Jump to content

Στρώσιμο Με Τροφή

Recommended Posts

το θέμα δεν το ξέχασα και συνεχίζω το ψάξιμο και την διασταύρωση των πληροφοριών όσο διαβάζω όμως τόσο ποιο πουλά στοιχεία εμφανίζονται και περιπλέκουν τα πράγματα.

το θέμα δεν είναι τη πιστεύω εγώ και τη μου λέει η λογική, αλλά τη συμβαίνει πραγματικά και κατά πόσο αυτό που συμβαίνει είναι θετικό, ουδέτερο, ή βλαβερό για τα ψάρια μας.

δεν θέλω να γράψω ακόμη κάτι σχετικό προτού ολοκληρώσω την έρευνα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

πάντως όσο ποιο πολλοί ψάχνουμε τόσο ποιο σωστά αποτελέσματα θα βγάλουμε για το αν η τροφή κάνει ή όχι καλό στο στρώσιμο του ενυδρείου.

για αυτό παρακαλώ πολλή βοηθήστε και ψάξτε σε ξένα φόρουμ και άρθρα αν κατέχετε την γλώσσα.

................... δεν ξέρω ίσως να με ξεγέλαγε το Flourite - .........................

Γι αυτό δεν χρησιμοποιούμε στο στρώσιμο κι άλλα σκευάσματα .

Γι αυτό δεν χρησιμοποιούμε στο στρώσιμο κι άλλα σκευάσματα .

Ώπα-ώπα Σταμάτη..... σκεύασμα είναι το υπόστρωμα Seachem Flourite ?? :bigemo_harabe_net-55:

Υ.Γ. το "δεν ξέρω ίσως να με ξεγέλαγε και το Flourite" που έγραψα, πήγαινε για την καφέ-διάφανη απόχρωση της βλέννας, καθώς το Flourite έχει ένα καφετί χρώμα και προφανώς ήτανε αντανάκλαση του χρώματος του χαλικιού...

Έγινε επεξεργασία - nospanos

...να σου γνωστοποιήσω επίσης ότι με είχες βάλει σε σκέψεις σε μια διαφωνία μας στο κοντινό παρελθόν, ώστε να μη χρησιμοποιώ χημικά σκευάσματα στο ενυδρείο μου, και ακολούθησα πιστά τη συμβουλή σου και δε χορήγησα το παραμικρό σκεύασμα (ούτε βακτήρια, ούτε λιπάσματα, ούτε αμμωνίες, κ.ο.κ.) παρά μόνο το Prime :) ,κι αυτό μετά από την τελική αλλαγή νερού του στρωσίματος, αυτή που γίνεται για να ρίξουμε τα νιτρικά που προήλθαν από το στρώσιμο.

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Ώπα-ώπα Σταμάτη..... σκεύασμα είναι το υπόστρωμα Seachem Flourite ?? :bigemo_harabe_net-55:

Ετσι όπως το έγραψες θεώρησα οτι κάποιο συμπλήρωμα θα είναι , Τωρα; με κάνεις να υποπτεύωμε περισσότερο τη τροφή .

...να σου γνωστοποιήσω επίσης ότι με είχες βάλει σε σκέψεις σε μια διαφωνία μας στο κοντινό παρελθόν, ώστε να μη χρησιμοποιώ χημικά σκευάσματα στο ενυδρείο μου, και ακολούθησα πιστά τη συμβουλή σου και δε χορήγησα το παραμικρό σκεύασμα (ούτε βακτήρια, ούτε λιπάσματα, ούτε αμμωνίες, κ.ο.κ.) παρά μόνο το Prime :) ,κι αυτό μετά από την τελική αλλαγή νερού του στρωσίματος, αυτή που γίνεται για να ρίξουμε τα νιτρικά που προήλθαν από το στρώσιμο.

Με κάποιον άλλο με μπέρδεψες , δεν έχω μάθει να συστήνω το Prime , ούτε και αλλαγές νερου κατα τη τελική φάση και συστήνω πάντα βακτήρια ή μπόλι .

Εκτός και εάν τα είπαμε προφορικά που κάτι θα μου είπες , κάτι θα σου είπα και καταλήξαμε κάπως για κάποιο λόγο , που δεν θυμαμε .

Ετσι όπως το έγραψες θεώρησα οτι κάποιο συμπλήρωμα θα είναι , Τωρα; με κάνεις να υποπτεύωμε περισσότερο τη τροφή .

Με κάποιον άλλο με μπέρδεψες , δεν έχω μάθει να συστήνω το Prime , ούτε και αλλαγές νερου κατα τη τελική φάση και συστήνω πάντα βακτήρια ή μπόλι .

Εκτός και εάν τα είπαμε προφορικά που κάτι θα μου είπες , κάτι θα σου είπα και καταλήξαμε κάπως για κάποιο λόγο , που δεν θυμαμε .

Όχι όχι, δε μου είπες κάτι για Prime... απλώς είχες αναφέρει να μη βάζουμε χημικά στα ενυδρεία μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...