lefteris123 13 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας φίλος μου έχει ένα ενυδρείο 50lt το οποίο άδειασε (μετέφερε τα ψάρια σε μεγαλύτερο) τι ψάρια να του προτείνω να βάλει? Του είχανε πει για μικρά κοπαδάκια μήπως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια ιδέα (γαριδάδικο δεν θέλει να το κάνει) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Στα λίτρα αυτά ή ένα χρυσόψαρο (αντε δύο θα σου πουν κάποιοι, ανάλογα το είδος) ή μονομάχο. Τα κοπαδόψαρα θέλουν αρκετά λίτρα και ικανοποιητικές διαστάσεις ενυδρείου που μάλλον το 50λιτρο δεν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το ενυδρείο είναι 60*30*30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. θα μπορούσες να πας και σε Αφρική, Neolaprologus Multifacsiatus. Με 1 χαρέμι (1 αρσ. - 4 θυλ.) θα το ευχαριστηθεί και θα δει γέννα και σύντομα. Βέβαια αν στον φίλο σου δεν αρέσουν τα βιοτοπικά ενυδρεία και θέλει χρώμα και κίνηση μπορεί να πάει στις επιλογές που πρότεινε ο φίλος Safarpn παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Μια πολυ καλη επιλογη ειναι να βαλει μια ομαδα cpd ή μια ομαδα White Cloud Mountain Minnow τωρα μπαινουν μαζι αλλα ειναι κριμα να ''στρημοχτουν'' Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Από αυτά που είδαμε κλείνει προς τα cpd, αυτά όμως μπορούν να βρεθούν στην ελληνική αγορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε κανά τηλέφωνο στα πετ σοπ, να δεις αν έχουν σε στοκ, και αν δεν υπάρχει κάτι βάλε αγγελία και ζήτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και βεβαια βρισκονται αν θες πες μου να σου στειλω 2 μαγαζια που μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ειχαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια ψαρακια τα cpd αλλα να ξερετε οτι ειναι ντροπαλα ψαρακια και ισως να μη τα βλεπει οσο θα ηθελε ο φιλος.Επισης απ οτι εχω ακουσει απο φιλο που τα ειχε,αν και μικρα ψαρακια ειναι λιγο ακριβα..νομιζω μου ειχε πει 4 ευρω το 1,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Με 200€ και βάλε για σπίτι τα 20€ για τον καινούργιο σου φίλο είναι ψίχουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι μονο 5 θα βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια ψαρακια τα cpd αλλα να ξερετε οτι ειναι ντροπαλα ψαρακια και ισως να μη τα βλεπει οσο θα ηθελε ο φιλος.Επισης απ οτι εχω ακουσει απο φιλο που τα ειχε,αν και μικρα ψαρακια ειναι λιγο ακριβα..νομιζω μου ειχε πει 4 ευρω το 1,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.. Απο πρωσοπικη εμπειρια ειναι ντροπαλα αλλα σιγα σιγα ξεθαρευουν και γινονται πιο εντονα τα χρωματα τους η τιμη αυτη ισχυει αλλα δεν ξερω τον λογο τα κατεβασαν σε 3 ευρω το ενα μαγαζι και το αλλο 3,4 ευρω Παντως αν εινα να βαλει ο φιλο σου μονο 5 δεν αξιζει γιατι ειναι μικρουλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 5-6, δεν μπορεί να βάλει και πολλά σε 50lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει ανετα να βαλει 8 σ αυτα τα λιτρα,κοιτα και το προφιλ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά τότε 8! αυτός και 100 αν μπορούσε θα έβαζε, εγώ τον συγκρατάω και προσπαθώ να τον πίσω για κάτι σωστό και εύκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά τότε 8! αυτός και 100 αν μπορούσε θα έβαζε, εγώ τον συγκρατάω και προσπαθώ να τον πίσω για κάτι σωστό και εύκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά τότε 8! αυτός και 100 αν μπορούσε θα έβαζε, εγώ τον συγκρατάω και προσπαθώ να τον πίσω για κάτι σωστό και εύκολο! Σκέφτεσαι σωστά, καλό προτέρημα για κάποιον νέο στο χόμπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος