Jump to content

Ερώτηση Για Κερατόφυλο

lefteris123

Recommended Posts

Αυτό το φυτό μπορεί να ζήση σε ενυδρείο με μέτριο φωτισμό και να αναπτυχθεί σωστά (περίπου 30Lymen/lt)?

δεν εχει απαιτησεις απο φωτισμο νιτρικα χρειαζεται για να μεγαλωνει!δεν φυτευεται το αφηνεις να κυκλοφορει στην επιφανεια η το στερεωνεις με πετονια σε καποια ριζα,βραχακι!

Σίγουρα δεν φυτεύεται;

Στο προφίλ του λέει πως ή το αφήνεις στην επιφάνεια ή το φυτεύεις σε χαλίκι, άμμο, υπόστρωμα.

Επίσης που μπορώ να το αγοράσω, είναι τόσο διαδεδομένο αλλά κι όμως δεν το πουλάνε σε πολλά μαγαζιά!

δεν εχει απαιτησεις απο φωτισμο νιτρικα χρειαζεται για να μεγαλωνει!δεν φυτευεται το αφηνεις να κυκλοφορει στην επιφανεια η το στερεωνεις με πετονια σε καποια ριζα,βραχακι!

Οπως σου αναφερει ο Σπυρος.

Βαλε μια αγγελεια μηπως και εχει καποιος να σου δωσει.

δέν υπάρχει περίπτωση να το φυτέψεις και ούτε να το δέσεις σε ξύλα ..

αφησέ το ελευθερο στην επιφάνεια και όπως σου έγραψαν θέλει νιτρικά για να μεγαλώσει ..

post-867-0-47172000-1378820421_thumb.jpg

Δεν εχουμ τα μαγαζια συνηθος γιατι πλεον δεν αγοραζει κανεις :-Ρ

Εαν εισαι κοντα Λουτσα ελα να σου κοψω 10-15 ποντους.....

Σκεψου οτι τοσο μου ειχαν κοψει και εμενα, και εφτασε 1,80, 2 φορες στον ενα χρονο που το εχω.....

Φίλε σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά είμαι στον Πειραιά και δεν βολεύει καθόλου.

Αφου εισε Πειραια πηγαινε Υδατινο Κοσμο εχει.

Κι εγώ φυτεμένο το έχω και στα δύο ενυδρεία! Σίγουρα δεν φυτεύεται, είναι λάθος αυτό που αναφέρεται στο προφίλ του, ή απλά είναι καλύτερα στην επιφάνεια; Αν είναι είναι έτσι να τα ξε-φυτεύσω!

Το προφιλ δεν ειναι λαθος,μπορει να φυτευτει αλλα δεν βγαζει ριζες και μπορει να ξεφυτευτει πολυ ευκολα,γι αυτο και οι περισσοτεροι το αφηνουν ελευθεροστην επιφανεια του νερου.

Αν είναι ΟΚ και φυτεμένο τότε θα το αφήσω έτσι γιατι μερικές φορές ο μονομάχος πάει και κάθεται πάνω του, έχει πολύ πλάκα! Στα χρυσόψαρα στην αρχή το είχα αφήσει ελεύθερο, αλλά δεν καθόταν στην επιφάνεια και στριφογύριζε μέσα στο νερό με τη ροή του φίλτρου από τη μία και την αεραντλία από την άλλη, γι'αυτό το φύτεψα! ;)

• 1 year later...

Αν είναι ΟΚ και φυτεμένο τότε θα το αφήσω έτσι γιατι μερικές φορές ο μονομάχος πάει και κάθεται πάνω του, έχει πολύ πλάκα! Στα χρυσόψαρα στην αρχή το είχα αφήσει ελεύθερο, αλλά δεν καθόταν στην επιφάνεια και στριφογύριζε μέσα στο νερό με τη ροή του φίλτρου από τη μία και την αεραντλία από την άλλη, γι'αυτό το φύτεψα! ;)

Δε σου χουν κατασπαράξει το κερατόφυλο τα χρυσόψαρα ?

Εμένα ακόμα και τις ανούμπιες μου φάγαν.

Οχι, μέχρι και μος έχω! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...