lefteris123 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το φυτό μπορεί να ζήση σε ενυδρείο με μέτριο φωτισμό και να αναπτυχθεί σωστά (περίπου 30Lymen/lt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχει απαιτησεις απο φωτισμο νιτρικα χρειαζεται για να μεγαλωνει!δεν φυτευεται το αφηνεις να κυκλοφορει στην επιφανεια η το στερεωνεις με πετονια σε καποια ριζα,βραχακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα δεν φυτεύεται; Στο προφίλ του λέει πως ή το αφήνεις στην επιφάνεια ή το φυτεύεις σε χαλίκι, άμμο, υπόστρωμα. Επίσης που μπορώ να το αγοράσω, είναι τόσο διαδεδομένο αλλά κι όμως δεν το πουλάνε σε πολλά μαγαζιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχει απαιτησεις απο φωτισμο νιτρικα χρειαζεται για να μεγαλωνει!δεν φυτευεται το αφηνεις να κυκλοφορει στην επιφανεια η το στερεωνεις με πετονια σε καποια ριζα,βραχακι! Οπως σου αναφερει ο Σπυρος. Βαλε μια αγγελεια μηπως και εχει καποιος να σου δωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 οκ, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 δέν υπάρχει περίπτωση να το φυτέψεις και ούτε να το δέσεις σε ξύλα .. αφησέ το ελευθερο στην επιφάνεια και όπως σου έγραψαν θέλει νιτρικά για να μεγαλώσει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχουμ τα μαγαζια συνηθος γιατι πλεον δεν αγοραζει κανεις :-Ρ Εαν εισαι κοντα Λουτσα ελα να σου κοψω 10-15 ποντους..... Σκεψου οτι τοσο μου ειχαν κοψει και εμενα, και εφτασε 1,80, 2 φορες στον ενα χρονο που το εχω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 11 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά είμαι στον Πειραιά και δεν βολεύει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου εισε Πειραια πηγαινε Υδατινο Κοσμο εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 11 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ φυτεμένο το έχω και στα δύο ενυδρεία! Σίγουρα δεν φυτεύεται, είναι λάθος αυτό που αναφέρεται στο προφίλ του, ή απλά είναι καλύτερα στην επιφάνεια; Αν είναι είναι έτσι να τα ξε-φυτεύσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το προφιλ δεν ειναι λαθος,μπορει να φυτευτει αλλα δεν βγαζει ριζες και μπορει να ξεφυτευτει πολυ ευκολα,γι αυτο και οι περισσοτεροι το αφηνουν ελευθεροστην επιφανεια του νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 11 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι ΟΚ και φυτεμένο τότε θα το αφήσω έτσι γιατι μερικές φορές ο μονομάχος πάει και κάθεται πάνω του, έχει πολύ πλάκα! Στα χρυσόψαρα στην αρχή το είχα αφήσει ελεύθερο, αλλά δεν καθόταν στην επιφάνεια και στριφογύριζε μέσα στο νερό με τη ροή του φίλτρου από τη μία και την αεραντλία από την άλλη, γι'αυτό το φύτεψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 30 Ιουνίου 2015 #13 Share 30 Ιουνίου 2015 Αν είναι ΟΚ και φυτεμένο τότε θα το αφήσω έτσι γιατι μερικές φορές ο μονομάχος πάει και κάθεται πάνω του, έχει πολύ πλάκα! Στα χρυσόψαρα στην αρχή το είχα αφήσει ελεύθερο, αλλά δεν καθόταν στην επιφάνεια και στριφογύριζε μέσα στο νερό με τη ροή του φίλτρου από τη μία και την αεραντλία από την άλλη, γι'αυτό το φύτεψα! Δε σου χουν κατασπαράξει το κερατόφυλο τα χρυσόψαρα ? Εμένα ακόμα και τις ανούμπιες μου φάγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 30 Ιουνίου 2015 #14 Share 30 Ιουνίου 2015 Οχι, μέχρι και μος έχω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος