Jump to content

Τα Σχολεία Άνοιξαν :)

Recommended Posts

Σήμερα τα σχολεία άνοιξαν ( δημοτικά,γυμνάσια,λύκεια ) και πλέον όσοι από εμάς είμαστε μαθητές πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να διαβάζουμε, καλό κουράγιο βέβαια στα παιδιά της 3ης λυκείου ,να βάλετε όλοι τα δυνατά σας και να σκίσετε στις πανελλήνιες, και ένα τραγούδι αφιερομένο σε όλους τους μαθητές του φόρουμ http://www.youtube.com/watch?v=_iFDudFIgtw

• Like 1

Καλή σχολική χρονιά να έχετε, με δημιουργικότητα, φαντασία και επιτυχίες! :bigemo_harabe_net-55:

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδια!!! :bigemo_harabe_net-82:

καλη σχολικη χρονια και καλη δυναμη και στους δασκαλους και καθηγητες που καλουντε να παραξουν εργο

κατω απο αυτες τις συνθηκες και το κλιμα τρομοκρατιας και απαξιωσης.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδία. Ο μικρούλης μου (20 μηνών) ξεκίνησε κι αυτός το δικό του σχολείο σήμερα! τρέλανέ τους μικρέεεεε!!!!

• Like 1

Καλή χρονιά & κουράγιο σε όλους.

Η ανηψιά μου 3 χρονών, επειδή τη μάλωσε έκλαψε και το πήρε λίγο στραβά, πιστεύω να το ξεπεράσει!

Τι το θύμησες το σχολείο? :D

Καλή χρονιά να έχουμε :)

Κάτσε διάβασε και ασε το ΑΖ!!!

Δίκιο έχεις, όμως είναι πολύ προτιμότερο να ασχολείται με το ΑΖ τον ελευθερό του χρόνο παρά να κάνει λιγότερο επιμορφωτικά πράγματα όπως να παίζει video games (βλέπε εμένα πριν λίγο καιρό :D )

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά! Μικρά και μεγάλα! Σημερα το πρωί ήμουν και γω στον αγιασμο του νηπιαγωγείου στον μεγάλο μου γιό....Σαν χθες θυμάμαι και γω τον εαυτό μου...27 χρόνια πριν!!!!

καλή αρχή σε όλους με επιτυχίες !

τελευταια μου χρονια... B)

καλη αρχη και στους υπολοιπους μαθητες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...