Makisperama 15 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρα και εχω μεσα 1 ζευγαρι (κατα πασα πιθανοτητα) Mikrogeophagus Altispinoza ενα SAE ενα Red Eye Tetra ενα Ancistrus ενα ΙΝΔΙΑΝΑΚΙ Θα ηθελα να σας ρωτησω τι αλλα ψαρακια μπορω να βαλω Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα φιλε. Καταρχην θα πρεπει να φτιαξεις την ψαροσυνθεση που εχεις αυτη τη στιγμη για δεν ειναι σωστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα φιλε μου τα εχω τα συγκεκριμενα πολους μηνες μαζι και δεν εχω κανενα προβλημα .. τι εχω κανει λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχην,τα Σαε θελουν κοπαδι και πολυ μεγαλητερο ενυδρειο απο το δικο σου. Τα red eye και τα ινδιανακια θελουν κοπαδια και τα 2.Στα λιτρα σου θα πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα τα 2 κοπαδοψαρα και να το βαλεις σε ενα σωστο αριθμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Με ενα απο τα παραπανω κοπαδακια μπορεις να βαλεις και το ζευγος τον ραμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος