DeLk 1 Νοεμβρίου 2013 Author #376 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Επειδή την έχω πατήσει με ψάρια μιας μέρας όπως και άλλοι εδώ μέσα, θα τους πεις να στο-στα κρατήσουν παραπάνω μέρες για να διαπιστώσουν αν είναι οκ στην υγεία τους. Δεν νομίζω 1,2 κλόουν να τρώνε πολύ ή να τους πιάνουν πολύ χώρο να τα κρατήσουν λίγο παραπάνω. Εδώ στο Ελλαδιστάν είμαστε πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα. Κανονικά θα έπρεπε να περνάνε πρώτα απο καραντίνα και μετά να δίνονται πως πώληση όπως σε κάθε νορμάλ ευρωπαική χώρα. Όταν λες λίγο παραπάνω, για πόσο μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Νοεμβρίου 2013 #377 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Όταν λες λίγο παραπάνω, για πόσο μιλάμε? τουλάχιστον 5 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Νοεμβρίου 2013 #378 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τελικα εκανες τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Νοεμβρίου 2013 Author #379 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τελικα εκανες τιποτα? Περιμένω απλά να έρθουν τα ψάρια, δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 9 Νοεμβρίου 2013 Author #380 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έκανα μετρήσεις σήμερα και έχω: ΚΗ 10,5 ΝΟ3 10 Λογικά από δευτέρα θα παραγγείλω και τα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Νοεμβρίου 2013 #381 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έκανα μετρήσεις σήμερα και έχω: ΚΗ 10,5 ΝΟ3 10 Λογικά από δευτέρα θα παραγγείλω και τα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 18 Νοεμβρίου 2013 Author #382 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ψάρια δεν έχουν έρθει ακόμη, οπότε απλά υπομονή! Κάτι άλλο που θα ήθελα να συζητήσουμε είναι μια ιδέα που μου έδωσε ο Πάνος, να πάρω ένα λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο (60Λ) και να το τρέξω με τον ίδιο εξοπλισμό, μιας και το ενυδρείο το έχω! Πιστεύω από φίλτρανση δεν έχω θέμα, από κυκλοφορία έχω έναν νανο κοραλια 900λ/ωρα, θέλω να μου πείτε αν επαρκεί, και από φωτιστικό έχω της aquael το μαμίσιο με 2 λάμπες 1 λευκή 1 μπλε στα 24W σύνολο. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ο φωτισμός, και επειδή δεν πιστεύω να επαρκεί για την καλή ανάπτυξη των κοραλλιών, σκέφτομαι- αν και τα υπόλοιπα είναι εντάξει - να κάνω μια αναβάθμιση φωτιστικού σε Aqualum PAR, τι λέτε? Το ενυδρείο είναι ferplast cayman 60 και έχει πάνω 2 Τ8, οπότε το καπάκι φεύγει. Περιμένω παρατηρήσεις, ιδέες, προτάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 19 Νοεμβρίου 2013 Author #383 Share 19 Νοεμβρίου 2013 Κανείς βρε παιδιά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 5 Δεκεμβρίου 2013 #384 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Παρα πολύ ωραίο το όλο θέμα. Μπράβο φίλε. Έτσι μου έρχετε να το αδειάσω το δικό μου και να το ξεκίνησω για αλμυρό....αχχχχ!!! Υπομονή....ας φάω λίγο τα μούτρα μου με το γλυκού νερόυ που ξεκίνησα και εν καιρό άν νοιώσω πιο έτοιμος θα το ξεκίνησω το ενχειρημα! Ηρθέ κανά ψαράκι η ακόμα???Βάλε καμια φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #385 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα μερικά φραγκάκια από Anthellia, Xenia και Zoanthus από τον Παναγιώτη τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ! Αύριο φώτος γιατί έχουν κλείσει τα φώτα! Παρα πολύ ωραίο το όλο θέμα. Μπράβο φίλε. Έτσι μου έρχετε να το αδειάσω το δικό μου και να το ξεκίνησω για αλμυρό....αχχχχ!!! Υπομονή....ας φάω λίγο τα μούτρα μου με το γλυκού νερόυ που ξεκίνησα και εν καιρό άν νοιώσω πιο έτοιμος θα το ξεκίνησω το ενχειρημα! Ηρθέ κανά ψαράκι η ακόμα???Βάλε καμια φώτο! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ψαράκι όχι ακόμα, αλλά μάλλον θα πάρω από βδομάδα ένα magnifica! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2013 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2013 #386 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα μερικά φραγκάκια από Anthellia, Xenia και Zoanthus από τον Παναγιώτη τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ! Αύριο φώτος γιατί έχουν κλείσει τα φώτα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ψαράκι όχι ακόμα, αλλά μάλλον θα πάρω από βδομάδα ένα magnifica! Περιμενουμε φωτο Πολυ ωραιο ψαρακι μια απο τα ψαρακια που θα φιλοξενησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 8 Δεκεμβρίου 2013 #387 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Περιμένουμε νέα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #388 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Μερικές φώτος! Βέβαια τα κοράλλια δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα οπότε πάμε αργάαα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Δεκεμβρίου 2013 #389 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς τα δέχτηκες!Είναι λίγο κάπως,αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα είναι φουντωτά φουντωτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #390 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς τα δέχτηκες!Είναι λίγο κάπως,αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα είναι φουντωτά φουντωτά!! Ευχαριστώ! Ναι είναι λίγο κάπως, είχαν γύρω στις 18 ώρες ταξίδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Δεκεμβρίου 2013 #391 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Ελπίζω να τους έκανες προσαρμογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #392 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Ελπίζω να τους έκανες προσαρμογή! Ναι έκανα στην ξενια και την ανθελια, σταγονα σταγονα για 40 λεπτα περιπου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2013 #393 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Πως ειναι τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #394 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Πως ειναι τωρα? Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα περιμένω μερικές μέρες να δω αν ανακάμψει η ξένια και βλέπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Δεκεμβρίου 2013 #395 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Τι εγινε πηραν τα πανω τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Δεκεμβρίου 2013 Author #396 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι εγινε πηραν τα πανω τους? Άσχημα τα νέα, όλες οι ξένιες πάνε.. . Θα δούμε τι θα γίνει τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Δεκεμβρίου 2013 #397 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Δεκεμβρίου 2013 #398 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Άσχημα τα νέα, όλες οι ξένιες πάνε.. . Θα δούμε τι θα γίνει τώρα! το εβλεπα δυστηχος μην μασας προχωραμε. Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2013 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Δεκεμβρίου 2013 Author #399 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 το εβλεπα δυστηχος μην μασας προχωραμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προχωράμε!!! Έκαναν πολλές ώρες ταξίδι, μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να έρθει στην καλύτερη κατάσταση! Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιον από Αθήνα να μου δώσει κανά φραγκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Δεκεμβρίου 2013 #400 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Θα βρεις ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος