Lenia 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας φίλος μου μου έστειλε αυτό το λίνκ. Νομίζω όλους μας αφορά. Πρόκειται για μια καμπάνια που προσπαθεί να συγκεντρώσει 1.000.000 υπογραφές για να πάρουμε πίσω τα ελγίνεια μάρμαρα. Δίνεις το email σου και έχει μετρηθει και η δικη σου υπογραφη. Ας το κάνουμε όλοι. Αξίζει να δείτε και το βίντεο. http://www.bringthemback.org/Default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Προτιμω να παρουμε την αξιοπρεπεια μας πισω πρωτα,και μετα τα μαρμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 μπορούμε να τα δουλεύουμε όμως και τα δύο ταυτόχρονα, τι λες και συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 10 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τα μαρμαρα με υπογραφες δεν νομιζω να τα παρουμε..Αν ομως παρουμε πρωτα την αξιοπρεπεια μας πισω μπορουμε ισως να γινουμε ποιο ...''πιεστικοι''.Εχουν ξαναγινει κατα καιρους τετοιες ενεργειες ,ειχα υπογραψει ηλεκτρονικα και γω,αλλα δεν απεδωσαν,μαλλον δεν ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Με υπογραφές δε παίρνουμε μάρμαρα κύριοι και κυρίες. Στην προκειμένη θέλει ΚΟΤΣΙΑ και ...... κάτι άλλο που δυστυχώς οι κυβερνώντες την τελευταία 25ετια δε διαθέτουν σε ικανά μεγέθη! Άντε γεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε 5-10 μάρμαρα πίσω τόσα χρόνια και θα πάρουμε την αξιοπρέπεια μας πίσω;;; Αλλά θα το θέσω αλλιώς ας πάρουμε τα μάρμαρα πίσω που είναι πολλή πολλή πολλή ποιο ασήμαντα από την αξιοπρέπεια μας και μετά βλέπουμε και αυτήν. Η αξιοπρέπειά μας είναι το σύνολο του πολιτισμού μας, της γης μας, της κουλτούρα μας, το είναι μας, και γενικά ότι ανήκει στην Ελλάδας μας. Η αξιοπρέπεια δεν είναι μια αόριστη λέξη, ή έννοια που μας την πήραν και μπορούμε να την πάρουμε πίσω με λόγια, Όταν μπω στο σπίτι σου και σου πάρω μια βελόνα θα πεις «χαράς το πράγμα και τη έγινε», την άλλη φορά θα σου πάρω όμως όλες της βελόνες και μετά όλο το κουτί με τα ραφτικά και εσύ θα γελάς, θα λές «μικρή η ζημιά» σιγά σιγά εγώ θα σου αδειάσω όμως το σπίτι και όταν το αντιληφθείς θα θέλεις πίσω τα υπάρχοντα σου θα θέλεις πίσω την αξιοπρέπεια σου και θα αρχίσεις να τα παίρνεις ένα ένα γιατί όλα με μιας δεν μπορείς. Ας πάρουμε λοιπόν πρώτα τα μάρμαρα ας κάνουμε μια αρχή ας πάρουμε επιτέλους κάτι πίσω που μας ανήκη με σκοπό να μην σταματήσουμε μόνο στα μάρμαρα, μόνο έτσι θα ξανά βρούμε την αξιοπρέπεια μας. Αναρωτιέμαι αφού η κυβερνώντες δεν έχουν κότσια γιατί δεν τους κυνηγάμε;;; Και αμέσως μου έρχεται η απάντηση, γιατί και εμείς δεν έχουμε κότσια, όσο μεγάλο στόμα (μαζί και εγώ) έχουμε τόσο ποιο πολύ μαλθακή είμαστε, εν ολίγοις είμαστε μαλάκες. Και παρακαλώ να μην σβηστή μια αρχαία ελληνικότατη λέξη που σημαίνει άρρωστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε 5-10 μάρμαρα πίσω τόσα χρόνια και θα πάρουμε την αξιοπρέπεια μας πίσω;;; Αλλά θα το θέσω αλλιώς ας πάρουμε τα μάρμαρα πίσω που είναι πολλή πολλή πολλή ποιο ασήμαντα από την αξιοπρέπεια μας και μετά βλέπουμε και αυτήν. Η αξιοπρέπειά μας είναι το σύνολο του πολιτισμού μας, της γης μας, της κουλτούρα μας, το είναι μας, και γενικά ότι ανήκει στην Ελλάδας μας. Η αξιοπρέπεια δεν είναι μια αόριστη λέξη, ή έννοια που μας την πήραν και μπορούμε να την πάρουμε πίσω με λόγια, Όταν μπω στο σπίτι σου και σου πάρω μια βελόνα θα πεις «χαράς το πράγμα και τη έγινε», την άλλη φορά θα σου πάρω όμως όλες της βελόνες και μετά όλο το κουτί με τα ραφτικά και εσύ θα γελάς, θα λές «μικρή η ζημιά» σιγά σιγά εγώ θα σου αδειάσω όμως το σπίτι και όταν το αντιληφθείς θα θέλεις πίσω τα υπάρχοντα σου θα θέλεις πίσω την αξιοπρέπεια σου και θα αρχίσεις να τα παίρνεις ένα ένα γιατί όλα με μιας δεν μπορείς. Ας πάρουμε λοιπόν πρώτα τα μάρμαρα ας κάνουμε μια αρχή ας πάρουμε επιτέλους κάτι πίσω που μας ανήκη με σκοπό να μην σταματήσουμε μόνο στα μάρμαρα, μόνο έτσι θα ξανά βρούμε την αξιοπρέπεια μας. Αναρωτιέμαι αφού η κυβερνώντες δεν έχουν κότσια γιατί δεν τους κυνηγάμε;;; Και αμέσως μου έρχεται η απάντηση, γιατί και εμείς δεν έχουμε κότσια, όσο μεγάλο στόμα (μαζί και εγώ) έχουμε τόσο ποιο πολύ μαλθακή είμαστε, εν ολίγοις είμαστε μαλάκες. Και παρακαλώ να μην σβηστή μια αρχαία ελληνικότατη λέξη που σημαίνει άρρωστος. +100000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλωντας λοιπον για το μαρμαρο που πληρωνουμε.............ριξτε μια ματια......... http://www.to-gamato.com/2013/09/h_10.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε 5-10 μάρμαρα πίσω τόσα χρόνια και θα πάρουμε την αξιοπρέπεια μας πίσω;;; Αλλά θα το θέσω αλλιώς ας πάρουμε τα μάρμαρα πίσω που είναι πολλή πολλή πολλή ποιο ασήμαντα από την αξιοπρέπεια μας και μετά βλέπουμε και αυτήν. Η αξιοπρέπειά μας είναι το σύνολο του πολιτισμού μας, της γης μας, της κουλτούρα μας, το είναι μας, και γενικά ότι ανήκει στην Ελλάδας μας. Η αξιοπρέπεια δεν είναι μια αόριστη λέξη, ή έννοια που μας την πήραν και μπορούμε να την πάρουμε πίσω με λόγια, Όταν μπω στο σπίτι σου και σου πάρω μια βελόνα θα πεις «χαράς το πράγμα και τη έγινε», την άλλη φορά θα σου πάρω όμως όλες της βελόνες και μετά όλο το κουτί με τα ραφτικά και εσύ θα γελάς, θα λές «μικρή η ζημιά» σιγά σιγά εγώ θα σου αδειάσω όμως το σπίτι και όταν το αντιληφθείς θα θέλεις πίσω τα υπάρχοντα σου θα θέλεις πίσω την αξιοπρέπεια σου και θα αρχίσεις να τα παίρνεις ένα ένα γιατί όλα με μιας δεν μπορείς. Ας πάρουμε λοιπόν πρώτα τα μάρμαρα ας κάνουμε μια αρχή ας πάρουμε επιτέλους κάτι πίσω που μας ανήκη με σκοπό να μην σταματήσουμε μόνο στα μάρμαρα, μόνο έτσι θα ξανά βρούμε την αξιοπρέπεια μας. Αναρωτιέμαι αφού η κυβερνώντες δεν έχουν κότσια γιατί δεν τους κυνηγάμε;;; Και αμέσως μου έρχεται η απάντηση, γιατί και εμείς δεν έχουμε κότσια, όσο μεγάλο στόμα (μαζί και εγώ) έχουμε τόσο ποιο πολύ μαλθακή είμαστε, εν ολίγοις είμαστε μαλάκες. Και παρακαλώ να μην σβηστή μια αρχαία ελληνικότατη λέξη που σημαίνει άρρωστος. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όλα ξεκινάνε απο εμάς που έχουμε τα ιδια κότσια τελικα μ' αυτούς. Αν τα είχαμε πιο μεγάλα, δε θα τους είχαμε τόσα χρόνια πανω απο το κεφάλι μας. Ο Ελληνας ήταν ανέκαθεν παρτάκιας και βολεψάκιας. Συντηρούσε μια κατάσταση επειδη την έβρισκε κι αυτός με τον ενα ή τον άλλο τροπο, ποτε η μια πλευρα ποτε η άλλη. Τα μάρμαρα και να τα πάρουμε, 1ον σιγα μη πάμε να τα δούμε στο μουσείο και 2ον θα τα νοικιάσουμε για καμιά 20ετία στο Λούβρο μπας και βγάλουμε κανά φράγκο. Το ψάρι μπορει να βρωμάει απο το κεφάλι αλλα κινείται απο την ουρά κύριοι!....για ποια αξιοπρέπεια μιλάτε γιατι δε κατάλαβα; Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης, καλο θα ηταν, εφοσον τα βρισκουμε στα λογια, να τα βρησκουμε και στις αποφασης και μετα στις πραξεις... Πλεον γινομαστε μαζα στα λογια, διαιρουμαστε στις αποφασης και τελος σκορπαμε για τις πραξεις... Για αυτο αφησατε(γιατι ειμαι 26, απο εδω ξαι περα θα παρει και εμεβα η μπαλα συμφωνα με τις πραξεις μου) τοσα χρονια να γιμονται ολα αυτα.... Οσο περιεργο και να φαινετε ή ακουγετε, νομιζω οτι πρεπει να αρχισουμε και εμεις να γινομαστε λιγπ Γερμανοι/Αγγλοι/Αμερικανοι/Γαλλοι/Ιταλοι...και αυτοι τα ιδια κανουν οσο αφορα την εξουσια, αλλα οταν ξυπναει ο λαος απο κατω, γινεται η αλλαγη, καμια φορα με συνοπτικες διαδηκασιες.... Μια γνωμη...Φιλικα :-) ΥΓ: προσωπικα δεν νοιαζη για τα μαρμαρα και τα αλλα εργα τεχνης, αυτα περνουν και δινουν σε καιρους πολεμου, ολοι κλενβουν οτι μπορουν, ποτε δεν με ενοιξαν τετοοα ποταπα πραγματα, γιατι απλα οτι δεν μπορω να φτιαξω ή να αγορασω, το ζηλευω και οταν καποιος ζηλευει κατι, ψαχνει την καταλληλη στιγμη να το κλεψει...και αυτο κανουν τοσα χρονια "οι ξενοι"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος