ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μετα από περίπου ένα χρόνο λειτουργίας ανεβάζω μερικές φωτό του ενυδρείου. Γνώμες απόψεις και συμβουλές δεκτες. Ζητώ συγγνώμη για την κακή ποιότητα ορισμένων φωτος. Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2013 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο φιλε μου!! κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου ποιο αναλυτικη!οι φοτο μια χαρα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παρασκευά το ενυδρειο σου ειναι παρα πολυ όμορφο. Ο κήπος σου ειναι πολυ ωραία φτιαγμένος. Μπράβο φίλε μου, να το χαίρεσαι. Θα ήθελα κι εγω να δώ μια αναλυτική παρουσίαση όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μόλις ο χρόνος μου το επιτρέψει θα έχετε και την αναλυτική παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παρα πολυ ομορφο! Μπραβο ρε φιλαρακι! Αναταραξη δεν βλεπω ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παρα πολυ ομορφο! Μπραβο ρε φιλαρακι! Αναταραξη δεν βλεπω ομως!....ειναι φωτογραφία γι' αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ ομορφο φιλε μου! στολιδι το εκανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο το γρασιδακι δεξια ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το γρασιδάκι είναι cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφο αποτέλεσμα, με τα ψαράκια είχες κάποιο πρόβλημα, λόγω χώρου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα ψαράκια μέχρι τώρα.Ο προβληματισμός (και το ειχαμε συζητήσει οταν είχα πρωτοπαρουσιάσει το ενυδρείο)΄΄ηταν οι ροδόστομοι. Πάντως με τους καρδιναλίους είναι το αποτέλεσμα πανέμορφο. Μια απώλεια μόνο είχα, έχασα ένα ροδόστομο το οποίο δεν αναπτυσσόταν και έμεινε πολύ μικρότερο απο τα άλλα. Τα χρώματα των υπόλοιπων ψαριών είναι ζωηρά και όμορφα. Δεν δείχνουν κάποιο σημάδι ασθένειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο ενυδρειο! Να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ ρε Νιντάλ. Εσένα ειδικά κάτι θα πρέπει να σου θυμίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ ρε Νιντάλ. Εσένα ειδικά κάτι θα πρέπει να σου θυμίζει. Κάτι ψιλά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν καλημέρα . Κάνω την αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου μου όπως είχα υποσχεθεί. Γενική κατηγορία ενυδρείου ΚοινωνικόΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):45Χ45Χ50Συνολικά Λίτρα:65Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά:valisneria americana, valisneria spiralis, cuba, anuvias barteri nana, myriophilum demersum, microsorum pteropus,lilaeopsis mauritiana, hygrophila difformis και καποιο είδος hydrocotyle. (με επιφύλαξη)Ψάρια: 10 καρδινάλιοι, 3 ροδοστομοι, 1 ancistrusΆλλα είδη: Hellena snail, amano shrimpΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: βεμμένο το πίσω τζάμι μπλε χρώμα (εξωτρικά εννοείτε)Πέτρες:ναιΞύλα:ναιΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα: ναιΒυθός: μαύρο χαλίκι μικρού μεγ;eθουςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 led aqualum par 30 & μια απλή λευκή (6500Κ), Aquael Decolight (6500K)Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: κρεμαστό φίλτρο fluval c2Θέρμανση/ Ψύξη: θερμοστάτης 75watt aquaelΛίπανση: florin-fe & florinmulti της BrightwellΠαροχή CO2:ναιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή: tropical supervitΠαράμετροιpH:7-7,2Γενική σκληρότητα (GH):14Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):0Φωσφορικά (PΟ4):-Μέση Θερμοκρασία (°C):25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:εβδομαδιαίες 30% περίπουΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα: αντιχλώριο και βακτήρια.Άλλες ρουτίνες συντήρησης:καθάρισμα υλικών φίλτρου σε νερό του ενυδρείου (κυρίως το σφουγγάρι και τον υαλοβάμβακα)Φωτογραφίες: επιφυλάσσομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Σεπτεμβρίου 2013 Author #16 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και συνεχίζοντας να σας πω ότι κατά την διάρκεια των διακοπών, φούντωσε η ΒΒΑ και η cuba πήγε περίπατο.... Αντε πάλι από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Κι εμενα μου αρεσει πολυ και οταν το βλεπω απο κοντα δεν το χορταινω!!!!!!! Θελουμε κι αλλες φωτογραφιες!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο ενυδρείο, να το χαίρεστε. Εύχομαι να ξεμπλέξεις εύκολα με τις αλγες... Πάντως, παρατηρώντας την ανάπτυξη των φυτών σου, αλλά και από το ύψος και τον φωτισμό του ενυδρείου σου, διαπιστώνω ότι πάσχει αρκετά από φωτισμό. Ιδιαίτερα για το cuba, δε νομίζω να τα καταφέρεις με τόσο φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 23 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Εδω τι εχουμε???? Καμια καινουρια φωτογραφια θα δουμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Οκτωβρίου 2013 Author #20 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν θα αναφέρω στην παρέα ότι μετά τις διακοπές και με διορθωτικές κινήσεις το ενυδρείο έχει αλλάξει ριζικά!!! :wootwoot: Προστέθηκαν καινούρια φυτά, αναβαθμίστηκε ο φωτισμός, επαναπροσδιορίστηκε το στήσιμο και τώρα πάει σφαίρα!!!!! Α και η bba.... πάει και αυτή σφαίρα..... στον αγύριστο!!!!!! Επιφυλάσομαι για φωτό σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Οκτωβρίου 2013 Author #21 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Και εσύ φίλε Γιώργο δες λίγο τα mail σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2013 Author #22 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Όπως είχα υποσχεθεί επανέρχομαι και μοιράζομαι μαζί σας κάποιες προσφατες φωτό του ενυδρείου: Ξέρω ότι οι φωτό δεν είναι και πολύ καλές (κινητο γαρ), αλλά ελπίζω στην επιείκειά σας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2013 Author #23 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Και μερικές ακόμη. Ελπίζω πως δεν έβαλα τις ίδιες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2013 Author #24 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Πιστεύω πως όταν μπορέσω να βγάλω φωτό με κανονική φωτογραφική μηχανη θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Sorry για τις επαναλήψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Νοεμβρίου 2013 #25 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Παρά πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Πολυ ωραίοι συνδυασμοί και χρώματα!!! Στις μακρινές φωτογραφίες το ενυδρειο σου φαίνεται σα ψεύτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος