peris30 20 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα σε ολουs δειτε μερικεs φωτο απο την εξεληξη του ενυδρειου μου κ τουs κατοικουs μετα απο 4 μηνεs(η αρχηκη του μορφη ειναι αυτη που φενεται στην φωτο που εχω στο avatar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 20 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 Απο οτι βλεπω το ενυδρειο σου εχει βελτιωθει πολυ. Συγχαρητηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 20 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.. εκπέμπει μια αρμονία.. να το χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takas 20 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 πολυ καλο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 21 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ αξιολογη προσπαθεια νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι υπεροχο.Πολυ ωραιο ενυδρειο.Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 21 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 ΟΜΟΡΦΟ στην δεξια λευρα κοντα στην ειαγωγη θελει καποιες ακομα προσθηκες οπως ριζες και φυτα ωστε να ισσοροπησει η εικονα με την αλλη πυκνη πλευρα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilmour 21 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλό.....Εύγε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony 21 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου συνχαρητηρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 21 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 μπραβο γειτωνα πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος