parikamon 12 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=LZzRlGYjQ_E Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει χρησιμοποιησει πολυ καλος φιλος 2 απο αυτα σε ενυδρειο 1,20χ60χ60 και δεν εφταναν.Τ'αντικατεστησε στη συνεχεια. Τα Α350w ομως.Σκεφτεσαι να τα παρεις? Στα θετικα Πολυ καλη κατασκευη. Ερχεται με τη βαση(πολυ καλη κατασκευη επισης) Πολυ καλο φως(στο ματι) και μπορεις να παιξεις με το ποσο μπλε η λευκο θες να φαινεται Μακρυ καλωδιο Αρνητικα Η βαση του δεν σου δινει και μεγαλα περιθωρια να παιξεις με την τοποθετηση(ειδικα στο υψος).Αν θες να εισαι πιο ανετος καλυτερα κρεμαστα.Ειδικα εσυ,που αν θυμαμαι καλα,εχεις μεγαλο πλατος pari δεν θα σε βοέψει καθολου η βαση τους. Δεν μπορεις να διαλεξεις να ανοιγουν ξεχωριστα τα μπλε και μετα τα λευκα ωστε να εχεις ενα σχετικο moonlight η' γενικα να κλεινουν τα φωτα σταδιακα στο ενυδρειο. Θελουν χρονοδιακοπτη στο ανοιγμα-κλεισιμο. Δεν ειναι τοσο δυνατα και δεν καλυπτουν την επιφανεια που υποσχονται. Κατα την ταπεινη μου αποψη,θα σου προτεινα να πας σε κατι αλλο ειτε αυτο ειναι τ5 ειτε ειναι καποιο αλλο Led φωτιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 μου αρεσαν αλλα οντως μου φανικε πολυ καλο για αληθινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος