TAN 31 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και να σας παρουσιάσω τον νέο μου Αχιλλέα τον Μικρό μου Διαμαντή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 31 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Κούκλος ο.... Διαμαντής Να σου ζησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 31 Οκτωβρίου 2005 #3 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Πολύ όμορφος Θανάση!!! Δεν ρωτάω που τον βρήκες... Τελικά τον έβγαλες Διαμαντή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 31 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Κουκλος!!! Φτου Φτου Σκορδα!!! Κυκλοφορουν και γκαντεμηδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 31 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Φτου είναι κουκλί. Μπράβο Θανάση. Τέτοια να βλέπουμε και να μας ενημερώνεις για την πρόοδο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Νοεμβρίου 2005 Author #6 Share 3 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά... Διαμαντή τον έβγαλε η γυναίκα μου μιας και τις έχω αναθέσει το βάπτισμα των ψαριών.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 4 Νοεμβρίου 2005 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά... Διαμαντή τον έβγαλε η γυναίκα μου μιας και τις έχω αναθέσει το βάπτισμα των ψαριών.. 3912[/snapback] Να σας ζησει λοιπον. Κουκλος ειναι, τα χρωματα του ειναι υπεροχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicktsel 6 Νοεμβρίου 2005 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2005 μπραβο θαναση,καταπληκτικο ψαρι.σου τρωει κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 7 Νοεμβρίου 2005 #9 Share 7 Νοεμβρίου 2005 Ωραιο ψαρι,μπραβο!! Q σου λεβεντη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος