AngelinaA 13 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυριο θα παω θεσσαλονικη στα jumbo για ψωνια και την προηγουμενη φορα ειχε παρει το ματι μου μερικα ενυδρειακια δεν ξερω ποσα λιτρα αλλα επειδη δεν εχω ενυδρειο ακομα για τον μονομαχο και τον εχω σε αυτο που σταζει και η σταθμη κατεβαινει πολυ καθε μερα και γινεται το σπιτι χαλια θα ηθελα την γνωμη σας ξερει κανεις πληροφοριες για αυτα τα ενυδρειακια αν εχουν φως ποσα λιτρα ειναι και γενικα αν ειναι καλα για αγορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω δει και σκέφτηκα κι εγώ να πάρω ένα, να το εξοπλίσω και να το έχω για ώρα ανάγκης. Δεν έχει φωτισμό, αλλά είναι μικρούλι και βάζεις από πάνω ένα φωτιστικό αν θέλεις. Εδώ μπορείς να δεις την παρουσίαση που έκανε ένα άλλο μέλος του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 13 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι πλαστικά ενυδρεία αυτό είδα μόνο..δεν είδα κάτι άλλο..πρέπει να είναι μέχρι 30 λίτρα νομίζω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ από ότι θυμάμαι δεν είχαν τόσα πολλά λίτρα, το πολύ να είχε στα 20 λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 αμα ειναι πλαστικα με τιποτα δεν το παιρνω και αν δεν εχει και φωτισμο γιατι εχω πολλα φυτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δεν ψωνίζω απο τα καταστήματα αυτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 13 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα να πάρεις ενυδρείο από κάποιο εξιδηκευμένο πετ σοπ, πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις καταρχάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δεν ψωνίζω απο τα καταστήματα αυτα . .....άσε που έχουμε κάνει τους Κινέζους πλούσιους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 13 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το κάθετί έχει το τίμημά του, δυστυχώς. Για να αγοράζουμε εμείς κάτι φτηνά, συχνά κάποιοι άλλοι αδικούνται. Κι εγώ όταν πήγα να αγοράσω το ενυδρείο μου, πήρα γερμανικό αντί για κινέζικο, και έδωσα κάτι παραπάνω από αυτό που είχα σχεδιάσει για να έχω καλύτερη ποιότητα. Πάντως ως λύση για κάποια ώρα ανάγκης θα αγόραζα ένα τέτοιο από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 ........Πάντως ως λύση για κάποια ώρα ανάγκης θα αγόραζα ένα τέτοιο από εκεί... Εγω σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα απο κατάστημα που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη ανέχεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα απο κατάστημα που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη ανέχεια !!! Δεν ξερω για τα μέρη σας αλλά αν έμενες προς τα εδώ σίγουρα θα πέθανες από την πείνα γιατί δεν θα αγόραζες από κανένα μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 εχω αρκετα λεφτα να διαθεσω αλλα για ωρα αναγκης το ηθελα τελικα ομως δεν θα το αγορασω θα ψαξω σε καποιο πετ αυριο μιας και που θα ειμαι θεσσαλονικη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματικα δεν ηξερα τιποτα για τους εργαζομενους στα jumbo εσχος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα απο κατάστημα που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη ανέχεια !!! Λογικό μου ακούγεται , μεγάλη εταιρία --> πλήρης εκμετάλλευσης , ειδικά την εποχή της " κρίσης" ... ετσι πλέον κάνουν όλοι , αν θέλεις αν δεν θέλεις τράβα αλλού σου λένε... Το είχα πάρει και αυτό , άδειο το έχω ούτε για γαριδάδικο δεν κάνει , το μόνο που χρησιμοποιησα ήτανε το φιλτράκι του για διάχυση του, co2. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 13 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε έρευνα αγοράς σε pet shop και πάρε καλύτερα κάποιο από εκεί ή ένα μεταχειρισμένο από τις αγγελίες του AZ, όπου μπορείς να βρεις αρκετές ευκαιρίες. Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στα jumbo σας παραπέμπω εδώ και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ειχα παρει 2 και εκαναν μια χαρα την δουλεια τους....το ενα ηταν καραντινα και το αλλα ειχε γινει ρηφ....οποτε δεν ηθελα φωτα/καπακι/πολλα λιτρα....ειμαι γυαλινα, 15λιτρα, μικρο εσωτερικο φιλτρο 120λ/ω.... Τωρα εαν σε ενδιαφερη γνωστη αλυσιδα πετ σοπ εχει μεγαλες εκτωσης σε ενυδρεια και αρκετες προσφορες επισης(στις γειτονιας μμ εχει ενα Hailea 60 λιτρα με τα ολα του και την βαση,με ντουλαπι μαλιστα) .... Μια γνωμη ακομα μηπως σε ενδιαφερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Σεπτεμβρίου 2013 #18 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα απο κατάστημα που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη ανέχεια !!! Ούτε εμένα μου αρέσει η εκμετάλλευση, σκέψου όμως πως τα περισσότερα από τα προϊόντα που αγοράζουμε (ή μέρη τους) έχουν κατασκευαστεί από ανθρώπους που τους εκμεταλλεύονται. Τί θα πρέπει να κάνουμε; Δυστυχώς το θέμα της ανέχειας είναι περίπλοκο, και ίσως να είμαι απαισιόδοξη, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας είναι όπως η φύση, επιβιώνει ο ισχυρότερος και ο πιο ευέλικτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 14 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εμένα μου αρέσει η εκμετάλλευση, σκέψου όμως πως τα περισσότερα από τα προϊόντα που αγοράζουμε (ή μέρη τους) έχουν κατασκευαστεί από ανθρώπους που τους εκμεταλλεύονται. Τί θα πρέπει να κάνουμε; Δυστυχώς το θέμα της ανέχειας είναι περίπλοκο, και ίσως να είμαι απαισιόδοξη, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας είναι όπως η φύση, επιβιώνει ο ισχυρότερος και ο πιο ευέλικτος. +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #20 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ειχα παρει 2 και εκαναν μια χαρα την δουλεια τους....το ενα ηταν καραντινα και το αλλα ειχε γινει ρηφ....οποτε δεν ηθελα φωτα/καπακι/πολλα λιτρα....ειμαι γυαλινα, 15λιτρα, μικρο εσωτερικο φιλτρο 120λ/ω.... Τωρα εαν σε ενδιαφερη γνωστη αλυσιδα πετ σοπ εχει μεγαλες εκτωσης σε ενυδρεια και αρκετες προσφορες επισης(στις γειτονιας μμ εχει ενα Hailea 60 λιτρα με τα ολα του και την βαση,με ντουλαπι μαλιστα) .... Μια γνωμη ακομα μηπως σε ενδιαφερη... εχω βρει ενα καταστημα και θα το παω να δω τι παιζει εκει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικό μου ακούγεται , μεγάλη εταιρία --> πλήρης εκμετάλλευσης , ειδικά την εποχή της " κρίσης" ... ετσι πλέον κάνουν όλοι , αν θέλεις αν δεν θέλεις τράβα αλλού σου λένε... Το είχα πάρει και αυτό , άδειο το έχω ούτε για γαριδάδικο δεν κάνει , το μόνο που χρησιμοποιησα ήτανε το φιλτράκι του για διάχυση του, co2. .. δεν μου αρεσε ουτε εμενα πολυ μικρο ειναι..συνεχιζω την αναζητηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 14 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις σκεφτει να φτιαξεις ενα DIY με μηδαμινο κοστος!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 14 Σεπτεμβρίου 2013 #23 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 είναι εύκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #24 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις σκεφτει να φτιαξεις ενα DIY με μηδαμινο κοστος!! δυστηχως μονο στην ζωγραφικη ειμαι καλη στα μαστορεματα δεν τα παω και τοσο καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 14 Σεπτεμβρίου 2013 #25 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) ριξε μια ματια να παρεις μια ιδεα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74280 για το μικρο που θες ειναι πιο απλα τα πραγματα!και αλλο ενα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=84283 Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος