elena29 12 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας , εχω με τον φιλο μου ενα ενυδρειο 140 λτ και εχουμε μεσα ενα χρυσοψαρο για αρχη. το καλοκαιρι βαλαμε μια αυτοματη ταιστρα κ μασ εβγαλε καλα ενα μηνα, το θεμα μας τωρα ομως ειναι οτι θελουμε πλεον να βαλουμε αλλα ψαρακια και να βαλουμε το χρυσοψαρο πισω στο παλιο του ενυδρειο , και σκευτομαστε επειδη ειμαστε φοιτητες τι θα κανουμε αν φευγουμε για καλοκαιρι,υπαρχει καποια λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες στο φορουμ μας. Εξαρταται απο το ποσο θα λειψετε.Πες μας μερικες λεπτομεριες για το ενυδρειο σας,τι φιλτρο εχει,μετρησεις εχετε?Ειναι στρωμενο? Να ρωτησω κατι?Το χρυσοψαρο γιατι το βαλατε σ αυτο το ενυδρειο και τωρα θα το βαλετε στο παλιο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena29 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 monarka700 ειναι το φιλτρο μας, μετρησεις δεν εχουμε κανει ακομα και ειναι φτιαγμενο εδω και 3 μηνες, το χρυσοψαρο το ειχαμε και το βαλαμε μεσα για να μην αλλαζουμε καθε 2 μερες το νερο στο μικρο ενυδρειο 8 λτ ... θελουμε να το αφησουμε 2 μηνες για παραδειγμα υπαρχει καποια λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα χρυσοψαρο σε ενυδρειο 8 λτ αν καταλαβα καλα; Με τιποτα φιλη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι υπαρχει..να αφησετε το χρυσοψαρο σ αυτο το ενυδρειο και να παρετε και 2-3 ακομα,δυστοιχος το ενυδρειακι των 8 λιτρων ειναι τελειως ακαταλληλο για οποιοδηποτε ψαρι.Τα χρυσοψαρα χρειαζονται 30 λιτρα τουλαχιστον το καθενα.Πρεπει να παρετε και τεστ για μετρησεις για να δειτε σε τι κατασταση ειναι το ενυδρειο σας,Επισης νερο αλλαζουμε καθε εβδομαδα και οχι καθε μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena29 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια αυτα που λετε το συζητησαμε με τον φιλο μου και ειπαμε μιας και το αγαπαμε παρα πολυ αυτο το χρυσοψαρο θα το αφησουμε εκει....μηπως μπορειτε να μας δωσετε ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορειτε να βαλετε 2-3 χρυσοψαρα ακομα,μερικα ωραια ξυλα και μερικα ευκολα αληθινα φυτα και να ειναι αρχοντες τα ψαρακια σας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena29 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια αυτα που λετε το συζητησαμε με τον φιλο μου και ειπαμε μιας και το αγαπαμε παρα πολυ αυτο το χρυσοψαρο θα το αφησουμε εκει....μηπως μπορειτε να μας δωσετε ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια αυτα που λετε το συζητησαμε με τον φιλο μου και ειπαμε μιας και το αγαπαμε παρα πολυ αυτο το χρυσοψαρο θα το αφησουμε εκει....μηπως μπορειτε να μας δωσετε ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε ;;; Μπορείτε να κάνετε αυτό που προτείνει ο rastafarian! Μπορειτε να βαλετε 2-3 χρυσοψαρα ακομα, μερικα ωραια ξυλα και μερικα ευκολα αληθινα φυτα και να ειναι αρχοντες τα ψαρακια σας! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τα χρυσόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena29 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο διαφορετικο; εκτος δηλαδη απο χρυσοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δυστοιχος,τα χρυσοψαρα ειναι κρυου νερου και τα αλλα ειναι τροπικα,θελουν διαφορετικες συνθικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος