Jump to content

Πλαστικά Αντικείμενα Στο Ενυδρείο

Recommended Posts

Μιας και ακόμα το ενυδρείο είναι under construction :P θα ήθελα να σας ρωτήσω αν προσθέσω αντικείμενα πλαστικά PVC για να φτιάξω στολισμό μέσα στο ενυδρείο θα υπάρχει πρόβλημα?

Ξέρει κανείς σίγουρα να μου απαντήσει?

Σκεφτόμουν να φτιάξω μια μικρή σπηλιά από PVC όπου πάνω της θα δέσω java moss σαν κρυψώνα για το νεογέννητα.

Για το PVC δε ξέρω να σου απαντήσω αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για το ενυδρειο. Κάπου είχα διαβάσει δηλαδη κάτι κατασκευές παρόμοιες. Αν πρόκειται για σπηλιά εγω θα σου πρότεινα εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις μια καρύδια που θα έχει και πιο φυσικό και πιο όμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλεις μικρη σπηλιά, εγω την έφτιαξα με μια μισοβυθισμενη γλάστρα (μικρη) απο εκείνες που έχουν τα φυτά που αγοράζουμε για το ενυδρειο μας. Της έβαλα επάνω moss, δε φαίνεται η γλάστρα και το αποτέλεσμα πραγματικά ειναι φυσικότατο....και εκει μέσα αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν μωρα απο τα Apistogramma μου.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Εννοείς καρύδα?

και αν ναι δεν θα σαπίσει με τον καιρό στο ενυδρείο?

Θα την πάρεις απο ενυδρειακό κατάστημα. Ειναι εντελώς στεγνές και δείχνουν ωραία μέσα. Ξέρεις πως γλυκοκοιτάζω μια που έχει η σύζυγος σε μια διακοσμητική αηδία μέσα στο σπιτι; Που θα μου παει, δε θα μου γλιτώσει!

Χαχαχα!

Ισχύει ότι είναι πολύ ωραία η καρύδα, αλλά όταν απλωθεί το Java moss, και το πλαστικό θα είναι υπέροχο πιστεύω!

Εφόσον δε φαίνεται, ναι. Το εσωτερικό όμως τι θα το κάνεις; Θα φαίνεται όπως και να ΄χει. Σου εύχομαι να έχεις ενα καλο αποτέλεσμα και βάλε καμία φωτογραφία να δούμε.

Εννοείται!! αν και έχουμε καιρό ακόμα :(

Υπολογίζω τουλάχιστον 10 μέρες για να αρχίσω να στρώνω το ενυδρείο!

(Δεν μπορώ να περιμένω!!! :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...