PanaGreco 12 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το βάζατε στο ενυδρείο σας? http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=238235&catid=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα ουτε στο στομαχι μου δεν το εβαζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Πω πω ρε φίλε. Σα γιγάντια κακομούτσουνη μύξα ειναι! Δες και ενα άλλο της ίδιας οικογένειας: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Safarpn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 εκει που ζει το κακομοιρο σε τετοιο βαθος κανενας δεν τον κρινει κι ας ειναι ασχημομουρης !μακαρι να μην εξαφανιστουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 12 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Mε τιποτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 12 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω θα το έβαζα για να μην πλησιάζει κανενας τα ενυδρεία μου...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίμα είναι το καημένο, το αγάπησα επειδή είναι ασχημούλι, ναι, αν μπορούσα θα το έβαζα και θα το αγαπούσα διπλά! Πάντως γέλασα κι εγώ όταν το είδα, είναι σαν εξωγήινο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 13 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 εγω δεν νομιζω. τον μηστοτακη μου θυμιζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το βάζατε στο ενυδρείο σας? Έχουμε τόσα πολλά ψάρια για να βάλουμε στα ενυδρεία μας και να τα γνωρίσουμε , που δεν χρειάζεται να τρέχουμε για σπάνια και για είδη που είναι υπο εξαφάνιση . Επειδή όμως το ερώτημα είναι ρητορικό , θα έλεγα ναί , θα το έβαζα στο ενυδρείο μου ......... κι ας θυμίζει Μητσοτάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος