Aiolos 12 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στη νέα σεζόν που διανύει το ΑΖ στα 8 χρόνια της παρουσίας του στα ενυδρειακά δρώμενα, έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ίσως και σε μηνιαία βάση. Θα ενημερώνεστε εγκαίρως ώστε να προετοιμάζεστε και να καθορίζετε τον χρόνο σας. Έτσι, για τον μήνα Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί για τη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση για την δημιουργία / κατασκευή DIY βράχου. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενυδρειοφιλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 12 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλτε και κανενα βιντεακι να το δουμε και εμεις οι μακρινοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα τέτοιες παρουσιάσεις θα καλύπτονται με βίντεο αλλά και φωτογραφικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 21 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα τέτοιες παρουσιάσεις θα καλύπτονται με βίντεο αλλά και φωτογραφικά.... χαχαχαχα για ποιον χτυπαει καμπανα.... Φυσικα και θα ειμαι εκει.... θα παρω μαζι μου καμερα, φωτογραφικη, και την μπετονιερα μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Μια υπενθύμιση... Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:00 στο cafe La Scala. Καφεδάκι, μπυρίτσα,... καλή παρέα και ψαροκουβέντα, αλλά και ζωντανή επίδειξη για την κατασκευή DIY βράχου. Μια πολύ ωραία διαδικασία, για να χτίσετε κομμάτι κομμάτι τον βράχο σύμφωνα με την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο aquascape. (βράχο βράχο τον καημό μου, που λέει και το τραγούδι) Θα υπάρχουν και "ζωντανά" δείγματα για να δείτε πως γίνεται με την πάροδο του χρόνου μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Οκτωβρίου 2013 Author #6 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά δεν βλέπω κίνηση !!! δεν σας ενδιαφέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2013 ενδιαφερει εμενα μιας και θα ηθελα να εμπλουτισω τις γνωσεις μου(λεμε τωρα) στο θεμα βραχος αλλα ειμαι στην αλλη ακρη του χαρτη. πολυ ενδιαφερον event παντως και ελπιζω να εχει μεγαλη συμμετοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2013 θα συμφωνησω με το κωστα,ειναι πολυ ενδιαφερον event παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω και εγώ να έχει κόσμο παιδιά γιατί και ωραίο θεματάκι είναι και ενδιαφέρον για το καθένα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 5 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Οπωσδηποτε βιντεο αναλυτικο παιδια..Πολυ καλη κινηση η επιδειξη,μακαρι να ημουν κοντα.Πολυ ενεργη εκει η παρεα σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 5 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα πολύ να το παρακολουθησω εστω διαδικτυακά αφού δεν μπορω να το δω απο κοντά!οποτε βγαλτε ενα βίντεο και ελπίζω να έχετε πολύ κοσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Οκτωβρίου 2013 Author #12 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητοί φίλοι στην εκδήλωση της Κυριακής θα αναφερθούμε στα παρακάτω θέματα όσον αφορά το θεωρητικό επίπεδο, και την κατασκευή βράχου όσο αφορά το πρακτικό κομμάτι. Θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, τόσο για να δείτε πρακτικά την κατασκευή του, όσο και να κάνετε τις ερωτήσεις που θέλετε. Βράχο βράχο τον καημό μου… με καφεδάκι μια μπύρα !!! Κατασκευή DIY βράχου Θεωρία, πράξη και πρακτική. Είδη βράχου: 1) Ζωντανός, 2) Νεκρός, 3) Τεχνητός1) Όφελος και ρίσκα, είδη και ποιότητες βράχου, δυσκολία στο aquascape?, τιμές2) Όφελος ελεγχόμενης κατάστασης, δυνατότητες πειραματισμού aquascape, κόλλημα βράχων, είδη-ποιότητα, τρόπος και χρόνος ζωντανέματος, τιμές, (παγίδες μαϊμού βράχου)3) Όφελος διαμόρφωσης σχημάτων, δυνατότητες πειραματισμού aquascape, κόλλημα βράχων, τρόπος και χρόνος ζωντανέματος, υλικά τιμές και η εύρεσή τους, κίνδυνοι υλικών στο ενυδρείο.Δυνατότητες καλουπιών, είδη και τρόποι, ελεύθερο σχέδιο ή ίδια αντίγραφα, καλούπωμα από φυσικό βράχο, (άλλοι τρόποι)Διαδικασία παρασκευής χαρμανιού, αναλογίες υλικών, διαδικασία επεξεργασίας για πιο φυσικό αποτέλεσμα, (θέσεις για frag τρύπες, χαρακιές, επιπλέον αλάτι για δημιουργία σπηλιών)…. γλυπτική γενικότερα !!Χρόνος και τρόπος ξεπλύματος / τρόποι κολλήματος κομματιών. (Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η κατασκευή βράχου με καλούπι άμμου) ΣυνοπτικάΣτήσιμο βράχου σε σχέση με την κυκλοφορία, τυφλά σημεία, ανάγκες ψαριών και κοραλλιών καθώς και άλλων οργανισμών, αισθητικό αποτέλεσμα. (Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο που θα γίνει ολοκληρωμένο σε άλλη εκδήλωση/παρουσίαση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2013 Author #13 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Ξέχασα να αναφέρω ότι θα υπάρχουν στην εκδήλωση δείγματα φυσικού βράχου ανά είδος, ποιότητες και περιοχές, για να έχετε μια "εικόνα" αν πρόκειται να αγοράσετε φυσικό ζωντανό ή νεκρό βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Ελπίζω να έχει και τον ανάλογο κόσμο! Θα υπάρχει κάλυψη με βίντεο για μας που μένουμε μακριά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Οκτωβρίου 2013 #15 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Θα υπάρχει φίλε κάλυψη του θέματος και βέβαια ελπίζω οι θεσσαλονικείς να το δουν Live και όχι από βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Οκτωβρίου 2013 #16 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Να επισημάνω παιδιά οτι το θέμα ΔΕΝ αφορά μόνο θαλασσινούς, αφού με την ίδια τεχνική μπορούμε να διακοσμήσουμε τα αφρικάνικα μας φτιάχνοντας νταμάρια. Και λέω αφρικάνους αφού λόγο της ύπαρξης ασβεστολιθικών υλικών, οι σκληρότητες μας θα είναι ανεβασμένες. Ένα τέτοιο στήσιμο μπορεί να βοηθήσει πολύ, λόγο του οτι μπορούμε να το προσαρμόσουμε ακριβώς στις ανάγκες του ενυδρείου μας. Οπότε οι απανταχού γλυκοί, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Οκτωβρίου 2013 Author #17 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Να συμπληρώσω πάνω σ αυτό ότι ο σχεδιασμός του βράχου καθορίζεται από εσάς, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπου του ενυδρείου που θα τοποθετηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Πιθανον να ειμαι εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Δε βλέπω ενδιαφέρον ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Μια υπενθύμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 13 Οκτωβρίου 2013 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2013 θα έρθω και εγώ σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Οκτωβρίου 2013 #22 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Κατ'αρχην θελω να πω ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που τρεξαν για να μας δειξουν αυτην την πολυ ενδιαφερουσα παροουσιαση diy rock. Δευτερον ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στον Βασιλη ( satkingr ) που παροτι Κυριακη εφερε ενα σωρο εξοπλισμο για την καλυψη του event.. Ακολουθουν μερικες φωτο απο τη εκδηλωση: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Οκτωβρίου 2013 Author #23 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους συντελεστές της παρουσίασης, το Βασίλη που έκανε το La Scala τηλεοπτικό στούντιο... το La Scala για την άψογη εξυπηρέτηση, και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Υπομονή λίγες μέρες μέχρι ο Βασίλης να ετοιμάσει το βίντεο. Έχει καλύψει όλη την παρουσίαση, οπότε θα μπορέσετε όλοι να δείτε την διαδικασία. Επίσης τον Giovanni / αστραπή, για την άμεση ανάρτηση των φωτογραφιών !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Οκτωβρίου 2013 #24 Share 13 Οκτωβρίου 2013 μπραβο παιδια!!! περιμενουμε και εμεις οι αποντες να μαθουμε κατι εστω και με τεχνητο τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 13 Οκτωβρίου 2013 #25 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Αν και του γλυκου ενα μεγαλο μπραβο για την ολη διοργανωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος