Jump to content

Συμβουλές Για Αγορά Ενυδρείου!!

JayKay

Recommended Posts

Γεια Σας!! Φέτος έγινα φοιτητής και σκέφτομαι να αγοράσω ένΑ ενυδρείΟ για να ομορφύνει το χώρο. παλαιότερα είχα ένα 90λιτρο ενυδρείο γλυκού νερού. το παράτησα όμως γιατί δε μπορούσα να το καθαρίζω μόνος. Έλεγα να πάρω ένα μικρό ενυδρείο και να το γεμίσω γκαπις τα οποία λατρεύω. Επειδή όμως δεν έχω μεγάλο μπατζετ κλπ θα ήθελα Τις συμβουλές σας ως προς τη σκέψη μου και ως προς το αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα πετ σοπ με φθηνα προϊόντα στην Αθήνα. Ευχαριστώ!!

κοιταξε στις αγγελιες του φορουμ θα βρεις ενδιαφερων πραγματα!το 90 υπαρχει? αν εχεις χωρο κρατα το!!γνωμη μου :bigemo_harabe_net-126:

• Like 1

Διάβασέ και εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79195&hl=&fromsearch=1 , για την επιλογή του ενυδρείου μας :)

Δε μπορώ να το πάρω σπίτι μου. το έχω καταχωνιασμενο στούς γονείς μου. Πάνω από 60 σκέφτομαι ρασταφα. απλώς πρέπει να βρω κάτι στα λεφτά μου.

αφου το χεις γιατι να παρεις κρατα τα χρηματα σου για αλλα πραγματα που χρειαζονται εκτως και αν εχει φθαρει τοτε οκ!

Δε μπορώ να το μεταφέρω στην Αθήνα. Είναι αρκετά μεγάλΟ και δεν έχω που να το Βάλω. Γι'αυτό ψαΧνω λιγότερων λίτρων. Άσε Που είναι δύσκολο στο καθάρισμα Και από τις λεκάνες με το νερό που έβγαζα Έχω θέμα με τη μέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...