης μας άναψε φωτιές, εγω προτείνω να μαζευόμαστε στο σπίτι του, να μας παραγγέλνει πίτσα και μπύρες και όλοι μαζί να μορφωνόμαστε μπροστά στην 45 ιντσών οθόνη του (μη μου πεις ότι έχεις μικρότερη!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ συντονιζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εγω έχω Nova. Αφου όμως ο Δημήτρης μας άναψε φωτιές, εγω προτείνω να μαζευόμαστε στο σπίτι του, να μας παραγγέλνει πίτσα και μπύρες και όλοι μαζί να μορφωνόμαστε μπροστά στην 45 ιντσών οθόνη του (μη μου πεις ότι έχεις μικρότερη!) Είμαι μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εγω έχω Nova. Αφου όμως ο Δημήτρης μας άναψε φωτιές, εγω προτείνω να μαζευόμαστε στο σπίτι του, να μας παραγγέλνει πίτσα και μπύρες και όλοι μαζί να μορφωνόμαστε μπροστά στην 45 ιντσών οθόνη του (μη μου πεις ότι έχεις μικρότερη!) Δυστηχως 32αρα, για ολα τα υπολοιπα ειμαι μεσα οποτε γουσταρεται. :cheers: Το μονο προβλημα ειναι οτι τελειωσαν οι Βραζιλιανες και δεν εχει σοου. :hysterical: Και μια διορθωση τωρα αναγραφει στο καναλι απο τις 18.00 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 15 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 στο οτε tv το εχει 8-9 στο ιδιο καναλι'!!!!!!!πληροφοριακα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτη την εκπομπη που λετε την ειδα και γω σε διαφημιση , αλλα ουτε εγω εχω nova ή ote tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κάπου στο Internet μπορούμε να τη βρούμε; Ποιος ειναι ο τίτλος της εκπομπής; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γνωριζω. Ο τιτλος ειναι ( κατασκευαστες ενυδρειων ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στα Αγγλικα πως λεγεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 15 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησα αρκετές φορές να την δώ αλλά δεν άντεξα , μιά ηλίθια αμερικάνικη σαπουνόπερα είναι με πολυ παραμύθι... Η συναρμολόγιση όλων αυτών των ψευτικών κορραλιών με τους έντονους χρωματισμούς μου θυμίζει κατασκευή καρναβαλικών αποκράτικων αρμάτων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησα αρκετές φορές να την δώ αλλά δεν άντεξα , μιά ηλίθια αμερικάνικη σαπουνόπερα είναι με πολυ παραμύθι... Η συναρμολόγιση όλων αυτών των ψευτικών κορραλιών με τους έντονους χρωματισμούς μου θυμίζει κατασκευή καρναβαλικών αποκράτικων αρμάτων ... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το βλεπω που και που στο Discovery εδω,οι τυποι εχουν πολλα λεφτα αλλα αυτα που φτιαχνουν ειναι για τα πανηγυρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ειδα και εγω παιδεια. Εμεις εδω πιστευω οτι φτιαχνουμε ποιο REAL ενυδρεια. Ηταν ενα ψευτικο πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 15 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 fish tank kings λέγετε στα αγγλικά http://natgeotv.com/gr/fish-tank-kings και μόλις τελείωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 fish tank kings λέγετε στα αγγλικά http://natgeotv.com/gr/fish-tank-kings και μόλις τελείωσε Αααααα εγω λεω αλλο,το Tanked στο discovery.Αυτο που σας λεω να δειτε,θα πεθανετε στα γελια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε Κωστη δεν υπαρχει κατι αναλογο σαν εκπομπη ωστε να τους δειξουμε εδω απο το φορουμ τη ενυδρεια φτιαχνουν τα παιδεια του θαλασσινου? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξρω Δημητρη,αλλα μπορουμε να φτιαξουμε εμεις μια δικη μας εκπομπη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πως ομως θα το προωθησουμε σε ενα φασμα ευρωπαικο η ακομα και διεθνη? Η απλα ενχωριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ας ξεκινησουμε απο την Ελλαδα και μετα παμε και στο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #25 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι θα κανουμε ο χρονος θα δειξει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος